Det store navnemysteriet

Graviditeten
Det er når du skal finne navn til barnet ditt du ser hvor mange du ikke tåler trynet på. "Du glemmer den andre tosken med en gang ungen kommer ut" sier folk, men der er jeg litt sånn tjaa. Man velger jo ikke å kalle ungen sin Dag hvis man kjenner en annen Dag som lusker i naboens stall. Det sier seg selv. Nå kjenner ikke jeg en Dag som tafser på hester altså, bare så det er sagt. Jeg kjenner faktisk ingen Dag i det hele tatt, den eneste Dag som har vært i mitt liv er læreren min på barneskolen. God dag - Dag sa vi og slo oss på låret. Noen dager sa vi bare god Dag og lo enda mer. Vi forsøkte god kveld Dag noen ganger men det ble to much.

Sånn ellers tenker jeg at det å voldta hester må være totalt meningsløst. Nå er ikke jeg mann, men jeg ser for meg at det er samme høydare å dyppe tissen i en bøtte med lunket vann. Eventuelt i kona som er både artsfrende OG har lyst. Iallefall en Fredag i mnd. Og det fårdaværegodtnok.

Uansett, navn. Det er mange som lurer på om vi har funnet navn og hver eneste gang døøør jeg innvendig. Jeg HATER at vi ikke har funnet navn. Vi er ikke i nærheten en gang. Med Thea var alt så lett, det var en Thea som bodde inni der, ferdig med saken. Nå kan det være en Gorm for alt jeg vet. Skulle egentlig ønske at ungen kom ut og presenterte seg selv.

Er det menn som spør om jeg har funnet navn og jeg svarer nei, er de veldig rask med å foreslå sitt eget navn. Så gliser de så stolt over egen innsats mens de nikker i håp om at jeg skal si ja. For å si det sånn så begynner jeg å skjønne hvorfor jeg er kalt opp etter mamma. Pappa har vel foreslått det og stått og nikket som en forbanna tittentei og hun har sagt greeeit i mangel på andre forslag. Faktisk litt rart jeg er kalt opp etter henne og ikke han, kanskje jeg egentlig er en Oline og ikke en Hege?

Dere må GJERNE hjelpe til med å slenge noen navn i kommentarfeltet. Smilefjes.Sånn ellers så har vi fått slaps som dere sikkert ser. Eller slapp snø som Thea kaller det. Som den charterturisten hun er, tok hun hatten med seg og inviterte mamma og Henning med seg til syden. På deres regning så klart, siden hun kun har to hundrelapper og en tyvekroning i lommeboka. De var tydeligvis ikke interessert i å ha med seg en rund ball for JEG fikk aldri tilbud om å være med, uansett hvor mye jeg hintet. De har vel hatt nok styr med meg på sydenturer, en gang knakk jeg en tå på en solseng og en annen gang var jeg gravid og spydde hele turen. Da var det party vettu. Jeg har også vært ungdom og dritsur. Stemning.

Fra det SEKUNDET jeg slapp Thea av hos mamma og de i går, har jeg skrevet meldinger om hva jeg har pakket og hvor det ligger. Lommene i kofferten er så grundig forklart at mamma kan finne frem til den minste truse i blinde. Ikke nok med det, hun kan vite hvilken farge det er på den hun finner. Det være seg om hun har lest meldingene så klart, for det skjer jo ikke hver måned.

Hvorfor jeg plutselig ble hønemor det vites ikke. Jeg er jo egentlig det stikk motsatte. Jeg kom for eksempel ikke på at Thea mangler sandaler før noen timer før avreise. Sandalene ble for små i August i fjor og jeg nektet å kjøpe nye bare for de to ukene som var igjen av sommeren. Så hun spratt rundt med tærne en meter ut fra sandalene og syns livet smilte.

Her er da altså bildet jeg fikk da de kom frem. Thea i de litt for store fin-skoene jeg sendte med og ... ullsokker. JAU! Hønemor out.


Så, kom med noen navneforslag da!

(Ikke Dag. We killed Dag i dette innlegget. Sorry alle dere Dager der ute)

Liker

Kommentarer

Frida
Frida,
Hugo, Melvin, Matheo, Oscar Lykke til!
litloo
litloo,
Fine navn. Oscar heter søskenbarnet til Thea, hvis ikke hadde vi sikkert knabbet det hehe 😃litloo.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229