Instagram @lisenlundgren

Sovrumsdrömmar

Innehåller affiliate-länkar

Näst på tur i vår rust av lägenheten är sovrummet. För någon månad sedan var jag helt inne på enfärgat i antingen beige eller blått, men nu har jag fallit pladask för denna tapet från William Morris. Vet inte om Fredrik är lika övertygad, även om han oftast brukar tycka att mina förslag är bra när projektet är genomfört.

Inredningsmässigt tänker jag sedan vita möbler ihop med vår gråa kontinentalsäng. Textilierna får gärna vara en blandning av grått, beige och vitt. Jag vill också få till mycket förvaring (jag lever med mottot att man aldrig kan få för mycket förvaring) och då tycker jag att den här byrån från Ikea känns lovande eftersom man kan bygga på den själv efter hur mycket förvaring som behövs. Eventuellt bygger vi på 50 centimeter på vår PAX-garderob också.

Jag vill gärna att rummet ska kännas ombonat och lyxigt, tänker mig ett hotellrum på ett lite dyrare hotell. Att det finns risk att det blir murrigt (med tanke på tapeten) gör mig inte så mycket, sen tror jag att vita möbler kommer göra att den känslan inte känns lika påtaglig.

Längtar i vilket fall som helst till att vi drar igång. Tror att vi kommer att köra igång i september, även om jag gärna skulle dra igång typ nu.

Gillar

Kommentarer