Nu när denna månad snart slut. Har spenderat mycket tid med vänner, familj och släkt de senaste vilket jag uppskattar så mycket att få spendera mycket tid med dom som betyder mest. Julpyntat, kollat på julkalender som Mysteriet på Greveholm och Sunes jul, sett på julfilm med familjen, julbakat och haft mysig dagar.

Från några bra dagar i December✨
17 December- då var de julfika med släkten, efter att inte träffat dom på länge var de så roligt att träffa dom. Min syssling har fått en bebis som är jätte söt och jag är så glad för hennes skull💕 hon är en så bra mamma. Så glad att träffa henne och hennes bebis som var så söt. Så de var en väldigt bra dag i December✨. Mamma sida av släkten är många och vi brukar umgås mest med mina kusiner och mormor och morfar därför är de så roligt när hela släkten är samlade både mina kusiner och sysslingar.

20 December- PG awards/ julavslutning så bra gala med bra underhållning, bästa klassen och bästa skolan gjorde den dagen till en dag jag kommer minnas som en så bra dag❤️.

23 December- trots några dagar av feber, huvudvärk, hosta, värk i kroppen så tog jag mig upp ur sängen för att fira lilla julafton hos mormor och morfar som vi har som tradition varje år med mammas sida av släkten. Så tråkigt att bli sjuk mitt i julen plus inte ha julkänsla kan inte precis säga att jag längta efter julen lika mycket som jag gjort innan, i år var de mer " aha är de jul nu" fatta inte att de var jul känns inte som man hunnit med att tänka på att de är jul för de har vart så mycket annat att tänka på som skolan tillexempel och sen på jullovet börja jag fatta att de snart var julafton men var sjuk och hade fortfarande ingen julkänsla. Men de var iallafall en bra lilla julafton hos mormor och morfar och mot kvällen hade febern gått över och jag börja må mycket bättre vilket var skönt. Julbord, paket öppning, fina stunder med familjen och mammas sida av släkten var de den 23 december❤️.

24 December- Julafton✨
Vakna på morgonen då vi öppna paket som låg i våra julstrumpor, åt julfrukost och hörde på julmusik, så mysig julaftonsmorgon. Efter att gjort i ordning sig åkte jag och familjen till min farmor och farfar där vi firade julafton med min pappas sida av släkten. Vi såg på Kalle anka, åt julmat och bara umgicks. Mot kvällen när vi åkt hem så kom mammas sida av släkten som vi fira med dagen innan och vi avslutade julafton tillsammans med spela spel, äta ännu mer julmat och julgodis😂 och bara umgås och prata. Så mysig och bra julafton med familjen och släkten. Kan ju säga att jag inte har någon matkoma efter jul precis för julmat är inget jag tycker om 😂, så när alla äter julmat äter jag typ sallad 😂😂.. Kräsen är jag verkligen de är inte mycket mat jag gillar måste verkligen försöka hitta recept och testa ny mat.

Trots att varit sjuk under julen så är jag så tacksam över mina underbara vänner,familj & släkt som gör mina dagar och gjorde den julen bra. Jag är jätte tacksam för de fina paketerna jag fått under jul, men de som betyder mest för mig är att jag fått spendera mycket tid med dom som betyder mest för mig.

Hoppas ni haft en bra jul! ❤️

Kram// Lissie
Som skriver inlägg flera dagar efter julafton..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Citaten beskriver mitt mående bättre än vad jag kan göra. Har haft en väldigt jobbig period nu de senaste med stress, humöret har gått upp och ner på bara några sekunder, jag beter mig olika hela tiden, jag tänker så mycket och kan inte sluta tänka, jag börjar gråta och ibland fattar jag inte varför jag mår som jag mår medans andra stunder har jag anledningar. Just nu mår jag bättre men de är efter jag fått bra hjälp och stöttning, jag är så tacksam över att de finns folk som lyssnar på mig oavsett hur rörig jag är. Jag har mycket att skriva men jag är dålig på att förklara så jag låter citaten tala.

De går hela tiden periodvis mitt mående och de gör de ju för alla, men visa perioder är allt så bra medans andra perioder suger allt och just denna termin på gymnaiset och denna period så har jag tappat motivation, ork, positivitet, jag har gett upp före jag borde ge upp. Jag har stressat så mycket så jag bara mått sämre och sämre. Jag känner mig så hemsk för de är så många som hjälper mig när jag är uppe i varv och är överallt och mår som jag mår men ändå fortsätter jag då o då. Ni som hjälper mig och alltid finns för mig ni ska veta att jag lyssnar och de lättar varje gång jag får prata ut om hur jag känner även om jag säger samma sak rätt ofta så hjälper de alltid. Jag ska försöka bli bättre på att hantera min stress, sluta övertänka för övertänka tar kål på en. Jag vill verkligen må bra och jag vill vara glad Lissie som sprider glädje istället för negativitet. Men nu mår jag bättre en vad jag gjorde för två veckor sen de började vända så förra veckan i skolan börja jag må bättre igen och kände att jag var normal stressad så jag var innan och de gjorde mig glad att bara känna att vara tillbaka på ruta ett då jag stressar normalt och inte stressar så mycket så jag inte orkar något längre. Så nu dessa två veckor har mitt mående blivit bättre, jag försöker släppa alla tankar och bara ta de lugnt.

Likes

Comments

Godmorgon!
Denna helgen har var så bra. I fredags pynta jag klart med de sista julpyntet i mitt rum så nu är hela huset fint julpyntat. Efter de åkte jag till Ebba där jag, Maja och Linn sov över vi hade en väldigt bra kväll/natt.

Lördag då gick jag, Maja, Ebba och Ida på julmarknaden som var i stan, så mysigt att komma ut lite och kolla på julmarknaden som alltid varit en tradition och är en tradition att gå på. Vi luncha på stan sen gick vi hem till Ida en stund. På eftermiddag/kvällen så träffa jag och Maja, Wilma och Linn så vi spendera kvällen hos Wilma med att se på Scream. Jag avslutade kvällen hemma med familj då vi såg på mysteriet på Greveholm bästa julkalendern.

Igår så plugga jag, övningskörde, duscha och tog de lugnt. Efter en bra helg med vänner och familj är jag så glad. För veckorna just nu har vart sådär blivit väldigt stressad och mitt mående har och går upp och ner hela tiden. Men jag är så glad att jag denna helgen bara försökt släppa alla mina tankar och bara haft det roligt.

Nu ska jag gå upp och fixa iordning mig inför skolan. Sovmorgon på måndagar är nog ändå de bästa sättet att starta en måndag. De blir en lång skoldag då vi går till 17.00 och efter de måste jag hem och plugga till medicin prov som är på tisdagen. Denna veckan kommer fortsätta med att plugga för de är väldigt mycket i skolan nu men så är de i perioder tur de snart är jullov. Ser fram emot denna månaden med julfirande, jullov, julbak, se på mina två favorit julkalendrar och se på julfilm, spendera mer tid med familj och vänner med mer.

Hoppas ni får en bra måndag!

Kram//Lissie
💗

Likes

Comments