Helge og gutta på skauen

Uheldige meg, Haha
Når man finner sånne gummikuler fra kunstgressbanen oppi trusen, da vet man at man har gått all in. Vi spilte "gatecup" i går og jeg sliter seriøst med å gå rett frem på flate gulvet i dag. Å komme seg opp en trapp kan jeg bare drite i. Opp av sofaen også, for den del. I cupen er det sånn at man skal være to menn og to damer utpå banen på hvert lag. Jeg vet knapt hva en fotball er engang, så jeg tenkte at nååå er det nok krise i stallen siden de spør MEG. Og det ble ikke mindre krise av at jeg var med foråsidetsånn. Tror de angret bittert en stund. Da ett lag hadde scoret mål, så skulle alle på laget samles på sin side av banen. Dette hadde ikke jeg fått med meg, så jeg sto borte på siden til motstanderne og dyttet litt på en av de, mens jeg tenkte helvete så feiler laget mitt da, SPRE dere!! Så kom det en bort og bare "du må gå bort på din side nå, Hege." Man skulle tro at man lærte av å gjøre den feilen en gang, men neiDA. Jeg gjorde det samme sånn seks - syv ganger. Til slutt lot de meg bare stå på den andre siden og beite. It's okay, it's only Hege. She is a bit .... special. Og alle bare hei Hege.

Jeg sprang etter ballen en gang. Wow dette går raskt tenkte jeg. Ante ikke at jeg kunne løpe så raskt jeg. Herregud så raskt det går. Jeg FLYR jo. Im the king of the woooorld brølte jeg. Så snublet jeg i mine egne bein, falt i sakte kino og spiste atten gummikuler i det jeg landet. Schmaker gååååt. En annen gang prøvde jeg å score på mitt eget mål, men det er en hemmelighet, for alle trodde jeg sentret til keeperen. Til slutt tok Thea meg i hånden og bare "jeg tror vi går hjem nå, mamma."En liten og en stor mann. Viste bildet til pappa senere på kvelden og han bare nei dette er ikke deg, det er jo en gutt? Dermed var han det andre som sa jeg var mandig den dagen. Det startet om morgen i sengen når Thea kom inn. FNIS sa hun plutselig. Hva sa jeg i en litt sur tone, for jeg visste egentlig hvilken kommentar som kom. Fniiiiis. Du har hår på leggene dine sa hun og strøk sine bein oppetter mine. Så døde seriøst Vegard på siden der. Takk for deeeet. Jeg tok hintet og rakte av rubbel og bit. Bort med vinterpelsen, bort med Helge.

Det sto faktisk på kaken som mamma hadde bestilt til konfirmasjonen min. Konfirmanten Helge. Sykt gøy å være fjortisss og ha en sånn kake stirrende på deg mens pappa står og skrattler. De hadde gjort et halvhjertet forsøk på å skrape bort l, men det går jo ikke an. Konfirmanten HE L GE. Jeg var så sykt lykkelig i det øyeblikket. Ryktet spredte seg og noen eldre gutter kalte meg seriøst Helge i tre år. Se, der kommer Helge. Jeg hadde så SYKT lyst å lage voodoo dukker av de og stikke nåler i de hver kveld. Who do you call Helge NOW maddafakka!!

 

Liker

Kommentarer

Bollemor
Bollemor,
Tenker litt på Langemann og Lille- Petter Spillemann, tji-hi 😃
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229