Hej fina ni!

I går började jag trean vilket känns så konstigt att de redan är sista året på gymnasiet. Det är känslosamt att de bara är ett år kvar men samtidigt är jag så taggad på detta student år. Igår så invigdes nya plus, vi har bytt lokaler till en större lokal som är jättefin. Var roligt att komma tillbaka och träffa folk som man saknat mycket.

På kvällen så åkte jag och Rebecka på förfest hos Jennifer där de var massa roligt folk! Hade de jätte bra på förfesten och sen kicka vi igång detta student år med att gå ut på krogen igår för de var inloppet. Hade verkligen en bra gårdag men idag är jag så trött, trodde inte jag skulle orka gå till skolan idag men gick bara från 9-12 och nu tar ja de bara lugnt för är så himla trött. Känner att jag kan somna när som helst typ
😴. Men men nu laddar jag upp energierna för pluskampen och matfestivalen som är i helgen🌹. Livet är verkligen bra just nu!

Kram/ L
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt för snart väntar lite jobb i några timmar. Men är inte så morgontrött som jag trodde jag skulle va har bara väldigt ont i magen men vet inte varför. Efter jobbet ska jag träffa Artiola en stund innan hon börjar jobba sen får vi se vad som händer senare idag. Träffa Artiola igår och gjorde henne sällskap medans hon jobba och jag vänta på bussen hem från Skövde. 

Ha en bra dag!
Kram/ L
❤️

Likes

Comments

Hade en jättebra gårdag igår med mina fina vänner🌹💗

Likes

Comments

Dagen började med körlektion tidigt på morgonen, kan säga att jag var så trött men måste vänja mig vid att gå upp tidigt för på tisdag börjar skolan. Packade nyss min väska för att om en stund möta upp Natalia i Skövde och sen åka vidare mot Tibro. Ska bli roligt med en tjejkväll med saknade vänner helt enkelt.

Så fort jag fick min lön köpte jag Anastasias glow kit och de var verkligen ett så bra inköp. Älskar detta glow kit
😍😍⭐️

Likes

Comments

Idag har jag, Maja och Linn spenderat dagen i Gränna och Jönköping. Vi åkte först mot Gränna och kolla på polkagristillverkning, gick ner till hamnen och bara strosa runt. De var så fint i Gränna och de var så längesen jag var där, nästa gång vi åker till Gränna ska vi åka över till Visingsö. Mot eftermiddagen åkte vi mot Jönköping där vi gick på både A6 och Ikea, jag fastna vid all fin inredning och tänker på så mycket som jag vill ha när jag flyttar hemifrån i framtiden.

Nu är vi hemma hos Linn efter en väldigt bra dag och snart ska jag åka hem för imorgon har jag körlektion tidigt och efter de ska jag träffa några vänner i fagersanna för spelkväll och sleepover.

Hoppas ni haft en bra dag!

Kram/ L
💋

Likes

Comments

Vaknade vid 07 och kunde inte fortsätta sova så nu är ja uppe och lyssnar på musik. Ska väll snart göra iordning mig och sen städa mitt rum innan min körlektion, men har lång tid på mig så de är skönt med ingen stress. Brukar sova till 11 eller 12 på morgonen men nu inser jag de är rätt bra att gå upp tidigt som man inte sover bort hela dagen samtidigt som jag älskar min säng.

Likes

Comments

Idag har jag haft körlektion med körskolan och efter de så träffade jag Rebecka. Jag och Rebecka har vart från eftermiddagen tills nyss och bara snackat, lyssnat på musik. Vi planerar lite inför utgång på tisdagen då de är första skoldagen och efter de ska de va inlopp på Plateaux för alla studenter, vilket jag är så taggad på.

Men nu ska jag sova imorgon väntas körlektion och efter de blir de förmodligen att åka in till Skövde och träffa Marina.

Hoppas ni haft en bra dag!

Godnatt// L
🌹

Likes

Comments

I helgen har de vart kräftansdag och kräftival i stan. Vi var framme igår på kräftivalen och kolla på Linnea Henriksson som uppträde. Hon var så bra, hennes röst, hennes framträdde och budskap var så bra. Hon pratade om så viktiga saker och såg till så alla trivdes och kände sig säkra när hon uppträde. 💫

Likes

Comments