tiden rusar förbi och att sätta sig ner å skriva är inget jag prioriterat även om jag många gånger hade behövt de! de blir ju lite som terapi detta skrivandet. ibland behöver man skriva till någon okänd mottagare liksom!
våra små kämpar är nu 11,5v gamla (2.5v korrigerad ålder) väger 3815 och 3895g och är 49/50cm långa! allting går jättebra. Robin började på nytt jobb igår (11/4) och jag är själv med alla 3 barnen. det krävs rutiner och noggrann planering men det funkar, å de är kul!
Lowis är världens duktigaste storasyster som bara finner sig i allt å gärna är delaktig vid skötning av A & E.

Det största problemet som uppstod va detta med vagn och promenader. jag vill kunna gå med alla 3 barnen och hundarna och Lowis behöver kunna sova! igår löste vi de som så att hon satt i ena liggdelen å tvilligarna delade den andra men dom blev för varma av att ligga där så de funkade inte. fyndade därför en toppenvagn att ha här på promenader i svenstorp för 500kr. nu ska de bara färgas tyg, byta hjul och måla chassit så kommer detta bli kanon!

Idag är de läkarkontroll på bvc ! Får se vad som sägs om de små!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som jag nämnt tidigare är vi på jakt efter ny bil och det är inte ett alternativ att åka å kolla bil hela familjen med tanke på vilka sjukdomstider vi är inne på nu och vilka små/sköra barn vi har ! Så i Fredags fick Robin åka å kolla bil tillsammans med hans föräldrar och jag hade alla 3 barnen själv för första gången!
Det var krävande vissa gånger men inte så svårt jag tänkt mig med tanke på vilken trots Lowis ligger inne med nu. De jobbigaste var när jag skulle amma Agnes & Ellie och Lowis var i sitt esse å ville bara springa rundor, de kunde ju inte jag göra direkt 😂

Vi har bestämt oss för att ha Lowis hemma tills i alla fall Augusti. Antagligen ända tills i januari men vi får väl se! De känns bra att ha bestämt oss för det!

Likes

Comments

​Idag kom hemsjukvården på besök igen. Agnes väger idag 1120g och Ellie 2260g Agnes hade bara gått upp 20 gram men det är bättre än 0 och framförallt är det bra att hon ej gått ner i vikt! Vi kämpar på, tillmatar henne lite extra och hoppas på finare siffror på söndag när det är dags för vägning igen!

Tjejorna äter nu 55ml mat 8 gånger om dygnet minus de gånger de ammar vilket är ca 5-6 gånger per dygn!

Vi vaknade upp till ett vinterland här så Robin och Lowis har varit ute och lekt idag och sen deckade hon i sin säng. 

Förövrigt passar jag på att tvätta och fixa iordning i tvillingarnas bädd. Jag är så otroligt nöjd över lekhagen på hjul som vi har till dom ute i huset. Perfekt att kunna ha dom skyddade för Lowis och samtidigt ha uppsikt över dom. När dom sen blir äldre kan man  sänka den så får dom ha det som en riktig lekhage!

Likes

Comments

Amning är ett aktivt ämne som uppstår väldigt ofta under spädbarnstiden. Folk man aldrig ens har pratar med ställer frågor gällande huruvida jag ammar eller inte, om jag har mjölk tillräckligt eller om jag verkligen klarar att dubbelamma? 

För mig är amning inget måste, ingen självklarhet och absolut inte något som någon helt random person har med att göra. Jag så gott som helammar båda tjejorna i dagsläget (Robin sondar dom med mammamjölk eller ersättning typ 1-2 gånger om dygnet). Och för att få dom synkade så dubbelammar jag dom. Jag har mjölk så det räcker och blir över och om jag inte hade haft det så får man helt enkelt komplettera med ersättning. 

Jag har lovat mig själv att försöka amma denna gången då jag anser att jag gav upp för lätt med Lowis, jag gav det inte ens en chans. Jag kommer dock aldrig genomlida outhärlig smärta eller psykisk stress för just amningen, det får gå som de går och hur länge jag kommer amma är självklart ovisst, jag tar en dag i taget!

Likes

Comments

Idag kom neonatal personal hem till oss för att prata om hur allt går samt väga flickorna. Agnes väger 2100g och Ellie 2180g! Dessutom har jag ammat båda 6 av 8 mål på ett helt dygn! Klappar mig själv på axeln för det, speciellt med tanke på att dom går upp i vikt!

Lowis är just nu inne i en hemsk period. Hon är underbar med sina systrar, klappar och myser gärna med dom.. Men hon trotsar allt och är en riktig skitunge mot mig och Robin! det tar enormt myckrt på krafterna och man e helt slut!

Likes

Comments

Vi är som sagt hemma nu och allt flyter på himla bra. Agnes & Ellie är världens snällaste bebisar, säger knappt något! och  Lowis är så snäll mot sina systrar. Tittar till dom titt som tätt och är allmänt mån om dom.
Jag är verkligen världens lyckligaste som har 3 friska och fina döttrar och en fantastisk fästman samt 5 underbara hundar och en katt :)

Igår var vi inne på neo igen och gjorde en läkarkontroll på tjejorna.
Agnes väger 2015g och Ellie 2100g. Läkarna lyssnade på Ellie igen och inget blåsljud hörs!!! jag är så himla lättad!!

Vi fick även svart på vitt att vår bil är förliten så nu får vi typ panikleta ny bil ;( mindre kul!

Förövrigt går allt jättebra. Tjejorna drar sina sonder hela tiden så nu kämpar vi extra mycket för amningen så vi kan slippa sonden om några veckor!

Likes

Comments

Nu är vi hemma. Omtumlade och väldigt overkligt, men hemma är vi, å det är vi glada för!

Idag, liksom många dagar framför oss, hae vi tagit de lugnt och ägnat oss mycket åt Lowis mellan matningarna. jag kämpar på med amningen och vissa måltider lyckas vi jäkligt bra. andra lite sämre å vissa inte alls 😂

planen för tjejorna är att vi på lördag ska in till neo igen för att ta prover på Ellie å kolla så hon klarar sig utan medicinen. sen på tisdag kommer hemsjukvården hit och sen lär de vara så varannan dag ett tag frsmöver!

nu ska vi ta oss ann natten som 3barns föräldrar ✊✊✊👍

Likes

Comments

Organiserat kaos.. just nu känns det så i min hjärna. Info på info stoppas in i hjärnan och grejor packas ner i påsar!

idag, den 18/2 ska vi få åka hem med våra små tjejor på ca 1,9 kg vardera och 42 cm långa!
ska bli så otroligt mysigt och ingen är lyckligare än vi just nu men det känns samtidigt lite läskigt! Vi ska klara oss själva nu, utan övervakning osv!

mer uppdatering om hur hemgången gått kommer ikväll!

Likes

Comments

Blir galen på detta genustänkande. Låt varje förälder göra som den vill så slipper man ödsla energi på andra!!

Jag klär mina flickor i rosa och väldigt feminia kläder för att jag vill det! för mig är dom flickor å jag vill att det ska synas.

varför döper du ditt barn till pojknamn?? jo för att han e en pojke! hur du klär ditt barn e upp till dig precis som att det är upp till mig hur jag klär mitt barn!

Likes

Comments

idag har jag inte gjort annat än att pumpa och amma. mjölkmaskin känner jag mig som!

Likes

Comments