Dårlig timing

Mammalivet
Dagen, eller livet oppsummert i ett eneste bilde. Vegard skrur på bil, Thea kommer med surdeigsbrød fra mamma.Jeg vet ikke om pubertet smitter, men jeg tror bilen har fått det fra katten. I det ene øyeblikket er alt fint, i det neste bare raser livet sammen og han lyser og piper. Bilen altså. Katten lyser sjelden. Jeg har holdt hjernen hans i dag også. Snakker fortsatt om bilen. Den var visst fuktig og biler sin hjerne skal ikke være fuktig. Så vet man det. Hold sa Vegard med hodet nede i motoren mens han viftet med hjernen. Takk sa jeg. Da jeg sto der med en fuktig bilhjerne i nevene la jeg merke til at jeg har større hjerne enn bilen. Wow. Det tar jeg faktisk med meg videre i livet, ass. Forresten ikke rart bilen er teit.

Ellers i dag har vi vært på butikken og pantet flasker. Det var på tide kan man si. Vegard har kjørt rundt med den stilige Volvoen sin full av flasker som vi egentlig skulle pante for tre uker siden og den har om mulig sett enda stiligere ut. Da vi kom i kassen irriterte mannen foran oss seg over at jeg ikke la sånn kloss med "neste kunde" på samlebåndet. Det var sånn TO METER fra varene våres, men likevel klarte han å få panikk. Oj oj oj ropte han og begynte å skubbe tingene bakover, enda kassadamen for lengesiden hadde beepet ferdig varene hans og flakset vilt med hånden for å få meldemskort. Tenkte du kunne betale mine også sa jeg til mannen, og han bare ja, det var jo jeg som vant førstepremien i Lotto i helgen. Så lo han. Jeg så tomt på han og bare okay? Var det årets dårligste spøk eller skal jeg si gratulerer nå liksom? Jeg beit sammen tenna og latet som ingenting mens jeg trommet litt på samlebåndet av den kleine stemningen som kom snikende.

Thea har vanligvis TUSEN spørsmål, men akkurat nå, hadde hun ingen. Det var knusktørt på spørsmålfronten og det var jo jækla typisk nå som jeg godt kunne tenke meg å svare på et. Jeg pleier vanligvis bare å svare neeeei når hun spør om noe på butikken, siden det vanligvis er "kan jeg få ..." Hadde hun spurt om noe nå derimot, da skulle jeg faktisk satt meg ned på HUK og svart. Selv om spørsmålet bare hadde vært kanjegfådenne, hadde jeg svart så grundig at hun kunne tatt eksamen i hva som helst der og da, klokken 15.11 i kassa på butikken. Men nei. Stilt som i graven. Quizmasteren Thea hadde tydeligvis tatt ferie.

Da vi kom i bilen derimot, da åpnet spørsmålslusene seg vettu og det fosset ut.

-Vegard?

-Ja?

-Hadde du kjæreste før du møtte mamma?

-Jeg har hadde kjæreste før ja.

-Så, hvor er babyen hennes da?

-Baby?

-Ja? Var dere ikke gift?

-Nei

-Kjærester bor sammen!

-Ja...

-Bor hun med babyen?

-Nei vi hadde ikke baby sammen vi, da hadde du jo møtt den babyen og det har du jo ikke?

-Hmm, nei. Var dere i slekt?

-Nei, da kunne vi ikke vært kjærester.

-Hvis dere var naboer da?

-Ja da kunne vi vært det.

-Var dere naboer?

-Nei

-Var dere kjærester?

- ... JaaSpot hjerte-steinen da. Million dollar til den som ser den først, hoho.

Thea tok sitt første bad i dag, 25 Mai. Noen bedre? Jeg er iallefall ikke bedre. Jeg sto på land i gule Crocs og HYLTE da hun kom og tok på beina mine. Vegard satt på en sten og mente at hadde han bare hatt badebukse på, da hadde han definitivt badet han også. Yeah right. Skulle gjerne lagt ut bilde av badingen men siden Thea hadde glemt badedrakt måtte hun bade i bare trusen. Jeg tok noen bilder og da hun oppdaget det brølte hun NEI ikke ta bilde av PUPPENE mine!! Og jeg bare øøø, du er tjueto meter borte, det er mobilkamera og for SISTE gang, du har ikke pupper!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229