Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Står nu vid busshålsplatsen och ska ner till Isse för att äta frukost, sen ska vi pysa vidare mot Koppjärk!

Igår var det då blodomloppet, och det gick inte sådär superbra måste jag då ändå säga. Jag försämrade min tid plus så fick jag lov att gå lite efter 7km skylten. Rätt besviken men ändå tänker jag att jag gjorde det iaf, och nu har jag iaf ett mål att förbättra min tid! 😊

Likes

Comments

Ingen uppdatering i helgen pga att jag var upptagen, var i Västerås och hälsade på min fina kompis Linn! Vi hade det supertrevligt. I fredags blev det mysmiddag hemma hos henne, sen blev det en sväng till krogen, innan vi pyste hem och myste ner oss i sängen och letade lite skräck-relaterade händelser haha. Igår så blev det en mysdag och vi cyklade ner på stan, kollade på en film och sen blev det först soffläge och kollade på Eurovision song contest, innan vi la oss i sängen för att kolla på den spännande röstningen! Så glad över resultatet, tyckte verkligen att Måns förtjänade att vinna. Idag så har vi tagit det lugnt på morgonen och gjorde en mysfrukost ute på balkongen innan vi cyklade ner till stan en vända, åt lite gott och sen begav vi oss hem till henne en stund innan jag fick lov att åka till tåget.. Usch vad tråkigt det är att åka hem när man har det så sjukt trevligt.

Här kommer i alla fall lite bilder från helgen!


Likes

Comments

Vårat bidrag vann temadagen idag! Var väldigt roligt tyckte jag, gav lite motivation haha.
På kvällen nu så var jag och Isse nere på Koppjärk för ett litet hemligt projekt, och då skulle vi filma, och nu satt jag och kollade igenom och märkte att jag är så sjukt ofotogenisk så jag fick lov att visa er hahah. Njut av min talang av att inte fastna på bild !

Likes

Comments

Alltså om det är någon av mina tatueringar som jag tycker bäst om, så är det lätt min evighetstatuering som jag gjorde med min syster, Amanda. Kan inte tröttna på den, jag tycker så sjukt mycket om den; placeringen, betydelsen och formen.

Likes

Comments

Den här veckan har våran skola temavecka för oss treor, och vi håller på och tävlar om utspring till studenten. Idag hade vi arbetsplats tema, och det här var vårat bidrag! Haha, vi trivdes fett bra i våra arbetskläder faktiskt, kanske valt fel linje?

Likes

Comments

​Blir alltså att pysa iväg i år igen till Thailand, men denna gång i fyra veckor i vinter! Ska inte bli helt fel måste jag väl då ändå säga! Så sjukt roligt att ha massa resor inplanerade, finns nog inge bättre än att resa runt i världen och utforska nya kulturer och platser. 

Likes

Comments

Var nyss ute på en långpromenad, hoppade Koppjärk pga konstig i halsen men kunde heller inte stanna hemma hela kvällen så begav mig ut på en mysig långpromenad! Inte så mysigt dock där i slutet å man bara ville hem haha.

Likes

Comments

​Är så sjukt förälskad i den här musikvideon, tycker det är så jäkla coolt när det helt plötsligt dyker upp massa kändisar som man känner igen! Blev hyfsat glad när Hayley Williams dök upp helt plötsligt haha, woman-crush på hög nivå där! Å låten är inte så superdålig heller haha, så bara pluspoäng för mig där Taylor! 

Likes

Comments