HeiHei,

I vinterferien arrangerte organisasjonen eg reiser med, en felles tur for alle studenter til London!!

Jeg hadde det utrolig gøy og koste med masse med venner.

Her en noen av de beste bildene fra turen:

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heihei,

Nå er det aaaaalt for lenge siden jeg har skrevet et blogg innlegg. Det er fordi jeg dessverre ikke har hatt tid, fordi det har skjedd så utrolig mye den siste tiden.

Mitt forrige blogginnlegg ble skrevet da jeg var på "juleferie i Norge", og det er en stund siden haha. Jeg hadde det veldig fint hjemme i Lillehammer, og det var veldig tungt å si hade til venner og familie igjen. Helgivis har jeg også veldig gode venner her i York, så på en annen måte så var det kanskje litt lettere å si "farvell" denne gang :)


Tiden etter at jeg kom tilbake til York igjen, har gått så sinnsykt fort. Nå, i det jeg skriver dette innlegget, er det bare 81 dager til jeg skal hjem og det er veldig veldig rart å tenke på!

Været her i York er veldig fint med masse sol, og noen dager føles det ut som det allerede er sommer.

Mye har skjedd siden siste oppdatering:

Den første i "vennegjengene" min har blitt 18 år, yeah.

JEG HAR ENDELIG FÅTT LAPPEN!!

I half term, eller vinterferien som det kalles i Norge, var neste alle norske studenter med til London. Jeg skal lage et eget innlegg med bilder derfra.


Her er andre gode minner fra tiden min i York etter jula

Jeg skal prøve å bli litt flinkere på å oppdatere bloggen, men siden hverdagen er såå hektisk her blir det nok litt vanskelig. Eksamens tiden nærmer seg også, med storm skritt, så vi får se hvor mye blogging det blir :))


xx Lise

Likes

Comments

Hallo,

Nå har jeg vært i York i fire måneder. Tiden har gått så utrolig fort, noe som er både positivt og negativt. Akkurat nå er jeg på "juleferie" i Norge, for å besøke familien min og vennene mine. Organisasjonen jeg reiser med, har bestemt at vi kan feire julen og nytt år hjemme i Norge, noe jeg synes er bra. Har selvfølgelig lyst til å feire engelsk jul, men savnet familien min veldig, så det går egentlig veldig bra. Jeg reiser tilbake til hverdagen og York igjen, 2 januar.

Her er et bildedryss fra den siste tiden:

  • 129 Lesere

Likes

Comments

Halloo,

Som noen av dere kanskje har fått med dere, har jeg denne helgen vært i Edinburgh, Scotland. Dette var da altså en "half term trip" som organisasjonen jeg reiser med, organiserte. Turen gikk veldig fort, ettersom vi bare var i Edinburg i 2 dager ish, men det var også veldig gøy.

Edinburgh er en helt fantastisk fin by, som jeg definitivt kommer til å besøke en gang til i livet. Såå hvis du noen gang får sjangsen til å dra til Scotland, bør du absolutt dra innom Edinburgh!! :))


Her en noen av bildene jeg tok under turen 👇

Likes

Comments

Høsten er godt igang her i York, og det er forsåvidt uken også. Høstferien begynner å nærme seg med stormskritt, og for min del starter ferien allerede på lørdag.

Organisasjonen jeg reiser med, Heltberg, organiserer en "half term trip" til Scotland, Edinburgh!! Selve turen til Scotland er ikke før søndag, men på lørdag skal vi reiser rundt om i Yorkshire (området jeg bor i), og vi skal blant annet til "Harry Potter steam train".

På søndag skal vi, som sagt, reise til Edinburgh med buss. Det blir en laaaang dag med mye sitting, men heldigvis stopper vi på veien opp til Scotland for å gå langs "Hadrian´s wall".

Mandagen kan vi gjøre hva vi selv vil, siden vi har hele dagen fri i Edinburgh. Sååå jeg skal selvfølgelig på litt sighsingting og shoppe for alle penga;)

Tirsdagen skal vi hjem igjen. Vi skal stoppe på Holy Island, som er et Harry Potter slott (?), tror jeg ahaha

.

Ellers i ferien skal jeg kanskje til Leeds sammen med Emma, og jeg skal slappe av!! :)))

xx Lise

Likes

Comments