För er som letar nya höst-boots- cut out boots! Vrååålsnygga. Föredrar dom enkla varianterna, dom klumpiga är lite öek.

 

vill ha no

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte bara slänga in ett tips om ett schampoo jag tycker är kanon. Ni hittar den på Lush, ''BIG'' heter den.

Precis som namnet säger får man ''stort'' hår, eller volym snarare. Det bästa är att den verkligen rensar bort all smuts och påbyggnader ur håret, vilket inte många schampon faktiskt gör. Den är rätt ''grov'' och torkar lätt ut håret. Därför använder jag den bara en gång i veckan, och ser till att ha ett bra balsam i efter. Dessutom doftar håret supergott efter, och det håller i tills nästa dusch! 

Om någon av er inte har testat Lush-produkter innan, så rekommenderar jag dom varmt! Dels är produkterna kanon, och utöver det så är dom också miljövänliga och är inte testade på djur. Det är inte massa konserveringsmedel och andra skumma grejer i. Dom tänker på allt när dom gör dessa HANDGJORDA produkter vilket gör att det känns extra bra att använda dom.Likes

Comments

Aloha! Jag suger på att blogga, och har absolut ingen aning om vad som är kul att blogga om.. men vill testa i alla fall! 

Hösten börjar kännas som ett rätt aktuellt ämne, så tänkte slänga upp mina favorit grejer under höstperioden!

 

 Långa bad_ Det skönaste som finns efter varit ute i kyligt väder är att värma upp sig med ett långt bad. När jag vill lyxa till det slänger jag alltid i en LUSH-bomb i vattnet. Min favorit är ''Twilight''.. ljuvligt!

 Gosiga koftor_ Massa nya gosiga koftor kommer in i butikerna. Det hör till att införskaffa en massa nya varje säsong!

 Halloween_ Trotts att jag är 19 år, tycker jag fortfarande det är lika kul att klä ut mig. Förra året var jag en fet pumpa, dags att bestämma vad det blir detta året!

 Doftljus_ Eller vanliga ljus om man vill det. Själv föredrar jag att få igång en cozy-stämning med doftljus i kryddiga dofter, t.ex. kanel eller pumpa. Yankee candle har massa olika härliga dofter!

 Filmkvällar_ Med vänner, familj eller pojkvännen. Skräckfilmer tycker jag hör till lite under höstperioden.

 Spakvällar_ När vädret sviker så har man tiden att sköta om sig själv lite extra.. Ansiktsmasker, fotbad eller vad det än kan vara!

 Höstdofter_ Jag älskar doften av höstlöv, jag vet inte varför.. Jag är konstig.

 

                                  Myla ls           

Likes

Comments

Hej! Har inte hunnit uppdatera, eller inte orkat. Har haft rätt mycket för mig. 

I alla fall så var jag ju på bartenderutbildning förra veckan i Göteborg, och fy vad kul det var! Själv tog jag inte så många bilder, så laddar upp några utav mina vänners.

Sen dessutom fick jag min iPhone 5 i fredags, yiiha! Nu kommer jag förmodligen orka ta fler bilder osv+ Jag har fått träffa min hundvalp som jag kommer få i början av januari, åååh!

Det var allt för mig så länge. Här kommer några bilder från Göteborg och från i helgen, Poss!

 

 

 

Likes

Comments

 

Hej bloggen! Överlängesen jag uppdaterade, så tänkte göra det idag. Idag är jag inte i skolan, så tänkte passa på att städa, packa in för göteborg imorgon (bartenderutbildning), ha liten spa-dag, och sen åka in till malmö och äta med min pojkvän innan jag åker. Jag kommer ju inte vara borta länge, bara tills söndag.. Men jag och Alex ses ju oftast bara på helger pga plugg och sådant, så det missar vi ju tyvärr denna helgen. Om jag hinner kanske jag slänger in något mer inlägg senare, Ha det fint!

 

 

 

Likes

Comments

Goddag! Kom hem från Berlin i onsdags, och såklart lyckades jag bli sjuk under resan. Så jäkla olägligt medtanke på att det är lov nu, och i helgen skulle jag ut och fira två tjejkompisar plus åka och kolla på en hundvalp (som inte är född...?)

Just nu krigar jag bara för att bli frisk, men känns bara som att jag blir sämre och sämre hela tiden :( Buhu.

Happy Halloween !

 

Likes

Comments

 

199kr                                                          179kr                                                   299kr

 

 

79:50 kr                                                               199kr                                                         99kr

 

 

 

 

499kr                                                        499kr                                                              499kr

 

 

Likes

Comments