Ska snart gå och lägga mig för är så trött. Vi har ingen svenska imorgon så har sovmorgon till 12:35 vilket är så skönt, uppskattar verkligen sovmorgonar mer än någonsin just nu. Så de ska bli så skönt att kunna sova ut en stund iallafall.

Idag efter skolan har jag städat, duschat och just nu kollar jag på gamla pll avsnitt.
. Imorgon så har jag inga planer mer än att plugga och sen träffa Rebecka för tv-kväll.

På fredag blir de utgång med några vänner och på lördag åker jag, familjen, mormor och morfar till Gbg för jul på Liseberg, shopping och hotell övernattning, så de blir kul! Men har mycket plugg som ska göras också så hela söndagen kommer jag spendera till plugg. Måste prioritera allt plugg just nu även om jag är så trött all the time och även strukturera upp allt jag har att jobba med.

Men nu time to sleep!

Godnatt fina ni
❣️/ L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag på bussen hem efter en hyfsat kort skoldag. Har haft två lektioner idag vilket båda bestod av att jobba med uppgifter som snart ska in. När jag kommer hem ska jag sätta mig ner med allt plugg och göra klart de sista av akutsjukvårds uppgiften som ska in i kväll.

Min uppdatering är sådär just nu men de är för jag måste lägga all fokus på skolan och körkortet just nu. Men uppdaterar lite då och då eftersom de är väldigt mycket just nu.

Hoppas ni mår bra!

Kram/ L
❣️

Likes

Comments

Kollade igenom gamla bilder sen snart tre år tillbaka, hitta denna bild på mig och Artiola. Tänkte mest vad tiden går fort, alltid lika roligt att kolla igenom gamla bilder sen flera år tillbaka och även bilder som togs två år tillbaka. Så många minne 🌸.

Idag var de back to school efter mitt sists höstlov någonsin. I 
dag har vi planerat inför halloween dagen vi ska ha i skolan. Jag är med i elevrådet så vi ska arrangera halloween dagen på onsdag, vilket som ska bli kul! Men som sagt är de lite och fixa inför det. Jag gillar när vi kan ha olika tema dagar på skolan de behövs ibland göra något annat än att ha lektion efter lektion även fast de är jätteviktigt, tycker jag de är bra att man kan ha tema dagar ibland. Det gör mycket. De var halloween dag när jag börja ettan då dåvarande treorna anordna dagen och jag minns de var typ en av mina favorit dagar sen ettan! De var roliga aktiviteter och en väldigt bra dag👻👻. Har även prov imorgon så har övat på det lite. Måste ta tag i körkortsfrågorna mer + plugga,plugga,plugga!!! Hahaha orkar inte att mitt fokus är på noll som vanligt.


Ska snart lägga mig!

Uppdaterar mer i veckan!

Kram/ L
💗

Likes

Comments

Gårdagens Halloween firande på Bogrens med vänner var toppen!🎃👻🎀

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag fick jag sova ut lite iallafall vilket var så skönt för är så trött
😴. Jag är påväg in till Skövde nu för körlektion och efter körlektionen ska jag gå och kolla lite i affärer innan jag åker hem för att fixa inför ikväll. Ikväll ska jag till Annika på förfest innan vi drar till halloween på bogrens. Ska bli kul med en ute kväll och fira halloween🎃.

Uppdaterar mer i helgen!

Ha en fin dag
🌸

Kram/ L
🎀

Likes

Comments

I tisdags efter plugg och körlektion så träffade jag, Emelie, Felicia och Annika för lite shopping och efter de drack vi goda drinkar på Pinchos.

I onsdags efter jobbet träffa jag Maja, Bianca och Tova. Vi åkte in till Skövde för lite shopping och bara umgås. Efter vi vart i Skövde i några timmar åkte vi hem till mig och bara snacka i flera timmar.

Jag har jobbat nästan alla dagar denna veckan men efter jobbet har jag träffat mina vänner! Samt pluggat. Har fått jobba 7-14 och 7-16 pass i veckan så är tacksam för lite längre pass
🌸 jag jobbar ett pass 7-10 på söndag. Men nu går jag på höstlov iallafall till söndag. 🎀

Likes

Comments