Hej!

Ska snart åka iväg till jobbet för ett jobbpass mellan 07.00-16.00. Igår var min första dag där och en nervös Lissie hade gått runt i flera månader i förväg och vart nervös. I söndags var jag så otroligt nervös, men när jag kom till jobbet igår blev de en lättnad. Mycket intryck men känns skönt att haft första arbetsdagen gjord. Är på hemvården där jag hade praktik efter julen. Har fyra arbetsveckor framöver men de ska bli lärorikt och roligt.

Efter jobbet ska jag träffa Maja & Linn för att fixa några saker och sen bara umgås. Om de är så varmt idag som de var igår så ska jag ta och bada. När jag kom hem igår var de första jag gjorde att dricka ett stort glas vatten och sen kom Wilma så vi badade och solade i det fina men väldigt varma vädret.

Ne nu måste jag åka till jobbet, uppdaterar mer senare!

Kram// Lissie
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helgen har bestått av att umgås med vänner. Träffa Maja & Linn i fredags för en serie kväll & körkortsplugg.

Igår spenderade jag kvällen med Jennifer hemma hos mig, vi spelade spel, bada i min pool mitt i natten och snacka om allt möjligt, en mysig Lördag med bästa Jennifer helt enkelt.

Idag åkte jag in till Skövde för att kolla på student balen med Jennifer, Emilia och Sofie. Folk som gick på balen var så fina, fick inspiration inför nästa års bal. Nästa år tar vi studenten och nästa år är de vi som går på balen, känns så overkligt. Tiden går så fort och har gått så fort. Avslutade denna kvällen med att se på youtube och lyssna på musik.

Har inte bloggar på senaste tiden pågrund av mycket stress, så mycket de sista nu i tvåan och andra anledningar. Har inte mått så bra. Men nu är jag back on track och kan äntligen säga att jag är klar med alla uppgifter för tvåan, yes!! Trodde aldrig de skulle hända, min energi o ork har försvunnit förlängesen men nu är alla läxor gjorda iallafall. Nu är de 4 dagar kvar i tvåan som väntas, ska båda bli skönt med sommarlov men samtidigt sorgligt att gå ut tvåan ( jag är så känslosam och vill inte börja trean än samtidig som jag vill börja trean).Vill typ stanna tiden.

Uppdaterar mer imorgon.

Godnatt// Lissie
❤️❤️

Likes

Comments

Från en bra torsdag då vi hade bowlings dag med klassen ❤️ har finaste klasskompisarna ( alla är inte med på bilden) kärlek till SOS 15🌺

Likes

Comments

Bilder från senaste Varberg resan för några veckor sen🌸, älskar den fina miljön i Varberg. Blir så lugn av att gå promenader ut vid havet och rensa tankarna.

Likes

Comments

Ljuset i min vardag är att umgås med mina vänner dom förgyller mitt liv! Dom får mig på sååå bra humör även när jag är nere så får dom mig må bra. Bilder från en bra fest hos Annika i Måndags ❤️ #selfies #friendshipforlife

Likes

Comments