Jeg inviterer på popkorn-party

Haha
Da jeg var på jobb i dag måtte jeg plutselig på do. (Bimmelimmm) Mens jeg satt der og funderte på livet kjente jeg det kilte litt i sokken. Vattafakk tenkte jeg og skrelte den av. Ut falt en maur. Er du SERIØS nå ropte jeg og hoppet på han med den foten som fortsatt hadde sokk på. Og sko for den saks skyld. Og jeg hadde fått på meg trusen også, faktisk. De er jo over alt mumlet jeg og trasket ut fra toaletettet. Med klær. Jeg husket klær. Jeg har glemt å lukke smekken et par ganger men jeg husker som oftest å kle på meg. Jeg glemmer forresten å trekke ned etter meg hjemme, vet ikke hvorfor.

Da jeg kom hjem kunne jeg høre de gikk rundt og hvisket. Maurene altså.

-Herregud Sigbjørn bare gjorde det han

-Mhm

-Yolo ropte han og hoppet opp i sokken.

-Mhm

-Jeg skulle ønske jeg var like modig som han

-Mhm

-Tenk alt han får oppleve, alt han får se. Og her går vi og bærer på brødsmuler vi ikke en gang skal spise sjæl.

-Word

Jeg tittet litt rundt og så at de TOTALT hadde ommøblert på smulene på kjøkkenbenken. De er altså så frekk, ikke engang smulene sine skal man få ha i fred. Jeg fant frem støvsugeren, ropte freeze og så støvsugde jeg de to diskuterende maurene. Pluss alle smulene. Det å støvsuge maur er nok litt som å pisse i buksa for å holde seg varm. De dør jo ikke av det, for maur tåler alt. Tipper de starter en motstandsbevegelse i kjelleren as we speak. I går forsøkte jeg å drukne en. Det gikk ikke. TSUNAMI brølte jeg og ristet på glasset han hadde falt oppi. Da jeg hadde ristet en god stund og tenkte han hadde druknet, svømte han til overflaten og klatret ut av glasset. Just like that. Jeg døpte han Zatan og katet kristenvann på han. De kan egentlig hete Zatan hele gjengen, for uansett hvor mye maurgift de tar med seg hjem til den feite dronninga si, så dør jo ikke en eneste en.

Her en dag på Hageland spurte vi etter maurgift. Ville ha sånn man blander ut i vann for å kaste rett i maurtuen. Vi vet ikke hvor maurtuen er, men det er jo TYDELIG at the Zatans ikke dør av åte, så noe må man jo prøve. Får bare kaste det utover hele hagen (mens mamma roper neeei, tenk på planeten!!) Vi trenger maurgift sa vi, og vi trenger MYE. Han bak kassen bare mmm. Tydelig ikke ekspert på maur nei, men det er VI. Så Vegard hoppet over disken og tok flaska vi trengte siden ungdommen bak bare mmm-et i tjue minutter. Han sa mmm lenge etter vi var gått også. Sikkert hengt seg opp. Ungdommer gjør sånt. Jeg hang meg ganske mye opp i ungdommen. Det er egentlig litt flaut å kalle andre for ungdommer, mens jeg liksom er så voksen. JEG, som må vise bevis for å kjøpe flaxlodd.

Jeg fikk en lenke om at man skal gi maur popkorn. Eller nei, man skulle male popkornfrø (popkorn-korn? Maiskorn?) og legge det ut. Ikke male med maling da dummen, med kvern. Man kunne også kjøpe maismel, men siden det er glutenfritt koster det jo tre tusen kroner, to grønne t-skjorter og din førstefødte. Når maurene ser det, brøler de poppekonni nett som swedish chef, spiser det og eksploderer siden det utvider seg i magen deres. Hoho, tenk da, fyrverkeri. Popp popp poppetipopp. Jeg skal SÅ kjøpe popkorn imorgen den dag og DERE er invitert. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229