Dramaqueen

Haha

Den siste tiden har det begynt å komme maur inn i huset. Velkommen inn liksom, skal det være litt kaffe? Småkaker? Nei? De lusker rundt sofaen og jeg syns det er SYKT freaky siden jeg hater alle sånne kryp. Som om ikke det var nok så sitter det en edderkopp under den ene taklisten og gliser. Høyt oppe og for langt i fra til at jeg kan slippe en bok på han. Det stikker bare en fot ut. Trodde jeg ikke skulle få øye på han da liksom, men jeg seriøst LUKTER edderkopper. Snifffff.

Jeg spurte jeg Mr. Google om edderkopper spiser maur. Det gjør de. Jeg har spurt om de spiser mennesker, det gjør de ikke. Derfor har jeg ikke helt bestemt meg for om vi er bøddies enda siden vi tross alt kjemper samme sak. Da jeg kom hjem i går begynte jeg å jakte litt på disse maurene. Vegard var ikke hjemme nemlig og da har jeg litt merkelige hobbyer. Jeg skviste en etter en. Man kan nemlig skvise maur, de kan ikke sånne judotriks som edderkopper kan. Jeg vet det ikke er helt vitenskaplig bevist enda, men jeg har stor tro på at om man skal skvise en edderkopp så HOPPER den opp på det du skviser med. Så piler den opp og dreper deg. True story.

Uansett, ungdommen i huset (aka katten) ble også med på maurjakt. Han er som sagt i puberteten og er rett og slett seksuelt-SKRUBBSULTEN for tiden. En ting er at man gjemmer seg bort for å tafse litt på seg selv, no judgement, men neida her kommer vi opp på fanget og bare SE hva jeg kan gjøre med kroppen min. Se da. Se da. Etter en stund med intensiv maurskvis begynte katten å fikle med noe under sofaen. Jeg dro den frem og der vettu, rundt en halv rosin satt det 12 maur og bare woop woop come on partypippol!!

Jeg tittet på katten og han tittet på meg. Så strakte jeg meg sakte mot lighteren som lå på bordet. "Jada" sa han. "Prøv det du. Se hva som skjer om du setter fyr på de. Det blir sikkert ikke katastrofe!!" Han glodde litt på maurene før han fikk øye på lekemusen sin med lyd. Naaaais sa han, så tok han den og gikk. "Ja, ha-llo" brølte jeg, "var ikke dette et samarbeid? Fæmlytime? Det kan faktisk være edderkopper her." Jeg gløttet opp på eddien i taket som nå hadde valgt å slippe to føtter ut. Pluss et øre. Jeg knep litt hardere på lighteren mens jeg tenkte over hva som var det verste som kunne skje om jeg bare tente bittelitt på den ene.

"Herregud for en dramaqueen" mumlet katten, totalt uinteressert i at jeg nå sto oppi sofaen. "Ungdommer ass, frekke som fy" ropte jeg før jeg slengte lighteren i veggen og hoppet oppå rosinpartyet. Her gir man alt av seg sjæl og hva er takken?? Blir andre boller når vi skal kjøre han til dyrelegen om noen uker. "Håhå hvem er dramaqueen nå" skal jeg LE mens jeg går ut. Nei han skal ikke henrettes, herregud, greit jeg ble sur med det er da grenser hvor langt man skal gå. Han skal kastreres. Han bare vet det ikke enda. Eller, han får vel faktisk aldri vite det før han skal ha litt alonetime og bare HÆ? Her har det skjedd noge.

Yes yes yes.

Sånn ellers så vil jeg si TUSEN TAKK for alle de superfine kommentarene jeg har fått både her, på Insta og på Face siden jeg startet å blogge igjen. Jeg er sykt dårlig på å svare på slike positive ting. Jeg blir seriøst lam i hjernen og jeg beklager på det dypeste for sånne halv-teite svar. Kunne egentlig bare svart oh stahp it you *gliser som en idiot* på alle. Jeg fikk ikke kommentarene på innleggene med over da jeg flyttet bloggen og det er i grunn litt trist, for det var mye åsåm. ♥ Hvis dere husker hva dere skrev kan dere få skrive det igjen, hehe. Neida. Joda.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229