Denne graviditeten VS forrige graviditet

Graviditeten

I går var det kvinneflua sin tur. Eller womanflu. Vet ikke om det er en greie, det eneste jeg vet er at jeg var litt redusert i går. I tillegg fikk jeg en dæsj hormoner, som seg hør og bør, og gikk dermed rundt i huset med tårer i øynene. Burde støvsugd. Burde ryddet. Burde egentlig vært ute i dette fine været men jeg ORKER IKKE! Han i magen slo seg vrang og jeg kunne ikke sitte helt oppreist mesteparten av dagen på toppen av det hele. Jeg var likevel ikke på høyde med manfluen vi hadde forrige uke - så klart.

Mens jeg likevel vimset rundt i huset gikk jeg gjennom gamle innlegg på bloggen. Jeg tenkte å se hvordan ståa var på denne tiden i forrige svangerskap. Og jeg angrer ikke. Jeg kom over et innlegg som ble skrevet nøyaktig på samme dag som jeg er nå, nemlig 40 dager igjen til termin. Man blir regnet som høygravid fra denne dagen, iallefall i 2011. De har selvsagt forandret litt på dette de siste årene og nå i 2017 syns de egentlig at vi kan få bestemme selv når vi er høygravide. Litt som om bananer er kreftframkallende eller ikke, kommer an på dagsformen.

6 års forskjell, 24 år vs 30 år. Host.

Gjett hvilket som er nå da, gjett gjett. Puppene har enda ikke meldt sin ankomst, som dere ser, og jeg tror jeg kan se hva de mener med jentemage og guttemage. Ish. Kan jo ha noe med at Thea lå med hodet ned mens årets leieboer gnurer det oppi ribbeina. Det blir jo mer "kulete" da, siden et hode tar større plass oppi der enn noen bein. Beina har han godt plantet på jorden nede i tissen-området og det er ikke sånn at han er høflig og har de i ro. Han strekker og sparker når det passer han best og at den ene foten ikke har vært borti trusen enda, er bare flaks.

Jeg har et par bøker om graviditet som jeg stikker snåsaskaftet inni nå og da, og i dag kom den ene med et skikkelig gullkorn. "På denne tiden kan hodet til babyen føles som en kokosnøtt mellom beina." Jeg bare hoooost ... wtf? DA skal jeg heller ha en fot der ass. Og ikke kan jeg huske en jævla kokosnøtt mellom beina forrige gang heller. Det må jo gjelde sånne som har babyer som skjønner at hodet skal feste seg i bekkenet før fødsel?! Det har jo ingen av mine skjønt. Enten det eller så har jeg et ugjestfritt bekken.

HER kan dere lese hvordan jeg hadde det på denne dagen i forrige svangerskap. Ting er i grunn ganske likt, bare det at jeg ikke løper rundt på juleshopping. Jeg støvsuger isteden. Eller NEI det gjør jo denne roboten jeg fikk av pappa!! Egentlig en sykt irriterende fyr (støvsugeren) som snakker svensk, river ned lamper og setter seg fast på dørstokker. Også er det ikke slik at han innrømmer feil, neida, da brøler han JAG MÅSTE LADDAS og slår seg av. Type. Likevel en høygravid redebyggers venn i nød.

Liker

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Haha! Morsomt innlegg:-) Fin du er!nouw.com/legefrue
litloo
litloo,
Takk, føler meg som en hval enkelte dager men det gjør vi vel alle på dette stadiet 😋 Skal bli godt å få kroppen igjen, selv om jeg prøver å nyte bevegelsene (og roen) den siste tiden. nouw.com/litloo
asfaltenke
asfaltenke,
Så artig å lese et gammelt innlegg, kjente meg godt igjen i både datidens og nåtidens innlegg. Og misunner deg han roboten, uansett om han lever sitt eget liv. Her står den vanlige støvsugeren gjemt bort for det meste, og tror vel han er pensjonert. nouw.com/asfaltenke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229