Da puppen dro

Haha, Mammalivet

Plutselig var Halvorsen blitt fem måneder. Litt klisjé, men jises hvor ble tiden av? Halvveis i permisjonen er jeg også, det er iallefall jises. Om knappe fem måneder skal pappa-Vegard ta over stafettpinnen og jeg gruer meg allerede. Ikke fordi det ikke kommer til å gå strålende, ish, men fordi at da skal jeg plutselig ut i verden - uten baby. Med Thea hadde jeg alt vært på første fest til nå og hun lå en hel NATT over hos besteforeldrene sine. Da hun var syv måneder stakk vi liksågodt på ferie til Warszawa i tillegg, noe som er totalt utenkelig nå.

Halvor .. har jeg vært borte fra i nøyaktig 33 minutter.

Grunnen til det, er mange, og det har ført til at jeg har blitt en smule sprø. Derfor tok Vegard saken i egne hender i går og sendte meg på kurs. Dressurkurs. Neida. Hvordan forstå seg på unger - kurs. Planen var egentlig at vi skulle på dette kurset sammen, men da han fikk vite at det var 20 kvinnemennesker - og han, ble han plutselig SYKT ivrig på at jeg måtte komme meg ut litt alene. "Joda du blir sprø her hjemme" sa han, mens han dyttet puppen min på plass i ammebhen og sendte meg på dør. Jeg sto utenfor og blubbet litt før jeg satte meg i bilen og dro avsted uten å se meg tilbake.

Forrige gang Halvorsen og Vegard var alene, var da jeg var på et foreldremøte for noen måneder siden. Da fikk jeg hundre snapper på rad av Halvor som gråt. Jeg forventet noe i samme dur i går egentlig, men da Vegard sa "vi får se hvordan dette går" og jeg svarte "ja går det ikke, så må du dra på de neste kursene", så var det TYST som i graven på både melding og snap. Forstyrrende stille egentlig. Så stille at jeg spiste opp alle kjeksene på kurset. Da jeg kom hjem forventet jeg det meste. Halvorsen opp ned i strikk for å bli underholdt hadde ikke sjokkert. Jeg trasket opp trappen til stuen og det var merkelig stille. Jeg tittet rundt hjørnet og der satt det fire klinkekuleøyne og glodde på meg i sofaen. Thea og Vegard. Ingen Halvor. Rett før jeg skulle spørre om han hadde solgt han på Ebay kunne Vegard dele at Halvorsen sov ... i egen seng ... uten pupp ... uten MEG!

Jammen da så, liksom.

Etterhvert kom det frem at Halvorsen hadde vært sint. Veldig sint. Og Vegard hadde vært svett. Veldig svett. Hadde det ikke vært for at han visste han måtte på kurs alene om dette ikke gikk, hadde det stått en svett mann og en sint baby i døren på kurset og hvest. I et aller siste forsøk hadde han lagt Halvor i sengen sin, og til hans store overraskelse så fungerte det. Han sovnet og det hele ble nesten et litt gladkristent øyeblikk for Vegard. Den svette mannen kunne tørke pannen og danse piruetter hele veien ned i stuen. Da han var halvveis i et splitthopp fikk han øye på Thea som satt i sofaen og stirret på han. Oh crap. Hun skulle jo også vært i seng. JAJA. Det fikk bare være, ingenting skulle jinxe dette. Ikke POKKER om han skulle på kurs i ukene fremover, om hun så måtte være våken til imorgen. Så tok han splitthoppet sitt og landet i sofaen.

Det skulle altså ta fem måneder før de to mannfolkene i familien skulle innse at ting går faktisk fint uten pupp. Pupp er fint, men den kan pakkes inn i enkelte situasjoner og bli sendt ut døren.

Liker

Kommentarer

rosamamma
rosamamma,
Er veldig spent selv på hvordan det skal gå når jeg skal være sosial for en kveld. Min yngste datter er 5,5 måneder og i neste uke skal jeg for aller første gang dra på sosial kveld sammen med venner og er veldig spent på hvordan barnefar takler den rollen. Er som regel jeg som legger barna om kvelden og får det meste av "støyten" så han har booket inn svigermor som backup 😋 hahaha! nouw.com/rosamamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229