Instagram @lisenlundgren

Julklappar

Jag gick igenom mina bilder i kameran och såg att jag inte visat mina julklappar, det blev en härlig mix av grejer till hemmet och annat.

Peppar- och saltkvarn - Le Creuset
Känns så lyxigt med färskmalen peppar och salt vid matlagningen. Våra gamla hade gjort sitt och var allmänt fula så dessa kom lägligt. Så fina och går inte ens att jämföra med dem vi hade.

Min fantastiska väninna av Elena Ferrante
Jag är en bokmal av rang och bygger gärna på listan med böcker att läsa. Den här funderar jag på att starta med redan i veckan. Älskar att försvinna in i en bok, riktigt avslappnande.

Klocka - GANT
Fredrik hade lyckats snappa upp att jag ville ha en guldig klocka, så när jag öppnade paketet blev jag jätteglad. Att få presenter man inte trodde att man skulle få är alltid lite extra kul.

Linneduk - Hemtex
Kanske oroväckande att önska sig en linneduk i julklapp som 22-åring men jag tycker att det är så fint att duka med vitt porslin på en beige linneduk. Duken får gärna vara lite skrynklig för snyggast resultat.

Champagneglas - Iittala
Har vinglasen sedan innan och gillar verkligen den enkla raka designen. De gör sig så bra att både dricka ur, duka med och visa upp i vitrinskåpet.

Kudde - Gripsholm
Jag har börjat uppskatta lite mer färg i inredningen och i en grå, stor soffa tycker jag att det är snyggt att blanda lite olika nyanser.

Stjärnljusstake
Vi brukar lotta ut julklappar innan vi går ut på juldagen och den här gången blev det denna fina ljusstake. Just nu står den i köksfönstret men tror nog att den ska få flytta in på byrån i sovrummet.

Plattång - GHD
Min förra plattång köpte jag för cirka 8 år sedan och jag kände att det var dags för ett byte. Den här värms upp supersnabbt och gör dessutom håret rakt på nolltid.


Gillar

Kommentarer