Hello!

De var ett tag sen jag uppdatera, jag har inte mått så bra på de senaste samtidigt som jag haft fullt upp med praktik och körlektioner. Men nu ska jag försöka vara mer aktiv igen.

Jag gick igår min sista dag på praktiken där jag kände att jag trivdes och saker och ting gick bättre för varje dag. Trevlig personal och trevliga vårdtagare. Men nu har fyra veckors praktik gått och på måndag börjar skolan igen. Men känns ändå skönt att få gjort praktiken så man kan fokusera på skolan resten av denna terminen. Började praktiken 3e veckan i skolan så jag gick ut tidigt på praktik så har knappt fått några läxor. Men ska försöka denna termin och jobba på att inte stressa lika mycket för jag är en person som kan stressa över minsta grejer och göra små saker till stora och i samband med stress får jag oftast ångest och mår väldigt dåligt. Men jag är så glad och tacksam att jag har folk som ställer upp för mig och finns för mig oavsett hur tjatig jag än kan känna mig så finns alltid folk där. Har så fina vänner och har verkligen en bra kurator på skolan som är så stöttande även andra personal på skolan är med stöttande. Är bara så tacksam för jag har bra människor i mitt liv!
🌸.

Igår efter praktiken blev de att skynda sig att fixa sig för att sedan gå till Wilma för att fixa inför överasknings firande inför Linn som nyss fyllt 18. Så jag Wilma, Maja, Tova och Bianca fixa i några timmar inför firandet. När Linn hade kommit var vi hos Wilma en stund där vi drack, hörde på musik och bara snackade, efter de åkte vi till Pinchos i Skövde och bjöd Linn på Pinchos. En väldigt bra kväll med mina vänner. Efter Pinchos bestämdes sig jag, Wilma och Linn för att gå till Pride party där vi träffa Emilia och Rebecka sen spendera vi några timmar där och hade de jätte bra!. Efter några timmar hängde jag med Rebecka och ströga lite sen träffa vi Jennifer en stund. Så de blev en lång kväll/ natt. Var hemma runt 04:30 om jag minns rätt så är rätt så trött men har haft en väldigt bra Fredag. Känns skönt att få hitta på roliga saker med ens vänner när man inte alltid mår så bra så är de så skönt och bara hitta på något som får en att må bättre.

Idag är de fortsättning på Pride i Skövde så jag, Emilia och Rebecka ska åka in till Skövde för att gå Pride paraden, vilket kommer bli så kul!. Förra året när de var Pride var de så roligt att gå i paraden med sina vänner och bara ha de bra. De är en viktig dag för de är viktigt att acceptera att kärlek är kärlek och man får älska vem man vill oavsett vilken sexuell läggning man har osv. Jag tycker de är så viktigt att visa att de inte är okej att hata på någon människa för vilken bakgrund, kön, sexuell läggning personen har. Jag ser upp till dom fina människor som vågar vara sig själva och för dom som kämpar dagligen för att få älska vem dom vill.. Jag har inte fattat varför man har något emot någon som är exempel homosexuell, i don't get it. Vi alla är människor och vi ska kunna få älska vem vi vill utan att behöva hotas, bli trakasserade och mobbade.

Pride är en sån bra dag! För så många samlas för att sprida kärlek och positivitet och alla står upp för varandra. Love is Love och de ska ingen ändra på. Man ska få älska vem man vill.

Ne nu ska jag sluta skriva och göra iordning mig!

Hoppas ni mår bra!

Kram/ L
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Från första veckan i skolan!

Fredagen var de pluskampen med min fina klass! Vi hade så roligt.
🌹 Efter de var de matfestivalen i Skövde så jag och några vänner gick till Rådis drack drinkar, gick runt och träffa mer folk och bara hade de allmänt bra. Dag 2 på Matfestivalen ( Lördagen) stod jag och Marina och informera om vår skola tillsammans med de två bästa lärarna på skolan enligt oss!, efter de så träffa jag, Maja, Tova & Linn för att luncha på Mangos och sedan kolla på uppträdanden som var under kvällen. Matfestivalen bjöd på många fina minnen Hahah dock med lite för mycket alkohol för mig men ändå en väldigt bra helg och de var även en bra första skolvecka i 3an🌹.

Likes

Comments