Instagram @lisenlundgren

Sommarfavoriter för hud och hår

SOLKRÄM MED SPF 15 BIOTHERM SCHAMPOO COLOR EXTEND SUN REDKEN HÅRINPACKNING COLOR EXTEND SUN REDKEN AFTER SUN YVES ROCHER SOLOLJA PIZ BUIN SOLKRÄM MED SPF 30 PIZ BUIN

Att uppdatera hud- och hårprodukterna inför sommaren är för mig lika viktigt som att köpa de där somriga klänningarna. Solkrämerna från Piz Buin är en gammal favorit som min familj alltid tagit med sig på semestrar och de är förknippade med sol och bad för mig. Solskyddsfaktorn med SPF 30 brukar jag ha i början av sommaren och över hela kroppen de första dagarna på solsemestrar. När huden blivit van brukar jag ha olja på benen och magen, ställen där jag sällan bränner mig. Bioth erm är ett nyfunnet favoritmärke vad gäller solskyddsfaktor. Den här varianten med SPF 15 har jag haft på ben och armar när huden blivit lite van med solens strålar. Både Biotherm och Piz Buin doftar verkligen sommar.

Till håret har jag inte hittat något riktigt bra tidigare somrar, men efter lite research så hittade jag ett riktigt bra kit till den här sommaren. Hårinpackning och schampo från Redken. Håret klarar sig med två tvättar per vecka utan att kännas smutsigt och har hållit topparna hyfsat hela trots havs- och poolbad. Den sista favoriten är en helt fantastisk after sun som vi fått av Fredriks mamma. Den doftar magiskt och gör att man på riktigt känner hur den lugnar huden.

Dessa kommer jag att uppdatera med till nästa sommar också!

Gillar

Kommentarer