Jeg kunne blitt kjendis

Haha

Okay folkens, hold.your.breath! Eller på tupéen, det blåser. Dere som har fulgt meg i mange år husker kanskje at jeg bodde i pensjonistville? Borettslaget der det utelukkende bodde pensjonister, pluss meg. "Så koselig", tenker du som ikke fulgte meg, men det er feil. Der bodde pensjonistene fra helvete, uten å overdrive. Jeg fikk skylden for alt mulig i den gata, som den grusome ungdommen de mente jeg var. Gunda på hjørnet hadde NITTI katter, og likevel var det jeg som fikk skylden for all katte-bæsjen i blomsterbedene. (Hadde katt altså, ble ikke beskyldt for å ha bæsja der selv, tror jeg). De mobbet meg også. Over postkassen min hang de opp et utklipt bilde av en kattedo 😂 De mente at jeg måtte ha en sånn på terrassen da, slik at den skitne katten min holdt seg borte fra bedene. Flott idé, siden det eneste som hadde skjedd hadde vært at kattene til Gundisen hadde hatt bajsparty inni der og JEG hadde måttet plukke opp.

Da jeg hadde holdt katta inne en måned og den var på randen til selvmord, begynte en pensjonist å mase på meg da jeg kom fra jobb. Katten min hadde bæsjet på taket mente hun, og det kom til å etse gjennom. Liksom. Stakkar pusen som satt i vinduskarmen og gråt. Det ene førte til det andre og jeg kan muligens ha ropt at jeg håpte hun døde. Host. Til mitt forsvar ropte hun først - at hun håpte jeg flyttet. Og sånt sier man bare ikke ass!

I den gata der holder de nå på å spille inn Aber Bergen. I kid you not! HVORFOR bor ikke jeg der lenger? Nå er det jo nesten ikke en eneste pensjonist igjen der. Det har fyllt seg opp med vanlige folk etter som årene har gått. Tross alt ni år siden jeg bodde der. Dermed hadde det jo vært levelig der. Eller nei, 48 kvm med to kids og en lang Vegard er kanskje ikke levelig. 

Men herregud, jeg kunne jo blitt kjendis. Jeg og katta, måtte bare ha hentet han fra naboen der jeg bodde etter pensjonistville. Den naboen er også en pensjonist, så klart, og han bare tok over katten en Torsdag i 2012. Bare sånn uten å spørre. Mat, kos og ingen Thea var veien til kattens hjerte, tydeligvis, for han pakket barten og forsvant på dagen.

Burde jeg besøkt han kanskje? Ringt på og bare; halla er katten du så hjerterått STJAL, hjemme eller? Andre ting som forøvrig har blitt stjålet den siste tiden, er snapkontoen vår. Den ble hacket og slettet i går, så vil dere følge dagene våres på snapchat må dere legge til "mammabloggerne" der. Jeg har den hver Fredag😊

Uansett. Jeg vet hvem som skal begynne å se på Aber Bergen iallefall. Herregud så artig. Pensjonistville på riksdekkende fjernsyn. Legende.

  • Haha

Liker

Kommentarer

Katinka
Katinka,
Jeg døøør hver gang du nevner pensjonistville😂
litloo
litloo,
Vi må se Aber Bergen nå😊nouw.com/litloo
Bollemor
Bollemor,
Pensjonistville, det var tider 😃 😃 Elskar bildet av barnehage-Thea og pusen <3
litloo
litloo,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229