Header

Min lille klump har blitt 5 mnd! Tiden flyver av sted!
Keg har desverre ikke hatt tid til å blogge i det siste, mye stress som har vært! Men håper jeg får litt bedre tid fremover nå 😌

Idag var Sander hos helsesøster for 5 mnd kontroll, hun synes han hadde kommet seg kjempe bra. Gått opp 970g på litt over en mnd 😍 Vaksina gikk kjempe fibt, har hatt en sur baby ikveld, men er nok over til imorgen 😆

Nå skal jeg finne senga, er utrolig trøtt og sliten!

Nattiii 💕

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Heisann, og god lørdag! 💕

Jeg sitter her å grubler litt, blar gjennom gamle bilder på tlf. Jeg må si tiden har gått veldig fort! Synes det ikke er lenge siden jeg lå og ventet på at lille skulle få se verden! 16 dager før fødsel kom han, i en rasende fart! 4,40 t tok det da riene startet til han var ute 💙
Vil gjerne vise dere noen bilder fra den fine nyfødt tiden!

Så utrolig liten og uskyldig 💙

ååå, så mange fine minner 💙 denne lille skapningen betyr alt for meg!

Likes

Comments

Søndag 31.januar var den store dagen for familien!
Det var Sander sin dag, en dag vår familie skal huske som et minne! Jeg tror vi klarte det veldig bra!
Vi startet dagen kl 07, ga Sander frokost og la han i senga igjen imens jeg fikset både hår og sminke. Sander sov, heldigvis. Da klokken var 9 gidde jeg Sander mat igjen for at han skulle bli litt sulten til vi skulle i kirka.

Kl 10 begynte han å bli trøtt, men jeg måtte ha på meg bunaden! Etter jeg hadde fått på meg den sov han 15 min på brystet mitt før vi måtte kjøre til kirka.
Vi var 6 sti som skulle ha dåp, vi var sist. Sander var veldig flink, men med en gang de spiller musikk begynner han å gråte! Også ble det stilt når musikken stoppet, og begynte å grine når de startet igjen.. Da baby nr 5 var ferdig var det vår tur, min bror er Gudfar og bærer han fram. Han får vannet over hodet og begynner å grine. Kjenner jeg blir stolt, samtidig som jeg vil ta han og trøste han. Men det gikk fint, etterpå ble Sander sulten, så da gikk vi bak for å gi han mat.

Etter kirka var det tid for partyy, med middag og kaker. Vi serverte Sodd til middag, noe som falt i smak hos alle! Jeg er så utrolig fornøyd med dagen! Sander var snill dagen lang. Han fikk kjempe fine gaver, alle dro hjem gode og mette.

Likes

Comments

Endelig har jeg krypet meg under dyna i senga og tatt meg tid til å skrive litt!
Imorgen har Sander dåp, og vi har styret og ordnet både igår og idag. Kaker, blomster, pynting, mat, pusse bunadssølv og styke hvitskjorter. Nå tror jeg alt er klart for at gjestene og vi skal kose oss!

Sander har vært superflink både igår og idag, så jeg håper han er like flink imorgen 💙
Håper på en kjempe fin dag med familie og venner ⭐️

•Lise Isabell & Sander

Likes

Comments

Genser fra Cubus
Bukse fra Newbie - Kappahl

Likes

Comments

Slik er det.. kveld etter kveld. Gråting ved siste måltid før natta. Han er så overtrøtt, jeg gir etter og legger han i senga, der blekker han med en gang.

Får helt vondt inni meg, han sover relativt lite på dagtid, og er derfor dødstrøtt i 7-8 tiden. Da får han litt grøt og melk. Og sover til 6-7 for mat igjen. 🙊 (Skal jo selvfølgelig ikke klage, men er litt synd han er overtrøtt på kvelden)

Imorgen skal vi bare ha en kosedag hjemme, det skal bli godt!

Likes

Comments

En superfornøyd gutt da vi prøvde klærne når vu kom hjem!

Vi startet dagen idag med å være superstressa. Jeg og kjæresten min hadde avtalt å ta denne dagen som en rolig dag i Trondheim. Da vi ankom Trondheim fant vi ut at vi hadde glemt av stellebagen il Sander... Da var det ikke noe annet å gjøre enn å dra hjem igjen å hente den. Gud så stressa for at han plutselig skulle bli supersulten, men han sov heldigvis hele turen. Da vi kom til Trondheim igjen dro vi innom Mac Donalds for å spise litt mat, også skulle jeg gi Sander mat med det samme. Han måtte selvfølgelig gjøre på seg, og vi hadde glemt våtservietter, så Robin måtte løpe til nermeste butikk, for et styr. 😅 Da vi hadde blitt ferdig der fikk vi endelig begynne å shoppe! Jeg var egentlig fast bestemt på og bare handle inn til dåp! Men ble selvfølgelig noen plagg ekstra på Sander ☺️

Hva har du gjort idag?

• Lise Isabell & Sander

Likes

Comments

Hei dere!

Det er 2 uker til dåp, kun 2 uker! Og vi har masse som skal fikses enda! Bunaden må sys inn, Robin må ha dress, Sander må ha body med blusekant, må kjøpe inn pynt-duker og annet utstyr... Må ta meg tid nå i helgen å dra til Trondheim for å handle inn ALT, slik at det er klart!

Igår var vi hos oldemoren til Sander for å hente dåpskjolen, og den er såå fin! Både jeg, storesøstra mi og gudbarnet mitt har brukt den ☺️

Idag dro jeg, Sander, mamma og pappa for å kjøpe inn småflasker med brus som vi skal ha til middagen! Vi skal ha store flasker under kaffen. Det var også første gang Sander fikk sitte i en handlevogn😃 Det likte han veldig godt! 😍 Etter vi kom hjem bestilte jeg dåpskake ☺️

Likes

Comments

Natten har vært såå lang! En urolig kjærest som har ligget i farang stakkars.. Jeg håper bare Sander slipper unna dette! Jeg har hatt det, men kun feber og ekkel form. Men.. Jeg sto opp litt etter 06.00 for å gi Sander mat, så la vi oss og sovnet begge to til rundt 9. Slike dager er deilige.

Vi skulle til helsestasjonen kl 13.30. Det har snødd utrolig mye inatt, så bilen var stappfull av snø, var så vidt jeg fikk meg ut av gropa den hadde laget seg selv. Vi kom litt før på helsestasjonen, der møtte vi ei fra barselgruppa som vi kjenner godt. Hun hadde også vært på 4.mnd kontroll med babyjenta si. Vi skal faktisk ha dåp på samme dag!
Jeg tok av Sander klærne og tok på tørr bleie. Helsesøstra kom ut for å veie, og han har gått opp ca 700g siden 21.des. Så det sier vi oss fornøyd med. Helsesøstra sier vekten flater litt ut fremover nå! Og vi skulle bare fortsette å gi grøt. 👌😌 


Dagens babyS ⬇️

Ble sliten etter turen hos helsesøster!

Ellers har vi vært hos min bestemor for å se på bunaden... Siden den ikke passer etter fødsel 🙈 Men, det var såppas mye å gjøre, så hun fikk se hva hin klarte å fikse til dåpen! Håper hun rekker det! 😄- Hva har du gjort idag?

• Lise Isabell & Sander

Likes

Comments

Sitter å ser på bilder fra sykehuset og den tiden som nybakt mamma! Må si jeg savner den tiden litt også! Da jeg ammet, da Sander lå å sov på brystet mitt dagen lang og alt var kos! Men dagene og ukene gikk. Han blir bare større og større. Det er litt godt også, å se babyen sin vokse seg stor.

Tiden på sykehuset var veldig stressende med tanke på ammingen. De tvingte meg til å amme ofte og lenge. Jeg ble sår og det sprakk opp. Sander fikk ikke riktig sugetak og det ble bare vondere og vondere. Jordmødrene sa jeg måtte fortsette uansett, og det var greit. De tok hodet på Sander og plantet han inn til puppen. Etter hvert sa jeg ifra at han klarer ikke å få noe inn! Jeg har ikke melk engang... Så da fikk jeg pumpe meg til at jeg fikk ut bittelitt han spiste, så tok vi resten NAN. Det var forskjell på jordmødrene der, noen strenge og noen supersnille. Men, det er vel sånn det er.

• Lise Isabell & Sander

Likes

Comments