Min dag

Hej på er! Idag så är jag omsagt hemma och är sjuk. Mår bättre än iså men bestämde faktiskt redan igårkväll att bra hemma en dag till, vill inte gå till skolan för att sedan behöva gå hem typ efter lunch.

Jag vaknade vid ungefär halv nio och låg och kollade på youtube i sängen i ca en timme. Sen så gick jag upp och bestämde mig för att inte bara ligga i sängen idag utan att försöka göra nåt av dagen trots att jag inte når så bra. Jag skrev en "To do list" som jag kan bocka av under dagen. Började med att duscha, bädda sängen, fixa i mitt rum + garderoben och att fräscha upp mig lite. Sen så åt jag lite frukost (åt bara typ en halv melon då jag hellre vill bli hungrig vid lunch) och satte mig och lyssnade på lite podcasts. Efter det så satte jag mig och pluggade so då jag låg tre lektioner efter (var borta en dag förra veckan och igår + idag).

Nu så sitter jag i sängen och bloggar, ska skriva lite inlägg för resten av dagen och kanske lite inför resten av veckan. Sedan så ska jag nog gå ut på en promenad för att sedan äta lunch, men får se vad jag gör först av de. På eftermiddagen så måste jag plugga lite no men sedan så har jag bockat av allt på min lista, skönt att ha eftermiddagen/kvällen till att bara chilla. Jag mår bättre idag än igår men är inte topp. Har lite feber och är hostig men snuvan och ont i halsen har blivit mycket bättre. Men imorgon så MÅSTE jag gå till skolan då jag känner att jag missar allt för mycket annars, och jag har ju ridning.

Nu så ska jag fortsätta blogga så vi hörs senare! Kram

Gillar

Kommentarer

eoes
eoes,
Vill du gästblogga hos oss? Gå in på bloggen och kommentera att du är med i veckans blogg så har du chansen till att få ett helt valfritt inlägg på vår blogg! Kram!
nouw.com/eoes