Känner att det är dags att jag börjar göra upp lite planer för veckan, så att jag får in en rutin i min vardag.

Måndag: Idag ska jag plugga, plugga och återigen plugga.. CSN kom idag också, så får se till att betala räkningar och allt sånt också! Hinner jag så vill jag få in träning ikväll, men vi får se hur det går med plugget..

Tisdag: Skola mellan 9.15 - ca 13, där vi ska få reda på vart vi ska göra vår VFU (Verksamhetsförlagd utbildning). Ska bli spännande att äntligen få reda på vart man ska ha sin praktik de kommande åren samt nästa vecka! Plugga inför tentan!!

Onsdag: Ledig dag från skolan, vilket innebär att jag ska sitta och plugga även då! Sista informationen som går in nu innan tentan imorgon! Kanske få in lite träning här också, vi får se hur mycket jag behöver plugga...

Torsdag: Tentamendag! 8.15 - 12.15 lär jag sitta på MAH och göra min första tenta någonsin! Därefter ska jag bara vara hemma och hoppas på att tentan gått bra och vila upp mig inför VFU. M kommer äntligen också hem efter två veckor borta på övning, så ska hem till honom på kvällen <3

Fredag: LEDIG, och det får jag faktiskt säga, att jag är ledig!!! För fredag ska jag bara ta det lugnt och vila inför VFUn. Sen ska jag vara med min M, så får vi se om vi hittar på med något mysigt eller vad vi väljer att göra hehe

Lördag/Söndag: Eftersom att M är hemma så lär vi nog träffa vänner och antagligen gå ut på klubb eller något i den stilen. C pratade om att de skulle ha korridorsfest, så får se vad denna helgen bjuder på!

Hur ser era veckoplaner ut? Något spännande på g?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jisses vilket väder det är idag! Typ varmaste dagen på året lol!

Vart precis ute med hunden på långpromenad och nu är planen att jag ska plugga resten utav dagen, med några små uppehåll. Typiskt att det ska vara fint väder såfort man har viktiga saker att göra....
xoxo

Likes

Comments

Urrgh söndag, men även bakis och ångest söndag..

Hann göra en del igår faktiskt! Stack och tränade 10.15, sen tog jag mig hemåt och gjorde pizza, färgade håret och duschade. Sen sprang jag nästan till bussen för att åka till Lund en rund och se hur C bor och därefter tog vi oss mot Svedala. Ganska kul att vi sprang för livet för att hinna med bussen, men den körde iväg ändå, sen försökte jag mig på det en andra gång, men vi missade den igen haha!

Vi hade en sjukt mysig tjejkväll med lite vin och cider, körde lite lekar sen drog vi oss inåt mot Malmö. Tyvärr ville inte min mage som jag ville - en negativ faktor med att ha en chronsmage.. Hade druckit kolsyrat och det kändes som om tarmarna höll på att vrida sig på klubben, så jag åkte hem rätt så tidigt. Men jag hade iallafall jäkligt kul den stunden jag inte hade ont i magen!

Och idag har jag bara tagit det för lugnt, har lite ångest inför tentan nu på torsdag för har inte tagit mig tid till att plugga... Men imorgon är dagen jag ska plugga sjukt mycket!!

Hoppas ni haft en trevlig helg, och får en fortsatt bra vecka!
XOXO

Likes

Comments

Urggh, har varit så irriterad hela eftermiddagen.. Har på sista tiden fått massa inkassobrev om saker jag redan har betalt och blir så lack på att det aldrig tar slut. Skulle fixa med ett utav de idag, men 24/7 hade ju stängt i receptionen på fredagar här hemma så jag får gott vänta :))
Tror jag snart ska få mens också, för har sån himla molande mensvärk, och mitt humör går i vågor...

Jag får ta och plugga lite ikväll och tagga inför morgondagens bravader, så får jag se om jag hinner uppdatera innan jag ska iväg imorgon hehe

Har ni andra haft en fin fredag åtminstone?

Likes

Comments

Då har vi klarat nästan hela denna veckan också, WOHOO!!
Planen var ju idag att jag skulle plugga, men jag hängde med familjen på någon sightseeingrunda i Malmö. Det var ganska trevligt, men när vi sen åkte till Coop och jag skulle välja ut ett bröd och insåg att det snart är den 28e så fick jag lite ångest haha. VI HAR JU TENTA!! Melissa SKÄRPNING!!!

Blev tyvärr inga bilder ifrån rundan eftersom. att regnet kom... Men bjuder på lite förebilder istället. ENJOY!

XOXO

Likes

Comments

Såhär har basically min dag sett ut hela förmiddagen, förutom att jag inte har suttit hemma, utan på seminarium i skolan. (Massa kläder och lådor i bakgrunden - mamma som är i full gång och säljer kläder) Har haft seminarium idag, sen blev det att jag och K åkte till vår gamla arbetsplats och hälsade på alla barnen och personalen. Jisses vad man hinner sakna allt på bara några veckor...
Bara nästan tre år kvar... TAGGA!!

Likes

Comments

Jag har under väldigt stora delar av mitt liv levt i en väldigt djup depression, utan att vara medveten om det. Mycket har varit för att jag större delen av mitt liv har levt med tarmbesvär - där effekterna har varit bland annat trötthet, orklöshet vilket har gjort att jag inte mått bra. Men någonstans där jag oftast alltid mådde bra i stunder, det var ute i naturen!
Mina energier la på en stabiliserad nivå och jag kände att jag kunde andas, och jag hade lättare för att se "ett ljus" i den hemska vardagen jag levde i, när jag mådde som sämst. Än idag när jag känner mig nere och allt där i mellan så uppskattar jag naturen sjukt mycket om inte mer.

Någon annan som känner samma? Någon som har några speciella safespots man mår bra på?

Likes

Comments

Onsdag idag och det bjuds på mycket sol idag! Gillar't!

Tog mig lite sovmorgon idag också eftersom att jag ändå lite senare idag ska in mot stan och plugga med några kompisar. Har dock hunnit med 1 samtal utav 2, go Melissa!! Tog en lång promenad med hunden och nu är vi hemma igen och ska äta lite sen frukost och lunch hehe.

Ha en fin onsdag!
XOXO

Likes

Comments

Grå lång kofta
Spetstopp
Boyfriend slim fit

Detta tyckte jag var sjukt snyggt! Fint ny inför hösten, och går att använda både till fest, men även om man bara ska ut i stan eller vad man nu känner för.

Likes

Comments

Tisdag idag och jag har varit "ledig", skulle egentligen ha pluggat men kände att det behövdes en ledig dag och bara få göra lite vad jag kände för. Sagt och gjort så cyklade jag och E in mot stan där vi gick runt i lite secondhand butiker. Fick äntligen(!!) bokat tid till tandläkaren också, så tagga fräscha tänder wiho! Har bara två samtal kvar nu som ska bli överstökade, attans att jornalarkivet skulle stänga så himla tidigt(LÄS: kl.16).
Haha okej, är nog bara jag som är för seg för att ringa, men imorgon är dagen det ska ske! (Det har jag sagt nu de senaste två veckorna hehe).
Jag lever med en tarmsjukdom kallad Chrons, och jag har lite ärenden där jag ska ha fixat alla journaler, men jag har tyvärr varit helt inne i jobb och nu skola, så det har lagts lite på is. Men det ska fixas! Med detta vill jag säga att jag haft en jäkligt bra dag, och hoppas ni också har haft det!

XOXO
Likes

Comments