Instagram @lisenlundgren

Midsommarhelgen

Tidigt i fredags tog vi bilen mot Sandviken. Jag skulle plocka blommor med Lina så att vi kunde binda kransar. När kransarna började bli klara mumsade jag i mig jordgubbar och mjölk innan det var dags att ta sig till Högbo för picknick. Vid femtiden möttes hela gänget upp hos Elsas pappa för fix och framdukande av buffén. Till sillen blev det en och annan nubbe och givetvis en del snapsvisor. Till efterrätt blev det världens godaste tårta som Lina bakat innan det var dags att dra igång lekarna. På natten cyklade vi sedan hem i regn, lite som sig bör.

Igår blev det en slappdag med lång sovmorgon, kortspel och häng hos Fredriks föräldrar innan vi tog bilen hem till oss och avslutade dagen med ett par avsnitt Blacklist i sängen.

Och idag vaknade jag redan klockan sex av att min hals gjorde så jäkla ont, orkar inte. Så idag har det inte blivit mycket gjort. Jag solade på balkongen samtidigt som jag läste och lyssnade på poddar. När jag lessnade tog jag mig ut på en promenad genom ett idylliskt Boulongern. Promenaden avslutades sedan med godaste glassen från Rättviks glass.

En riktigt bra helg har det varit och nu är det två jobbveckor kvar innan första semesterveckan, peppen på det alltså!

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
Härliga bilder! Kram.
nouw.com/emeliekumlin