Jag har nu troligtvis gått sen min ägglossning och varit skengravid men jag har en känsla innerst inne som jag hoppas på att det ska bli ett plus när jag tar ett till test efter min beräknade mens. Men sannolikheten känns alldeles för liten och jag vet ju egentligen inte heller när min beräknade mens är. Så det är lite som ett gissningslek. Men jag kan inte låta bli att hoppas på att jag kommer få ett plus, då det verkligen är något som jag vill. Men då vet jag inte heller om min kropp kanske inte är redo, kan jag ens bli gravid är frågan? Det är många saker som oroar mig. Jag tvekar på min kropp men samtidigt får jag mina skengravid symtomer. Vilket är sjukt störigt. Men ja, vi får hålla tummarna antar jag! 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Så jag har denna månad tagit 2 gravtes och båda gångerna har jag vetat och sagt rakt ut att jag vet att det är för tidigt. Första gången var innan jag hade ägglossning och andra gången var igår, vilket är mindre än en vecka sen jag hade min ägglossning. Så jag visste att jag inte kunde vara gravid. Men första gången tog jag det för att jag var skengravid och andra gången gjorde jag det för att min sambo ville det. Båda gångerna visade negativt vilket var förväntat. 

Men det konstiga är att den senaste dagarna har jag haft konstiga flytningar och värk i nedre delen av min magen. Jag förstår inte riktigt varför jag skulle ha det, då det är så långt kvar till mens och min ägglossning har redan passerat. Nu senast har mina bröstvårtor börjat ömma något så enormt mycket. Så jag vet inte riktigt vad detta är, jag får väl helt enkelt bara leva med detta nu. Jag ska få min mens igen sen 18e så det är några dagar kvar. Jag får hålla ut och se vad jag får för resultat sen när det börjar närma sig. Jag hoppas självklart på ett positivt svar, men får jag inte det är det bara att acceptera det och inte ge upp. Det kommer till en när man är redo. 

Likes

Comments

Jag har haft en ganska så seg dag idag. Jag hade min första riktiga arbetsdag på över en månad men jag kände att jag blev mer förvirrad än någonsin när jag kom dit. För det första så verkar jag tydligen enbart vara en vikarie för en annan tjej men enligt bemaningsföretaget är jag heltid tillsvidare anställd. Det är då svårt att förstå vad det är egentligen som stämmer. Men min dag har fyllts med massvis av information och jag känner nu att mitt huvud klarade inte riktigt av det och därför har jag huvudvärk nu. Men jag tror det blir bättre med tiden. Jag behöver bara några dagar.

Jag har även fått mensvärk (?) idag, som är två veckor innan min mens är beräknad. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro just nu. Jag har pms...humörsvängningar och gråter hela tiden och har haft så sjukt ont i magen hela dagen idag. Jag vågar inte ta ett graviditetstest då jag känner att det kan inte vara något då jag har ägglossning i fredags. Men har jag då mensvärk nu, dvs två veckor innan mensen? Men sen så vet jag ändå inte om det ens är så att jag hade ägglossning då jag har nyligen slutat äta p-piller och började denna ”kalender” på min första mens dag. Så jag känner mig lite förvirrad just nu. Jag vill ju inte slösa något test som kommer visa negativt (tror jag iallafall?) då jag nyligen haft ägglossning. Eller är det jag har nu ägglossningen? Men varför fick jag dom konstiga flytningarna förut då när det var den dagen jag skulle få ägglossning? Jag är så sjukt förvirrad just nu.

Jag blev ju skengravid där innan ägglossningen då jag hade flera som påpekade att jag kanske var gravid. Vilket såklart gjorde att jag blev skengravid. Men efter att jag tagit ett test visade det negativt. Vilket jag visste då jag inte fått ägglossningen då. Men ni vet hur skengravid funkar 😂

Likes

Comments

Contains affiliate links

​​​Det har nu gått några dagar sen jag bloggade, mesta dels till varför jag inte gjort det är för att jag har spenderat större delar av min tid åt att titta på Outlander (ALLTSÅ JAMIE!! SÅ FIN!!) och väntar på att vår säng skulle komma. Sängen kom dock inte förrän idag (torsdag) så jag har fått vänta sedan i måndags på vår kära säng! Men nu när den är äntligen här vän så otroligt skönt. Det är en 120cm säng och om jag ska vara ärlig så känns allt som är större än 90 cm bättre. Jag har fått dela säng med min sambo sen den 5e augusti, de vill säga en 90 säng. Förstår ni hur detta känns? Det var inte alls härligt, eller om jag ska vara ärlig så var det rätt så mysigt ändå. Men det ska dock bli väldigt skönt att få sträcka ut sig lite mera. 

Jag har under den här månaden beställt hem min bröllopsklänning som jag nu gömt i garderoben. Jag tyckte jag gjorde en bra deal på endast cirka 800 kr. Klänningen var inte bara billig men även jätte fin och det var verkligen den perfekta klänningen för mig också. Jag tänker nu spara denna klänning till det perfekta tillfället när bröllopet nu sker, antingen gör vi det på stadshuset eller så blir det en mysig lantlig fest uppe i Norrland. 

https://www.zalando.se/chi-chi-london-joannella-festklaenning-ivory-cz621c067-a11.html - Länk till klänningen! 849 kr bara!

Jag har även utöver det hunnit beställa hem en special gjord almanacka. Jag kände att jag behövde ha lite mer kontroll över mitt liv nu när jag börjar det nya jobbet så därför ska jag försöka skriva in alla saker som ska göras. Hoppas det kommer fram och ser bra ut. Jag beställde min från personligalmanacka.se och den kostade cirka 299 kr. Vilket är ett bra pris med tanke på vad man ändå får. Hoppas den kommer imorgon!


Likes

Comments

Efter förra inlägget har jag haft mycket saker att göra. Dels har jag tagit mig tid att prata med min mamma och pappa och berätta för dom att jag valt att gå vidare i livet och jag bett om ursäkt till mamma. Hon har godtagit min ursäkt och vi har valt att lägga allt bakom oss. Vilket känns som ett steg åt rätt riktning. Jag har även pratat med min pappa och bestämt mig för att förlåta honom, det har gått så länge sen allt hände och jag tror nog att han har fått möjligheten och tänka över det som han har gjort. Så vi lämnar det kapitlet bakom oss känner jag.

De senaste dagarna har jag spenderat tid åt att umgås med familj och vänner faktiskt. Jag vill ta mig min tid åt att vara med dem innan jag börjar jobba och kanske inte har riktigt lika mycket tid kvar åt att umgås med dem. Jag fick ju jobbet som jag sökte och börjar jobbar den 6 november. Men fram tills dess ska jag ta mig min tid åt att vila upp mig totalt och känna mig bekväm i min tillvaro och bara vara. Jag har liksom hittat tid åt att bara vara lugn och andas som jag kanske inte haft tid för förut. Jag var väldigt stressad förut så jag tror jag knappt hann andas ens. Men nu, så känner jag mig mer som mig själv. Vilket är ett stort framsteg.

Idag fick jag iallafall mitt examensbevis, som har varit 3 månader försenat. Så jag är riktigt lycklig att det äntligen kommit, något som jag har slitit för väldigt länge och att få det är ett bevis på vad jag har uppnått. Men nu ska jag nog inte plugga på ett ganska så bra tag, då jag känner att jag inte vill in i samma hetsiga krets som just den utbildningen har. Jag känner att om jag skulle vilja vidareutbilda mig så skulle det vara på ett ställe som inte är på samma universitet som tidigare. Utan i en annan stad möjligtvis då jag inte känner att utbildningen håller kvaliteten som jag kräver för en bra utbildning. Så vi får se lite vad jag gör utav min utbildning som jag har gått.

Jag pratade med min vän Emma igår, då jag tänkte försöka stänga hennes och mitt kapitel. Jag tänkte då träffa henne för att fika men hon var inte intresserad utav det. Så då har jag valt att bara tacka för mig och bara acceptera att hon inte vill. Det är hennes egna förlust kanske men det är väl så det får bli tror jag. Just nu så släpper jag henne helt och beger mig mot mitt nya äventyr som kanske troligtvis involverar att bilda en familj ihop med min sambo. Jag har haft så otroligt värk i magen i flera dagar nu. Där jag har känt håll/värk/förstoppad i magen. Vilket är konstigt då det inte är några som helst problem för mig att gå på toa. Men efter 3e dagen så känns det mycket bättre nu. Men förhoppningsvis känns det bättre imorgon där jag inte känner av det helt. Men jag tror inte det är något jag bör oroa mig om. Nu när det går åt det bättre hållet.

Likes

Comments