De tre vise menn

Haha

Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg har telefonskrekk. Eller, jeg føler jeg har fortalt det før, men i en alder av nestentredve glemmer man fort. Jeg glemte fort som tiåring også jeg, skal ikke stå på det, så pappa har alltid sagt at hadde ikke rumpa hengt fast så hadde jeg glemt igjen den også, og det er forsåvidt sant. Den hadde lagt over ALT. Ah her ligger rumpa til Hege IGJEN, noen som har sett henne i det siste eller?

Det som plager meg mest med telefonsamtaler er avslutningen. Det finnes ingenting kleinere. Når du syns det er stemning for å si hade, og gjerne også sier det, så har plutselig personen i andre enden begynt på noe sånt som "ja da sier vi det". Så oppdager han at du har sagt hade og du oppdager at han har sagt noe annet, så sier han hade mens du svarer på det han nettopp sa. Og så bare HÆ? Åja, hæ ja åki. Yess sir. Vi må få en KNAPP som lyser når man vil si hade. Så sier man hade, personen i andre enden ser at nå er det dags for å si hade, og sier hade igjen. Det er en av topp ti prioriteringer jeg håper Trump får skikk på hvis han blir president.

Jeg snakket faktisk med en turist her en dag, en amerikaner, og han var overbevist to the bone at når Trumpieboy kom til makten, da kom alle verdens kriger til å stoppe. Da skulle han bare nuke de landene som kriget og verden ble et bedre sted!!!

Altså.

Jeg bryr meg jo egentlig ikke så mye om Amerikansk politikk og jeg vet jo knapt hvor Amerika ligger. (Joda. Neida) Jeg har sett litt Trump på Facebook og sånn og jeg har også sett de her brødhodene som digger han på nyhetene (ja jeg ser ufrivillig på nyheter på jobb), men for meg har det vært litt sånn urband legend. Vandrehistorier. De er der, de sier det de sier, men de finnes ikke på årntli. BUT OH YES. Der sto han, Trumpetens største fan. Han kalte han tilogmed MR. Trump.

Han var egentlig en av de hyggeligste turistene jeg har møtt på lenge, (bortsett fra alle Asiaterne som sier pritti lady pritti lady, teik a picture?) og han virket aldeles ikke som en som er så teit. Jeg ble faktisk litt skremt der jeg sto og hørte på hvor mye bedre mmmmmerica kom til å bli når Trump ble president. For det skulle han bli! Jeg stirret tomt på han i noen minutter, så løp jeg inn i en souvenirbutikk og kjøpte et troll. Oh look, it's Trump ropte jeg og kastet trollet på han.

NeiDA. Men det var ganske rart å møte noen som faktisk liker Hitler-Trump.

​Jeg hadde ikke planer om å snakke om Amerika liksom, så over til noe annet. 

Den siste tiden har jeg gått rundt med konstant hodeverk. Jeg har klaget til Vegard, til Thea, til de på jobb, til mamma ooog til Mr. Google. De førstnevnte er ganske forståelige og sier gjerne "stakkar deg da". Sistnevnte derimot, er UTROLIG negativ. Skikkelig pessimist. DU HAR KREFT. DU HAR HJERNESVULST OG DU HAR MS. Go hang yourself bitch og jeg bare okay. 

I går fikk jeg en ganske intens smerte som var akkurat som noen ga meg støt. Det måtte googles og det var da jeg fikk de her lystige beskjedene. Etter en time med Googling (man blir avhengig) sto det med bitteliten skrift på en av sidene at jeg kanskje ikke hadde kreft, det kunne også være tannverk. Ops. 

  "ÅÅÅ, du vil ikke SI" ropte Vegard. Han har mast om at jeg skal ringe tannlegen i en evighet (jeg har nemlig hatt vondt i tennene en stund også). MEN! Jeg har spurt Mr. Google om å fjerne visdomstenner også jeg, og det går til HELSIKE sier han. Iallefall med slike som ikke har kommet opp enda, sånn som min. I følge Google har man to alternativer. Man kan enten dø, eller leve med smertene. Jeg velger LIVET. 

Jeg møter på tannlegen min titt og ofte. HEI sier han, hei piper jeg mens jeg studerer skoene mine og tenker ikke få øyekontakt ikke få øyekontakt. Får jeg øyekontakt er jeg sikker på at han ser langt inn i sjelen min - som forteller at Hege har en visdomstann herr tannlege, en hun ikke har fortalt deg om!! Så rister han på hodet og skriver meg i boka si, så kommer og henter meg en stormfull Mandags ettermiddag. Det er jeg faktisk ikke interessert i.

Jeg har fundert litt på de her "vise" tennene. Hadde det vært en gud (etter min mening) så hadde han jo ikke gjort slike slurvefeil med menneskene. Det er isåfall jækla dårlig humor. Hoho, jeg skal lage noen tenner som vokser i alle retninger uten noen som helst logisk forklaring. Og de skal de få som VOKSNE! Mohahaha.

Like etter fant han opp IKEA liksom, der sitter man jo også igjen med en del på slutten uten å vite hva den skulle være til. "Sikkert ikke så viktig." 

 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229