Dagen da jeg var fadder

Uheldige meg, Haha
På Søndag skal Halvorsen døpes. Vi var på møte med presten i går og hele tiden refererte han til Halvor som HalvArd. Og vi turte ikke rette på han. Satser på han har papirene sine i orden så det blir HalvOr på søndag. Mamma var også litt nervøs for om vi faktisk hadde sagt Halvor til presten, og ikke Halvorsen. Nå skulle ikke det forundre, for jeg har svettet før i dåp jeg. 


Derfor gir jeg dere en liten throwback i dag, til den gang jeg var fadder til nevøen min.


~

For et par uker siden spurte broren min om jeg ville være fadder til nevøen min, og jeg bare but åff KÅRS!! Å sykt stolt. Så kom jeg på at jeg aldri har vært fadder før og ble litt nervøs en stund. Det ble ikke bedre da jeg Søndag etter en fest oppdaget (i den obligatoriske gjennomgangen av bilder på mobilen) en screenshot av en samtale mellom meg og broren min på snap. "Kan du lese et lite bibelvers siden du er fadder?" sto det. Og jeg hadde svart ...

Så døde jeg, helt til jeg så at han hadde skrevet "HAHAHAHA kødda!" under. Men full som jeg var hadde jo ikke jeg gitt meg der, selvfølgelig, så jeg hadde skrevet at det går fint asså, jeg kan lese bibelvers jeg. No prob, i kveld er vi alle kristne!!

Det ble ikke mer snakk om bibelverset og presten ropte meg heller ikke opp i kirken. Det hadde vert årets burn, for jeg hadde esset på meg. Serr. Isteden så spurte de om jeg ville ta av luen på fadderbarnet. Og jeg bare YES. Ansvar. Da vi kom opp til døpefonten fikk jeg et babyhode trykt mot magen. Åja, min tur tenkte jeg og begynte å dra litt i luen. Nei? Den er knytt fast ja? Naturligvis. Jeg viftet med fingrene og gikk til aksjon på leit etter en trå for å åpne luen. Ikke der nei det var en løkke. Ikke der nei det var haken din, lille venn. Jeg ble varmere og varmere og plutselig begynte presten å SLÅ på klokken sin. Kom IGJEN slowpoke, you had ONE job. Organisten begynte å spille sånne klokketikkelyder på orgelet sitt og folk reiste seg opp og bare you can do it!!! Jeg fikk endelig opp luen og alle bare gratulerer vi er blitt HUNDRE år!!

Vegard og småen ♥

Da han hadde fått vann på hodet, eller blitt døpt om du vil, fikk Thea lov til å tørke av. Så fikk hun lov til å ... wait for it ... bære et lys ned to trappetrinn og gi det til en dame. Vær så snill, ikke fall og sett fyr på bunaden til damen og hele kirken tenkte jeg, men siden hun er mye flinkere til ting enn meg, så gikk det meget så bra.

Den eldste av brødrene mine spurte om jeg ikke ble litt babysyk der jeg sto over vognen og «pratet» med dåpsbarnet. Og jeg bare eh, JO. Se på han da. My type of kid. Blidfisen. Jeg kan godt ta han med meg, ferdigruget og ferdigfødd. Graviditeten er jo en snoozefest som ender i at man totalt mister oversikten over tærne sine. Og tissen.

Resten av dåpen klarte jeg meg fint og jeg spiste ca åtte kaker. Smatt.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229