Idag när jag vakna så kändes det som något klubbat mig med en säl. Stackars säl, tänkte jag direkt. men efter lite ork till frukost och lite te så var jag något bättre. Det är verkligen en seg förkylning och jag känner väl att den inte blir bättre.

Jag gick in och skulle ta mig en dusch, för det kände jag för att jag orkade. Jag kolla mig i speglen och fick ut ett litet skrik som lät som "jävlar". jag va helt blek och grå. Efter duschen tog jag mig en nocco och lite mer te sedan börja jag sminka mig. Det här med att få till fint smink i sitt sjuka ansikte är lite störigt. Sådär perfekt och mjukt kommer jag inte få till det när jag är frisk. Med andra ord, så kommer jag att gå och dansa när jag är sjuk!


Ha en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Jag har verkligen suttit och tänkt ut en bra mening man kan börja sin nya blogg med, men blev avbruten med chokladen jag had ei min mun börja smälta och det droppade ner på mina jeans. Så fort man börja fundera så stänger allt annat på kroppen av. Jag kan verkligen inte tänka och suga på min chokladpralin samtidigt. Den var hur som helst god. Mindre god för jeansen.

- Välkommen till min blogg då. Den är ny för mig men jag är inte ny för bloggvärlden. Jag har bloggat under åtta års tid, men tog en paus. Nu har jag verkligen hittat tillbaka och jag tror det kommer bli bra. Om inget annat, så väldigt roligt!

Innan jag satte mig ner och försökte lära känna min nya blogg så var jag ute med min kära mor. Vi var och handla lite till mig, för jag har inte ens en något som kan börja mögla här hemma, så tomt det var. Tyvärr kan det bli så när man har andra ärenden och jobb som tar upp en hel del tid. Man glömmer bort hemmets hjärta: Kylskåpet! Nåväl, väl i affären stod jag med min matlista och jag kom inte hem med något som stod på den. Jag kom hem med choklad och annat gott. Typiskt mig. Får göra ett nytt försök i veckan.

Jag tar en klunk kaffe till, för det är ju verkligen så smart att göra det innan man ska somna.

Fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments