Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag och min syster gjorde en nyårsvideo. Jag glömde lägga upp den men bättre sent än aldrig.

Likes

Comments

Gott nytt år alla här på bloggen. Jag hoppas att bloggen får fortsätta hela nästa år och att jag kommer skriva lite hela tiden. Det är mitt nyårslöfte. Vad är era nyårslöften?

Likes

Comments

Jag var och såg en man som heter ove på bio med min syster. Jag tyckte den var riktigt bra. Den hade lite av allt. Den var både kul och sorglig, men även alvarlig och lättsam. Det var en av dom bästa filmen på länge.
Jag rekommenderar alla att se den!

Likes

Comments

Jag bor i Stockholm och Vingåker. Jagbor i Vingåker den mesta del av tiden. Det är där jag går iskola. Jag går på Dammsdal. Jag hade tänkt att skriva mer omDammsdal i ett framtida inlägg. Det jag tänker skriva om nu ärmitt hem i Stockholm.

Jag bor med min morfar och mormor iStockholm. Dom är mina vårdnadshavare så dom fungerar som minaföräldrar. Jag bor där när jag är hemma vissa helger. Jag ärinte hemma varje helg Jag har ett eget rum som jag fr närvarandestädar för att det ska bli fint. Men det går inte särskilt bra.

Jag älskar att bo här. Det är ettfantastiskt ställe att bo på. Jag har bott här hela mitt liv, detvar där mina föräldrar bodde när jag föddes.  

Likes

Comments

Nu har jag och min syster ätit lunch i skärholmen efter att ha handlat.
vi är båda i stockholm för att fira jul och nyår!

Likes

Comments

En av mina favorit bloggare är ClaraHenry. Hon är verkligen en insperation för mig och hon betyderverkligen mycket för mig. När hon pratar om mens blir jag så gladatt någon verkligen vågar göra det!

Jag följer henne mestadels påYoutube och facebook men även henns blogg. Hon är en av dom få somfår mig att vilja blogga om mitt liv för jag vill precis som hennenå ut med mitt budskap till världen. Hennes är mens medans mitt äratt jag vill berätta hur det är att leva med psykisk ohälsa. Jaghoppas även att jagg kan insperera andra på samma sätt som hon harinspereraat mig.

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag lagat tre rätters middag! Inget juligt.

vi började med krustader med tonfiskröra.
sen åt vi kyckling, ris och currysås.
sist men inte minst åt vi chokladmousse :)

vad åt ni?

Likes

Comments

Jag gillar inte julen så jag tänkteskriva ett inlägg varför jag inte gör det!


Runt julen är det massa stress. Stressatt man ska fixa julklappar, stress att man måste fixa julmaten ochframförallt, stress att man ska vara så jävla glad hela tiden. Jagavskyr att jag inte kan vara glad och glädjas över julen som allaandra. Fast det är inte sant, alla andra är inte glada under julen.Det är många som är precis lika stressade över julen som jag är.Dom flesta är nog stressade.

Visst är det mysigt att umgås helafamiljen. Visst är det kul att se glädjen i andras ögon när manger julklappar, men det är så många måsten!

Jag har firat två av dom fyra senastejularna på sjukhus. Jag har mått så dåligt att jag tagittablettöverdoser, efter det kan jag erkänna att jag inte har gillatjulen så värst mycket. Visserligen har det inte bara varit julensom gjort att jag mått dåligt under dessa perioder men det kan jagta upp i ett inlägg framöver.

Varje jul ger jag bort massajulklappar till min familj. Det tycker jag är det roligaste medjulen. Det är så kul att se glädjen när man ger bort julklappar.I år har jag köpt flest julklappar någonsin. Jag vet inte exakthur många det är men det kan jag kolla sen.


Jag hoppas iallafall att ni alla har enriktigt bra jul för deet kommer iallafall jag försöka ha :)

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Lisen och jag vill börjablogga. Jag vet att jag har startat väldigt många bloggar men denhär hoppas jag ska bli anorlunda. Jag älskarr att skriva så jagtror att en blogg skulle vara kul. Sedan flera år tillbaka har jagskrivit dagbok så jag är van vid att skriva nästan dagligen. Detär bara attt få upp det jag skriver på en blogg som är svårt.

Jag kanske ska berätta lite om migsjälv. Jag är 17 år gammal och bor i Vingåker på en skola. Närjag inte är där bor jag i Stockholm hoss min mormor och morfar. Jagälskar film. Altså att göra film. Det är bland det roligaste jagvet. Jag filmar mycket på fritiden och skriver manus. Anars skriverjag mycket.


Nu hoppas jag verkligen att jag kommerigång på riktigt. Det blir mitt nyårslöfte för 2016.

Likes

Comments