Tisdag- Efter skolan stanna jag och Sofie i skolan för vi skulle vara med på öppet hus och informera om sos programmet vi går. Jag minns förra året då jag skulle åka på olika öppet hus och inte var helt säker på vilken skola eller vilket program jag ville gå. Men nu så går jag sos programmet på plusgymnasiet och trivs där. Det var ett roligt öppet hus och en lyckad kväll, så somna med leende på läpparna.

Onsdag- Spenderades stor del av dagen i Falköping med klassen. Vi kolla på sm i vård och omsorg, sen så gick vi till Ållebergsgymnasiet och kolla på prisutdelningen och kollade på deras vård och omsorgsprogram. Träffade Artiola, Lisa och Bianca som går på Ålleberg så de var verkligen en rolig dag att dels få se på sm i vård och omsorg och sen se Ållebergsgymnasiet för där har jag inte vart tidigare.

Torsdag- Blev sjuk :(( Men var med Emilia i Skövde och sen åkte jag hem och vila. Skulle gymmat men var inte alls pigg.

Fredag- ( igår) Så var jag med Wilma, Maja, Bianca, Linn och Tova och vi snacka i flera timmar om allt möjligt. Är så glad att jag har så bra vänner dom förgyller mitt liv <3.

Idag- Har inte gjort något mer än att skypea med Emilia och Marina, och kollat på olika serier.

Det har inte hänt så jätte mycket denna veckan men de var lite uppdatering . Jag bloggar mer när jag blir frisk. 

Hoppas ni mår bra!

Kram// Lissie <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag så börja skolan igen och vi hade en skoldag där vi fick jobba med saker vi inte va klara med vilket jag tyckte var bra. Så jag övade på matte prov och skicka in en inlämningsuppgift så nu ligger jag inte efter i något i skolan vilket är skönt. Har vart så trött idag men ändå så var de en okej dag jag fick träffa mina vänner jag saknat och blev klar med inlämningar.

Men nu så är jullovet över och detta lov var ett av dom bästa loven på länge har verkligen haft ett bra lov. Träffat mina vänner, många sleepover, firat jul med familjen och släkten, hade en bra nyår med Linn, Wilma, Ebba, Pontus, Benjamin ,Ludvig och Dennis vilket var kul, shoppat i Göteborg och Jönköping med mer. Hunnit med så mycket detta lov, så glad för detta lovet.

Nu ska jag ringa Maja och sen fixa för morgondagen. Gym blir de förmodligen imorgon och resten av morgondagen och helgen är oklar.

Kram// Lissie <3

Likes

Comments

När jag, Wilma och Maja var i Göteborg blev de en hel del shoppande och gud så nöjd jag blev över mina nya inköp.

Hittade sleek på h&m så blev så glad. Jag har börjat använda sleek och tänker göra en recension om vad jag tycker om sleeks smink. Jag har använt av deras contourkit som jag köpte i Göteborg och av finish powder och sleeks cc cream jag fick i julklapp och tycker dom produkterna är jätte bra, jag använder de produkterna dagligen. Jag är nöjd att jag hittat bra smink och tipsar verkligen om de produkterna jag använder från sleek, jag ska nog gå in och beställa fler sminkprodukter på sleek för jag är så taggad på att testa mer smink. Sleeks produkter finns på Madlady och i Göteborg finns de på ett h&m vid NK typ tror jag de låg.

Jag köpte även en fin kofta, en tröja med polo krage och en stor kofta typ, även en foundation borste från real techniques och en mascara från the balm. Så är verkligen glad över mina inköp.

De var en bra och rolig shopping dag i fina Göteborg alltså älskar den staden. 🎀🎀

Uppdaterar med bilder på de jag köpte och mer om vad jag tycker om mitt smink från sleek🎀

PS: bilden på sleeks cc cream är från julafton då jag inte testat den och skrev "ska bli kul å testa denna imorgon". Har inte fotat någon annan bild på den cc creamen.. Men den är så bra 👍🏻

Likes

Comments

Hej!
Det är 2016🎉 och mitt uppdaterande de senast var inte bäst. Jag har iallafall gjort tidsinställda inlägg som kommer komma upp imorgon.

Mitt år startade med att träna, gymma och så. De var skönt att komma igång och träna igen efter att inte gymmat sen jag gick på jullov, men nu så är de dags för gym och mycket träning.

Igår  var jag med Bianca och Lisa vi snackade typ hela tiden och de var roligt att träffa dom och prata om allt möjligt. Jag är så glad över att jag har mina vänner dom är verkligen glädjespridare. 💗💗

Tandläkarn och vart på baken idag, så bra att jag vakna tidigt och inte gick upp halv 2 på dagen som jag gjorde igår. Måste vända tillbaka dygnet och de har jag skrivit innan men jag är så pigg vid typ 2 på natten så de blir att jag är vaken länge på kvällen och sover länge på morgonen. 

På torsdag börjar jag skolan vilket jag inte precis är taggad på, men men de ska bli lite kul att komma tillbaka och träffa sina vänner som man saknat under lovet och så vidare. De är sista terminen i 1an och tiden går så fort. Men de dröjer inte så länge till sportlov och andra bravader. Fyller år och så vidare så har saker att se fram emot.

Nu ska jag snart träffa Maja, ska även göra några mer blogginlägg! 

Hoppas ni haft ett bra 2015 🎉 och har en bra start på 2016🎈

Kram// Lissie ❤️

Likes

Comments