Allt jag vill är att kunna andas utan att vara rädd att göra fel, jag vill slippa vara rädd hela jävla tiden, jag blir galen på mig själv, JAG BLIR GALEN, GALEN GALEN GALEN GALEN

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vad gör man när man inte vill leva mer? när man verkligen inte kan göra något bra? när orken tar slut? men när man egentligen vill leva mycket längre? jag vill leva med honom så mycket längre, men jag förstör, jag krossar och gör verkligen inget bra, jag vet inte hur jag ska orka

Likes

Comments

på en bra dag, kan inget komma åt mig, men på en dålig dag, krossar allting mig, vill inte ens andas något mer är min känsla denna sekund, vill bara hem, lägga mig under täcket och sova bort resten av mitt liv. Att jag och han vaknade med kaos imorse efter kaos igårkväll gör bara allting värre, vill inte göra så mot honom men allting jag gör är fucking fel och dåligt. Försöker göra bra saker men vissa gånger går det bara inte.

Likes

Comments

Blev ännu en dipp idag, inget som var allt för märkbart men kändes på mig. Tur nog så gick den över ganska snabbt pga kände att det inte fanns någon anledning för detta. Dock stolt över mig själv, bytte telefon till min pojkväns gamla där han var inloggad överallt, logga ut från allting för att inte vara den som snokar hela tiden, klarar mig faktiskt utan det nu, för jag litar ju på honom till 110 %. Nu ska jag fortsätta bli bättre, jag ska bli så bra jag kan för honom.

Likes

Comments

​Jag har som fastnat i ingenting alls, känner ingen ork att prestera, ingen ork att röra mig, ingen ork, förutom ett meddelande från honom, då får jag en värme och en glädje, dock gäller detta bara att vara så bra jag kan för honom, inte för att orka göra nånting mer än vanligt, dvs ingenting alls. Har aldrig varit den som är så himla duktig på skriftligt, prov och liknande, har mest varit framåt och vilja röra på mig, använda händerna och göra allt möjligt hellre än att sitta still på en stol hela dagarna, kanske därför jag inte vill göra nånting alls just nu. 

Längtar hem till honom, till sängen, till WoW, till en avskärming från verkligheten, till mitt sätt att rymma.

Likes

Comments

En oförväntansbar bra helg, förutom ett litet nederlag i natt, men det gick snabbt över när jag fick krama om mitt hjärta. Känslan av att ej duga måste verkligen försvinna fort, annars så går allting åt helvete. Förhoppningsvis klarar jag den här veckan okej, peppar peppar.

Likes

Comments

Påtal om min pojkvän, han måste ju verkligen vara den bästa någonsin, tog knappt en blick på mig och han såg direkt att nånting var fel, han ger mig liv.

Likes

Comments

Ni vet när man blir alldeles tom, ingen ork, ingen känsla, ingenting, när man bara kan sitta och titta rätt fram utan att reagera på någonting som händer runtomkring en? Där är jag just i denna sekund, försöker skriva av mig istället för att sitta och älta allting. Mitt liv är ganska så bra egentligen, underbar pojkvän som jag älskar mer än allting, mestadels han som hjälper mig mest genom att inte ens veta om att han gör det. Men för ett år sen, då var allting kaos, mer alkohol än vad jag borde hällt i min kropp, mer träning än vad min kropp orkade, samt känslan av att vara otillräcklig. Då tog det ej lång tid tills ångesten kom fram, även fast jag gjorde allting som fick mig att känna mig levande, som fick mig att känna att jag duger. För ett år sedan gick jag inte många dagar utan att ångesten var där också. Fast, det var ju inte bara för ett år sen det var så, det pågick ju i flera år innan dess. Pappaproblem, expojkvän som var craycray, gått igenom det ena och det andra, och försökt fixa mig själv på det ena eller andra sättet, det var inte fören jag träffade min nuvarande kille som jag känner att jag faktiskt är på väg framåt, länge sen ångesten knackade på riktigt som förr, länge sen självmordstankarna var lika höga som då. Nu har jag till och med framtidsplaner, vilket inte ens fanns för ett år sedan.

Likes

Comments