Instagram @lisenlundgren

September, oktober, november & december 2016

SEPTEMBER

September innehöll en hel del. Första september började jag på mitt nya jobb och det blev en månad full av utbildningar och nya saker. På kvällarna varvade jag visningar med träning och på helgerna passade jag på att umgås med vännerna. En kväll provade jag The Church med Lina och Elsa och en annan kväll tog vi bilen till Elsas stuga för en kväll med härligt snack och moules frites. Jag köpte ett par svarta boots inför hösten. Vi hittade också våran pärla till lägenhet till slut och vi svävade på moln. September blev också en jobbig månad då en släkting gick bort och på begravningen rann det konstant tårar nerför mina kinder. Att säga farväl är tufft...

OKTOBER

I oktober fick jag äntligen träffa mina saknade Växjötjejer. Vi möttes upp i Göteborg för en helg med shopping och en massa härligt, och efterlängtat, snack. Vi åt tapas på La Mañana och hade en magisk upplevelse vid flygeln på Clarion Hotel Post (där vi också bodde). Veckan efter fick vi nycklarna till vår lägenhet och vi flyttade in och började göra den till våran. Jag mötte också upp Lina en kväll för bio och drinkar på PUB och en annan kväll dansade jag med vännerna på Heartbreak.

NOVEMBER


I november brukar jag ofta vara så himla trött och i år var inget undantag. Jag ställde alldeles för höga krav på mig själv och mitt i allt kom vi på att vi skulle måla vardagsrummet. Efter tuffa jobbveckor passade jag på att unna mig fina blombuketter och goda maträtter. Vi fick också en hel del besök eftersom alla ville se lägenheten. I slutet av november kom jag iallafall fram till att jag inte kunde fortsätta köra på i den farten jag gjorde, jag började fokusera på mig själv och tröttheten började försvinna.

DECEMBER

December bjöd på en härlig nedräkning till jul. Det var julbak, piffande i lägenheten, tuffa träningspass, middagsbjudningar, julbord, julfest med jobbet och julmarknader. Till slut kom den också, den där härliga ledigheten och det mysiga julfirandet. 2016 avslutades sedan med vännerna hos oss. Tack 2016!

Gillar

Kommentarer