Instagram @lisenlundgren

Vänskaplig kärlek och nyårsbilder

På tolvslaget mellan 2017 och 2018, inne på The Church, kom jag på mig själv med det största leendet. Där satt jag i ett hav av konfetti, omringad av världens bästa gäng och till tonerna av saxofonisten som spelade på bardisken. Hela jag fylldes av kärlek och tacksamhet.

Tänk att jag har dessa människor i mitt liv. De som gör att det kändes som man sågs igår fastän det var flera månader sedan. De som är genuint intresserade av hur jag mår och de som alltid kommer att finnas där vad som än händer. De som alltid stöttar ens beslut och som gärna delar med sig av egna mål och drömmar.

Alla har vi nog haft perioder då ensamheten upplevts som en tryckande känsla i bröstet. Då det känts som om man varit ensammast i världen och att det inte finns någon som lyssnar.

Mycket handlar om att våga dela med sig och uttrycka känslorna man bär med sig. Våga säg till när livet känns som en evighetslång uppförsbacke och när man känner sig fulast i världen. När det känns som om man aldrig kommer hitta den där partnern.

Våga öppna upp dig. Det kommer att ge så mycket tillbaka.

Tillslut kanske du står där på en nyårsafton med världens bästa gäng och känner den där pirriga känslan. Tillsammans delar vi allt, oavsett vad livet har att bjuda på.


Gillar

Kommentarer