Hej! Igår så blogga jag inte på hela dagen för hade fullt upp ungefär hela dagen.

Vi åkte till Emporia ett stort shoppingcenter med över 200 affärer för er som inte vet. Jag shoppa inte så mycket utan jag gick mest runt och kolla låter tråkigt men de jag ville köpa hitta jag inte osv. Så jag kom hem med massa smycken istället, älskar smycken.
När vi kom hem så fixa vi oss, pynta och fira halloween 🎃.

Idag ska vi åka till dollarstore, hälsa på min mosters mans föräldrar, och ha en bra sista kväll här i Trelleborg för imorgon bär det hemåt till Tidaholm igen.

Kram// Lissie 🌷

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag så har jag, Linnea och Alva och min moster vart i vällinge och kollat på halloweenutställning med mer. Efter det så åkte vi in till Malmö för att kolla på Kattutställning och efter kattutställningen åkte vi till ett köpcenter som heter mobila där vi spendera några timmar med shopping. De är ungefär vad jag gjort idag och nu ikväll avsluta vi kvällen med solsidan och några avsnitt gossip girl.

Imorgon bär de av till Emporia , sen ska vi fira halloween lite i förväg och jag ska försöka sminka mig på ett bra sätt får se hur jag lyckas med de men men. På lördagen när jag är hemma är riktiga halloween och då ska de firas med vänner, tror de blir på lördag annars blir de torsdag eller fredag får se iallafall.

Ingen söndagsångest alls för de är ju lov! I love it.

Hoppas ni haft en bra söndag och en bra helg
Kram// Lissie 💟

Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags på svenska lektionen tände vi ett ljus och hade en tyst minut för den hemska händelsen som inträffade i en skola i Trollhättan. Alla mina tankar går till de drabbade Trollhättan ❤️ detta är hemskt och sånt här får aldrig inträffa.. Jag är i tårar och som sagt går alla mina tankar till alla de drabbade ❤️
Kram//Lissie ❤️❤️

Likes

Comments

Hej! Kvar på tåget och jag skrev fel tid.. Men snart är vi framme i Malmö och då känner jag mest äntligen, efter flera timmars tågresa så är vi snart framme. Sen återstår bara att åka bil till Trelleborg men de tar inte så lång tid iallafall. När vi är framme hos min moster som vi ska hälsa på så ska vi nog bara ta det lugnt och så för jag är så trött efter allt åkande idag.

Lovet startar på ett bra sätt med att besöka Trelleborg i några dagar, vi ska nog åka in till Malmö och shoppa med mera så jag är taggad på bra dagar i Trelleborg/Malmö.

Kanske lägger upp ett inlägg till senare! Men jag önskar er ett bra lov för er som har de och en trevlig helg till er alla!
Kram//Lissie 💖💖

Likes

Comments

Nu sitter jag mot tåget till Göteborg med Linnea och Alva och Tove. Jag , Linnea och Alva ska till Trelleborg och hälsa på våran moster och hennes familj från idag tills onsdag.. Men först ska vi vara i Göteborg i en och en halvtimma sen tar vi tåget till Malmö. Vi är framme 21.00 ungefär , så jag bloggar mer då och kommer med uppdateringar som jag inte skrivit om osv.
Äntligen höstlov också! Är så trött så de ska bli skönt med lov och mer sovmorgonar.
Kram// Lissie 💗

Likes

Comments

I lördags fira vi min kusin som fyllt 15 år🎉
Här kommer lite bilder från kalaset i lördags 🎉👇🏼

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter på bussen på väg till Skövde, vi börjar 8.40 men jag åker in tidigare så kan jag ta det lugnt en stund innan lektionen börjar.

Så glad att de är fredag och snart så går vi på helg. 2 prov ska göras idag och sen kan jag slappna av. Är så nervös för proven men hoppas de går bra..

Men jag bloggar mer under dagen.

Ha en bra fredag// Lissie 💗💗🎉🎉

Likes

Comments

I fredags så var jag så trött när jag kom hem från skolan så jag gick hem kolla på gossip girl och de va ungefär de jag gjorde i fredags.

Lördag då städa jag sen var de dags för kalas för min kusin som fyllt 15 år🎈🎉. Efter det så cykla jag & Bianca till Ebba för att ha sleepover hos Ebba med Wilma, Lisa , Matilda och Linn. De var en bra och rolig lördag.

Söndag- såg på gossip girl ungefär hela dagen, sen kom Bianca och vi fortsatte kolla på gossip girl, har verkligen kollat många avsnitt i rad nu💻 men den serien är så bra, är på säsong 3 och har 3 säsonger kvar .. Ja taggar inte tills gossip girl är slut. Den serien gick på tv för några år sedan men då kolla inte jag på de så ja börja typ nyss och kolla på det.

De var min helg hann få vila upp mig för veckan som nu börjat och hittat på några saker iallafall samtidigt som jag kollat massa på gossip girl, städat/fixat och pluggat ..

Under tiden jag inte bloggat så har massa hänt som jag nog nämnde i ett annat inlägg, men har vart mycket med mina vänner, förr förra torsdagen om jag minns rätt så var jag och mina vänner hos Lisa och hade en mysig kväll med mycket prat mm. 🎀🎈😊

Kommentera gärna vad ni vill jag ska blogga om och ställ frågor om ni vill så kan vi ha en frågestund på bloggen 😉💎💄

Likes

Comments