Instagram @lisenlundgren

Helgen i bilder

FREDAG: I fredags tog jag bussen mot Sandviken för en middag hos farmor och farfar. På mig hade jag favoritblusen och favoritskorna från förra sommaren. Vi åt grillat och satt ute på deras altan. Mycket mysig start på helgen.

LÖRDAG: På lördagen utlovades riktigt pangväder så jag bikinin åkte på direkt på morgonen. När Fredrik åkte iväg på golf satte jag mig på balkongen och lyssnade på en massa poddar och njöt. Efter ett tag blev det nästan för varmt så jag köpte med mig en sallad och la mig på en filt i Boulognern. På kvällen blev det en date med Fredrik på Bryggan med Toast Skagen till förrätt och ångad flundra med hummersås till varmrätt. Efterrätten blev sedan en appletini på Söderhielmska.

SÖNDAG: Mors dag. Jag kramades extra med mamma och vi åkte sedan vidare med en del av släkten till Korså herrgård för buffé ute i trädgården. Allt var helt magiskt gott. När allt var uppätet och jag alldeles röd av solen tog vi en promenad innan det var dags att åka hemåt. Sen satt jag och Fredrik på balkongen till halv elva och ville bara att helgen skulle vara längre.

Gillar

Kommentarer