Fobier og påskekaos

Graviditeten

Noen har brukt påsken på å stå på ski og sånt, jeg har brukt den på å ... vokse. Ikke legger og ikke bikinilinjen, neida, vokse som i vokse seg stor og, vel, rund. Hadde det vært en pris for årets påskeegg så hadde jeg vunnet den. Haha KLASKE lår dere.

Jeg pleier egentlig bli litt sur når jeg ser at alle andre er på fjelltur, ski, eller ute generelt. Da føler jeg meg ubrukelig og kan egentlig bare gå og DØ for jeg har så kjedelig liv. Nå derimot har jeg godtatt min skjebne. Har jeg fått abstinenser etter ei litta tur på Instagram så har jeg gått ned i gangen og prøvd på skibuksen. "DERFOR er du hjemme denne påsken" har smekken brølt og jeg har gått opp igjen hakket mer fornøyd enn da jeg gikk ned. Så har jeg spist meg en Kvikk Lunch. Vegard har vært på salg og vi har kjøleskapet fullt. Og før du sier kjøleskapet? så kan jeg si ja, kjøleskapet! Sjokolade er best kald. Write that down.

Men lev ikke i den tro at jeg har kjedet meg denne påsken fordi jeg ikke har stått på ski. Neida. Ca midt i påsken fikk jeg en ide om å rydde og sortere absolutt alle klærne til Thea...

...

Vi snakker hele assortementet fra nyfødt til nå. Å JAAA, for det var KJEMPELURT å begynne med slikt når man er like brei som man er lang. Jeg ble plattfot og fikk hentesveis lenge før jeg var halvveis. Og det er jo ikke sånn at man kan trekke seg midt i heller. Eller jo, man kan, men det eneste som skjer er at øynene mine BLØR og rede-byggeren i meg får kols. Rede-byggeren er en merkelig skapning og sammen har vi vasket toalettene tre ganger den siste tiden, forstådetdensomkan.

Det var en god del klær som var nøytrale og som kan arves av mr lillebror. Bra jobba fortidens meg, som ikke bare kjøpte rosa. Det som ikke er like positivt er at jeg faktisk har lagt vekk klær med gulp og ekle brune flekker. Da var jeg litt sånn wtf fortidens meg, man KAN vaske ting før de legges vekk. Jeg wattafakket litt til da jeg fant en uro sammen med klærne, men ikke festet til den. Nei for det syns fortidens meg var superlurt å legge i en kasse. Og hvor er kassen? Innerst på det rommet dere skimter i bakgrunnen på bildet ovenfor.

Man kan jo spørre seg selv hvordan et rom kan bli SÅ fullt, eventuelt så kan man ta åsså spørre han jeg bor med som samler på knekte dykkerbriller, småskruer, kondomer og gamle dyner. Det verste er at han har store planer om å rydde det rommet slik at han kan sove der når babyen er født. "Bedre med en sliten forelder enn to", smatter han og klør seg på magen. Akkurat det er jo sant, men GOOD LUCK. Vanlige folk klarer det kanskje, men ikke en som får hjertesorg bare han må kaste en sokk med hull i.

Andre ting jeg har gjort på i påsken er å bekymre meg for hvordan babyen ligger i magen. Jeg var til jordmor forrige uke og jeg har ikke tenkt så altfor mye over hvordan han ligger eller at det er et problem. Klart jeg har Googlet litt, jeg er da bare et menneske, men jeg har ikke vært oppriktig bekymret.

Det er jeg nå.

Jordmoren skvatt litt da hun fant hodet hans MIDT mellom ribbeina. Så der sitter han, midt i magen og syns livet smiler. Dermed skal jeg på ultralyd om to-tre uker for å se om han har snudd seg til dess. Har han ikke det ... skal de snu han. Og det vet ikke jeg om jeg er helt gira på. Selve snuingen er jo så som så, men jordmor nevnte en sprøyte som skulle forebygge rier og da datt jeg ut. Jeg har tre fobier. Edderkopper, ringe til folk og ... sprøyter. (Jeg får også svetteflekker av å spørre etter hjelp i butikker)

Det er en litt merkelig form for sprøyteskrekk egentlig, for jeg tar blodprøver som ingenting. Det er tanken på å få sprøytet noe inn i kroppen jeg har problemer med. (Din gris)

Folk sier jeg ikke skal tenke så mye på det, men det blir jo i grunn alt en tenker på. Jeg vet han kan snu seg fjorten ganger før termin, men likevel går man jo inn i et modus og forbereder seg på det meste. Jeg har Googlet keisersnitt, seteleie, setefødsel og hvormyekvikklunchkanmanspiseførmandøravsukkersjokk. Jeg føler meg litt teit, men da jeg så at en person hadde svelget en tyggis og spurte Google om det var skadelig for barnet, da følte jeg meg bedre ass. Lol. Dessuten så jeg en som hadde solbrillene opp ned i dag. 

Liker

Kommentarer

.
.,
Hei 😊 Kjekt å lesa bloggen din 😊 Pleier egentlig ikkje å kommentera på bloggar til folk eg ikkje kjenner men 🙈 😋 . Eg har tatt keisersnitt før, og du må ikkje grua deg for om det er slik det blir. Eg har ein veldig positiv opplevelse med det. Lykke til 😊 Eg har termin ca når du har, så er mulig me treffes i gangane på Voss sjukehus 😉
litloo
litloo,
Ååå spennende om vi blir sykehusbuddies 😊 Det som er verst er egentlig å forberede seg og bli vant med tanken på keisersnitt og så plutselig skulle føde normalt hvis han snur seg en uke før eller noe😱 Men kjekt å høre at keisersnitt ikke er så skummelt😊😊nouw.com/litloo
Hønemor
Hønemor,
Han kan nok fint snu seg enda. Thomasen min snudde seg kjempesent. Jeg var nesten sjokkskadet etter det, for han snudde seg midt på natten og bare auauauau så var han på plass den veien han skulle. Rompa hans stod rett ut av magen omtrent 😃 Iiiii, jeg har fobi for blodprøver, mens sprøyter er heeelt ok. Hallo, blodprøver TAR FRA DEG livskraft jo! Også er alle de som skal suge det ut av en udugelig på å treffe blodårene. Sist jeg tok måtte de til slutt (etter 3 forsøkt andre steder) ta i hånda mi, og jeg måtte sitte bøyd med hånda nedover mot gulvnivå 😃 Grusomt! gullegget.blogspot.no/
litloo
litloo,
Satser på han gjør det 😊 Ja jeg føler egentlig det er mer normalt å hate blodprøver, de har jo bomma på meg en gang og sju. Vetta søren hvorfor jeg ikke liker ting som skal sprøytes inn. Satt jo og kaldsvettet mens de tok sprøyter på Thea, var jeg som kneip henne liksom, ikke omvendt😂😂nouw.com/litloo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229