Bad hairday

Haha
I dag sa en Amerikaner uuu fluffy i det jeg gikk forbi. Om det var håret mitt han mente (hva er det med turister og håret mitt) eller om jeg er blitt fluffy uten å vite det selv, det kan man jo lure på. Det kan jo være at jeg er litt sånn Shallow Hal som ser meg selv som vanlig i speilet mens alle andre bare shiiiiit. Også knekker jeg stoler på kafé og sånn. Nei jeg gjør jo ikke det. Må være håret. Jeg har tross alt krøller, og siden jeg sto opp 03.40 (og da sov jeg frempå) var hele maurtua oppå der litt all over i dag. Håret mitt er nemlig helt ubestemmelig. Skal være litt krøller her, litt fall der og ca annenhver Mandag kan det være litt fint. Hvis ikke det regner så klart, da bare øøøuu nøøøøuuuu nå skal jeg stå til alle kanter and there is NOTHING you can do about it.

Jeg har enda til gode å finne en frisør som skjønner hva jeg mener når jeg skal klippe meg. En gang forsøkte jeg å si at det var litt tungt, det skulle jeg aldri ha sagt. Hun klippet det og fønte det rett ut. Og da mener jeg rett ut. Du tenker nei ikke rett ut, men jo, RETT UT. Det var så rett ut at hun andre dama bak kassen svelget vrangt og fikk vann ut nesen da hun så meg. Tok det som et hint jeg, så kan hun andre frisørdama ta det som hun vil. Andre ganger skal de på død og liv rette det før de klipper det, og det blir jo fint det, helt til krøllene mine kommer tilbake og ser det ut som det er Thea som har klippet det med den lille rosa hobbysaksen sin. Noen frisører mener jeg må spare det langt og plukker såvidt borti det, men da får jeg sånn sammenslått paraplysveis. Joda dere vet hva en sammenslått paraplysveis er. Ikke spill dum nå.

Nei. Jeg blir ikke klok. Forsøker jeg å klippe det hjemme så får jeg kjeft når jeg går til frisøren. HerreGUD hvem er det som har klippet deg da? Jeg lurer alltid på om jeg skal si at jo hør her fru frisør det er meg, er jeg ikke flink kanskje?? Tørr aldri det, så jeg sier det er en lærling. Nei vettu hva fortsetter firsøren, jeg ser rett og slett ikke hva de har TENKT her altså. Nei. Neineinei. Her må vi bare begynne på nytt. Så skamklippes det og jeg går rundt som en sau i ett år. Bææ.Da jeg var liten hadde jeg fine korketrekkere. Så falt korketrekkerne av, eventuelt at mamma klippet de av, ikke vet jeg, og det ble helt stritt. Mamma pleide å klippe håret mitt nemlig og en av de tingene jeg har grått mest over i livet (bortsett fra når Mufasa dør) er når hun klippet luggen OVER øyebryna. Herregud det var krise. Jeg gikk og dro i luggen min i flere uker. Kom igjen lugg. Voks da lugg. Og når den endelig var fin ropte mamma nei guuu du har luggen i øynene, kom så klipper vi. Joda kom nå, Hege. Jeg skal ikke klippe den kort denne gangen. Lover. Oj. Hehe. Jaja.

Da jeg ble eldre fikk jeg plutselig et par korketrekkere igjen. Det var da fjortis-Hege bare NOPE og klippet av seg alt håret for å følge trenden som var å ha det kort foran og se ut som et piggsvin bak. Husker dere den sveisen eller? Totalt krise. Var jo enda mer krise at jeg faktisk ikke fikk det til, så det sto bare to tuster ut der bak. Mamma ristet daglig på hodet men det endte jo bare i at jeg freste til henne. Herregud du er ca HUNDRE år og vet ingenting om sveis. Get a life. Så farget jeg det blåsvart og ble emo. Nei jeg ble egentlig ikke emo, jeg sægget. Jeg var en emo-gangstaaa. Herregud hvordan kom jeg meg gjennom ungdomsskolen egentlig..

Da jeg skulle konfirmeres bestemte mamma at håret mitt skulle for pokker ikke være svart, så hun dyttet meg inn til en frisør fra helvete som syns det var innafor å farge håret mitt oransje. Jeg burde blitt mobbet mer.

Thea ser ut til å få nøyaktig samme hår som meg. Hun hadde korketrekkere og nå er det ganske stritt. Så får man bare vente på pubertyen da og se hvilke godsaker den bringer til håret hennes. Denne frisyren som har valgt å bo oppå hodet mitt er jo veldig lett å style da. Trenger ikke krølltang foråsidetsånn, men man trenger noen tonn spray for at det skal orke å holde seg på plass en stund. Når jeg skal på fest har jeg tid til slikt og da skal alle bort å ta på håret. O guuud er det sånn naturlig og jeg bare yes åff kårs. På slutten av kvelden er håret blitt totalt krise igjen, det står til alle kanter og hver ENESTE gang er de et par fugler som slår seg til ro oppi der. En gang jeg gikk ut døren fra en dans sa faktisk en vakt åå Hege, du var så fin når du kom. Og jeg bare åkei hade.

Skulle gjerne vist noen bilder, eller nei det skulle jeg ikke. Her er Thea som spiser ostepizza. Sorry til dere mannfolk som leser bloggen og sitter igjen med et "skjedde her nå" - blikk. Vet ikke hva som skjedde jeg heller. Skal aldri snakke mer om hår. Lover. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229