Hej allihopa!

Nu har vi skaffat en mejladress!

listerby.natur@outlook.com

Om ni har några speciella idéer eller vill komma med förslag eller någon fråga eller om ni bara helt enkelt vill vara delägare och vill hjälpa oss att bloggen eller Instagram så är det bara att skriva dit! Men eftersom det var jag, Sophia som startade den så kommer det att stå Sophia Sjögren, haha.

Vi har lite framtidsplaner som sagt.

Vi har tänkt att vi i sommar ska:

  • Släppa första tidningen
  • Namninsamling
  • 500 följare
  • sponsor
  • köpa visitkort
  • och mycket mer

Egna idéer:

  • starta café

Men nu måste jag skynda mig. Vi ses!


Likes

Comments

Listerby Natur är en alldeles ny grupp. Vi är fem personer som brinner för djur och Natur. När vi säger natur menar vi förstås att sluta hugga ner regnskog, inte släppa ut för mycket avgaser men också vår miljö, på det viset att alla människor är lika värda, alla ska ha rätt till en trygghet. Detta året koncentrerar vi oss på att stoppa djurplågeri. Vi kanske inte kan stoppa det helt men alla gör sin del och det här är vår del. Det hela startade vid en lunchrast där vi satt och snackade om att rädda jorden. Samma dag så skapade jag ett instagramkonto vid namn Listerby.natur .

Nu sitter vi här tre veckor senare, vi har skapat en blogg, planerar för en tidning som ska släppas i sommar och vi kanske ska få en sponsor! Vi har mest tänkt att vi ska hålla till här där vi bor så vi satsar på 3k följare på Instagram.

Här visas två rätt positiva bilder och vår logga i mitten. Vad vi menar med bilden till vänster är att vi människor ofta tänker att hundar är mer värda än kossor. Jag är själv vegetarian och en gång så ställde jag frågan, skulle du kunna äta ditt husdjur? Svaret var nej. Skulle du kunna äta en ko? Svar ja .

Jag blir faktiskt ledsen när jag hör sånt , men alla kan tycka olika och jag vet själv hur det är att skapa en relation med ett djur. Tänk bara efter nästa gång.

Bilden till höger visar en regnskog. Hur regnskogen ska se ut. Stor och vacker. Men vi kan inte garantera att den här delen av regnskogen finns kvar. Eftersom vi människor äter mikro-popcorn och nutella och massa annat som innehåller palmolja. Det är viktigt att se konsekvenser med saker och ting. Ingen regnskog. Ingenstans för djuren att bo. Ingenstans att bo? ingen mat. Mycket av problemen beror tyvärr ofta på maten vi äter.

Tack för att du läste ❤ Kram

P.s . Ni får ALLTID komma med era åsikter och tankar kring våra inlägg. Var inte rädda för att fråga!

Likes

Comments