anything you want

Jag gjorde något enneagramtest och fick någon ny insikt och då jag läste mina dagliga bloggar insåg jag något ännu mer. Att det egentligen är enda gången jag börjar med det bästa, att jag inte tänker att jag måste spara den bästa bloggen till sist utan i stället bara följer ordningen som har blivit. (Jag har aldrig haft bloglovin trots att jag har läst bloggar i över 10 år utan har en egen ordning som går efter favorit eller ett bokstavsmönster på tangentbordet skulle man kunna säga. e, b, a, u, s. Och sporadiskt j, i, sann, och kanske någon till som jag glömmer bort.) Det jag kommer fram till nu då är att jag ju egentligen alls inte är någon livsnjutare. Jag unnar mig inte utan är pliktskyldig ända in i benet. Har jag saker jag måste göra så måste jag göra dom. Om jag inte gör dom tänker jag på dom ändå. Att tänka att livet måste få vara roligt går mot så mycket i min kärna att jag måste anstränga mig för att inte ha dåligt samvete. Det är ju lite sorgligt? Jag tänker att pliktskyldigheten sänder väl mången människa in i väggen och någon slags balans blä blir allergisk mot ordet balans men alltså man måste väl ha lite av allt tänker jag? Jag får fortsätta att öva mig i att ha roligt utan dåligt samvete och unna mig mer. Jag unnar ju nog mig men mest bara choklad glass och sovmorgnar och det är ju positiva saker men något mer livsbejakande får jag väl addera. Jaja alltså jag ska ju egentligen skriva skolarbete nu som vem som helst väl förstår.

Gillar

Kommentarer

Becha
Becha,
Ooh! Vilken enneagam är du? H. 7 (100% livsnjut yolo-enneagramet)
sanningenskallare@wordpress.com
literebecka
literebecka,
Jag gjorde två olika test och blev etta i det ena och i det andra antingen etta eller tvåa, så gissar på etta då? Mycket stämde men hela kändes ganska bred och flummig så nåja.. Skönt att va en sjua!nouw.com/literebecka
becha
becha,
Ja det gäller sist o slutligen bara att läsa och identifiera sig själv. Men jo tänkte faktiskt gissa att du är 1! Ps. ej bara skönt att va 7 vi flyr från alla våra problem och har commitmentissues xDxDxDxD (men lär vara ganska kompatibla med ettor 😉😉😉)
literebecka
literebecka,
Haha men då är jag säkert det! Men perfekt Rebeccka-match då 😃Dnouw.com/literebecka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229