Tårta ska ätas med handen!.

Ett år har redan svischat förbi det känns som att du kom till oss för bara någon månad sedan men i dag är det exakt ett år sedan du kom och förgyllde vårt liv. Älskade Elsa. Nu har vi firat i två dagar med kalas och du har fått många fina presenter, tack alla som varit här.

Kan inte förstå att du inte är en bebis längre som ligger hjälplös i min famn. Nej nu är du ett stort litet barn som går själv, bubblar och stökar. Finns inte ord för hur mycket du betyder för oss, mig och pappa. Vi älskar dig och må du alltid förgylla vår tillvaro ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är redan fyra veckor sedan vi hade dop för lillfisen. Här är lite bilder från dagen.

I kyrkan gick allt bra förutom när den där prästen skulle tvätta håret tyckte Elsa, då blev det lite skrik.

Det var så jobbigt att få vatten på huvudet och bli döpt och efteråt skulle det vara kalas så lika bra att ta en liten powernap innan det så man orkar.

Så här såg det ut i församlingshemmet där det mumsades på smörgåstårta och kaffe och kaka efteråt.

Likes

Comments

I lördags morse vände sig för fösta gången vår lilla sockertopp sig från rygg till mage och sen dess har det tränats ett antal gånger. Poff så händer det. Både väntat på det samtidigt som man hoppats att det dröjer för visst är det kul men nu kan man inte lämna henne hur som helst, slut på att hänga tvätt bara sådär när hon ligger på skötbordet.
Hejja Elsa, vad blir nästa steg tro :).

Likes

Comments

Trevlig fars dag Elsas fina pappa, och alla andra pappor och bra manliga förebilder där ute. I morse fick Elsas pappa frukost på sängen och ett litet paket som uppskattning för att han är pappa till vårt underverk Elsa. Första fars dagen för Daniels del.

Likes

Comments

Idag blev vår lilla prinsessa 3 månader. Dagen till ära var vi på BVC och fick första vaccinationen. Gick ganska bra, lillen var ledsen sedan innan då magen spökade så sprutorna fick tas när hon redan var ledsen så jag hoppas att hon inte märkte av dem allt för mycket.

Likes

Comments

Igår var det dop för fina Agnes, Josse och Jonas dotter, i Hällestad kyrka och sedan fika i deras stuga. Himla trevlig dag.

Och idag var det beräknad nedkomst för vårt tillskott till familjen men Räkan har det tydligen alldeles för bra där inne i magen och tycker inte att det är dags att komma ut än så vi får fortsätta att vänta och vänta..

Likes

Comments

Noooo då var sista episoden av säsong 6 sedd och nu måste man vänta ett år igen på nästa. Åh denna väntan. Vänta, vänta, vänta.

Apropå vänta, nu är det bara 3 veckor kvar till beräknad nedkomst, hjälp.! Snacka om blandade känslor, på samma gång så efterlängtad samtidigt så skräckinjagande.
Det skulle verkligen kunna bli när som nu även om jag tror att det dröjer några veckor till. Men den som väntar på något gott.?!

Likes

Comments

Gaah igår var det 30 dagar kvar till beräknat datum. 1 månad, OMG det är så att man börjar bli nervös på riktigt...

Så här såg magen ut i söndags. Har börjat sjunka så trycket uppåt har minskat en del och det är är skönt. Men känner mig ändå som en knubbsäl emellanåt 😆.

Förra helgen var vi i Ullared för att köpa bland de sista prylarna som kan tänkas behövas om drygt en månad och även lite längre fram. Räkan var i vanlig ordning den som fick mest, det är till att vara bortskämd redan som ofödd bastard ❤️️.

Likes

Comments

Nu är det inte allt för långt kvar, går in i v33 nu i veckan. Ändå är det 8 veckor kvar då till beräknat nedfall, gissar att de veckorna kommer flyga förbi.

Att plocka med bebiskläder är mysigt och är som balsam för själen... Det mesta på ställningen fick vi förra helgen på babyshowern.

Vi har beställt och shoppat lite själva med till Räkan så klart. Bl.a. denna onepice som kom hem i veckan. Räkan kommer att vara coolast i stan, I'm Batman. 😊

Likes

Comments

I lördags blev jag glatt överraskad med en babyshower. Mycket gott fika, fina presenter och trevligt sällskap bjöds det på. Vill tacka alla inblandade för en trevlig eftermiddag. Räkan tackar med.

(Blått och rosa var temafärg eftersom vi inte vet vad det blir :).)

Likes

Comments