Header

Nu nærmer tiden sig, og folk begynder at spørger efter din ønskeseddel til jul. Men hvis du har det bare en smule som mig, så har du rigtig svært ved at finde på ønsker. Derfor har jeg tænkt mig, at lave en overskuelig guide med forskellige kategorier, som du kan ønske dig.


Flytte hjemmefra ting:
- Gryder, bestik, fade, lysestager, puder, sofa, stole, spisebord, vaser

Smykker:
- Pæne øreringe, nyt vedhæng til halskæden, ringe til fingrene, ankelkæde, et nyt ur

Makeup, hudpleje og hårprodukter
- Øjenskygge palette, læbestift, nye makeupbørster, parfume, nogle lidt dyrere cremer (evt. en primer), olie til håret, varmebeskyttelse

Elektronik:
- Appletv, føntørre, fladjern, tv, højtaler, radio, powerbank, kamera

Gavekort:
- Biografbilletter, gavekort til tøjforretning, gavekort til oplevelse, tilskud til noget som er meget dyrt

Personlige gaver:
- Ens egne interesser (kig på dig selv og dine interesser og find ud af om der er noget du mangler der i blandt


Dette er selvfølgelig kun eksempler og guiden er ikke komplet. Man skal huske på, at ens gaveønsker er meget individuelle og ikke alle har brug for netop de ting jeg har fundet på. Men jeg håber alligevel I fik lidt inspiration til jeres ønskesedler!


- Frk. Flarup

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg vil gerne slå (endnu) et slag for mærket La Roche-Posay, og deres serie "Effaclar", som er udviklet til os med uren og/eller fedtet hud. Jeg har nu brugt deres Effaclar Mat creme det sidste stykke tid som en primer, og hold nu op, det virker! Dette er ikke bare for læseren der har fedtet hud, men også for dem der godt kunne tænke sig en creme til en fair pris som er multifunktionel. Du får 40 ml creme til ca. 145 kr., hvorimod hvis du skal op og have de dyre mærker som fx Benefit og Too Faced, så skal du hoste op med lidt flere kontakter. Benefit og Too Faced koster mellem 250-300 kr. Jeg vil lige pointere at i begge af disse high-end makeup mærker er der også 40 ml i - så nej, du får ikke mere for prisen.

Men som sagt, så har jeg brugt Effaclar Mat som en base inden jeg bruger min foundation. Denne creme har reddet mig op til flere gange da jeg ved at jeg ender med at blive fedtet i løbet af dagen og det kan ses igennem min foundation. Jeg har også været positiv overrasket over, hvor hurtigt den trænger ind i huden. Jeg kan sammenligne konsistensen med en almindelig tynd creme, men måske lidt gele-agtig og så render den ikke væk. Det er også denne creme jeg griber ud efter de gange jeg har været i byen og ved at jeg kommer til at svede (her kan jeg finde på at kombinere med La Roche-Posay Rosaliac CC creme til hudsygdommen rosacea). Jeg har altså ikke selv rosacea, men jeg fik den anbefalet, da jeg sagde at jeg får farve i kinderne når jeg får alkohol.

Men snakken skal ikke gå på CC og BB cremer, for det kommer der et andet blogindlæg omkring.


Effaclar Mat har overrasket mig så vanvittig meget og jeg havde ikke troet at det var netop denne creme jeg ville blive ved med at række ud efter, men det er det altså. Jeg bytter i hvert fald ikke min ud for nogen andre lige forløbeligt, netop fordi den trænger så hurtigt ind i huden. Effaclar Mat er selvfølgelig en mat creme og det betyder også, at det en oliefri. Den går ind og reducere talgproduktionen og mindsker ens porestørrelse. Den første ingrediens er vand, hvilket fungerer med alle salgs foundations. Derudover er den også duftfri og uden parabener.


Nedenfor kan I se konsistensen og hvordan den den swatcher. På billedet, hvor den er smurt en enkelt gang ud, kan man se, hvordan den er mat.

Jeg håber I har fået lidt inspitation til jeres næste primer som ikke er nær så dyr som de high end produkter. Cremen er faktisk en almindelig dagcreme til dem der lider af fedtet hud, så til jer derude, giv lige La Roche-Posay Effaclar Mat en chance! Den gør underværker.// Frk. Flarup

Likes

Comments

Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle dele det her indlæg med hele verdenen eller ej. Men som nævnt i et tidligere blodindlæg, så har der været stille på bloggen. Men det er min blog og mit univers. Mit personlige univers. Det sted jeg kan flygte hen når jeg ikke har det godt. Og det sted, hvor jeg kan skrive mine dybeste tanker ned. Og det har jeg brug for, uanset om det bliver offentliggjort eller ej. Det sted jeg kan være mig. Et sted, hvor jeg ikke behøver at have mine parader oppe. Men det er også det sted, jeg går hen når jeg har det godt og er glad. Jeg er 1 ud af 5,5 millioner mennesker i Danmark og jeg er vist en meget normal 22 årige pige, som egentlig ikke fatter, hvad hun har gang i med sit liv.

Så nu fik jeg det skrevet: JEG ANER IKKE, HVAD JEG HAR GANG I MED MIT LIV. Jeg er kørt så meget ud på et sidespor, at jeg faktisk er blevet nødt til at opsøge professionel hjælp, og det var der igennem jeg fik diagnosticeret at jeg lider af angst. Så hvordan tackler man lige at få at vide, at man har angst?

Og hvad er jeg angst for? - Jeg aner det ikke, men jeg har angst. Angst for at leve? Angst for at fejle? Min læge lavede en psykolog henvisning til mig og jeg har ikke magtet at fuldføre denne opgave (endnu). Og nogle gange tænker jeg, "hvor svært kan det være, Frk. Flarup?" Men selv en telefonopringning til en psykolog har jeg fejlet, så nu ligger min henvisning bare ude på nettet og venter på at jeg tager mig sammen. Jeg kan blive så sur på mig selv fordi alle andre kan det og jeg ikke kan magte en simpelt opgave som at finde hjælp til mig selv. Men er det fordi jeg ikke vil hjælpes? Jeg aner det ikke.

Jeg må indrømme at jeg har haft svært ved at indse, at jeg er diagnosticeret og har en "sygdom" oppe i mit hoved. For jeg ser ikke mig selv som værende syg. Derfor er det også mega svært at forklare andre, hvordan jeg egentlig har det når jeg ikke selv ved det. For udenpå har jeg det okay, men oppe i mit hoved der er rod og kaos. Jeg kan jo ikke engang finde ud af små simple opgaver. Jeg er fyldt op af folk der siger man skal gøre det der gør en glad, altså pis nu af med jer - jeg aner virkelig ikke, hvad der gør mig glad længere. Jeg magter heller ikke folk der spørger "Hvad er du angst for?" eller "Hvad har du lyst til at lave resten af dit liv?" eller "Hvad gør dig glad?" JEG HAR VIRKELIG INGEN IDE, og det stresser mig at tænke på de ting. Disse spørgsmål kan køre mig psykisk ned og har gjort det.


Jeg har prøvet så mange gange at forklare mine nærmeste, hvad angst er for en sygdom eller lidelse, og hvor stort et begreb det egentlig er. Men jeg kan bare ikke få det forklaret så folk udefra kan forstå det. Jeg tror på, at dem der har en psykisk lidelse, som mig selv, kan sætte sig bedre end i tingene uden man rigtig skal forklare det mere i dybden. Det ville virkelig også have været nemmere, hvis jeg havde fået konstateret sukkersyge eller at jeg havde haft en synlig sygdom, for det kan folk forstå og forholde sig selv. Men angst .. Det er bare så bredt og uhåndgribeligt. Og det irriterer mig, at jeg ikke engang selv kan forklare, hvad jeg er angst overfor.

Man ved allerede at angst, depression og stress går hånd i hånd. Så hvis man har det ene, så er man i større risikogruppe for at udviklet noget af det andet. Der findes mange signalstoffer i kroppen, men dem jeg vil forklare sidder i hjernen og hedder nordadrenalin (agtsom, motiveret, opstemt, glad, lyst til sex), serotonin og dopamin. Man ved allerede på det her tidspunkt, hvis man lider af en depression, så er der sket en blokade for serotonin, hvilket er de signalstoffer der forøger ens selvværd, antidepressiv, reducerer de stærke lyster og modvirker overdreven bekymring. Hvis blokaden er sket vil serotonin ikke komme ind til hjernen og gøre sit arbejde. Dette vil sige, at man er i serotonin mangel. Selve sygdommen "angst" opstår når der ubalance mellem de signalstoffer i hjernen, som skal sørge for, at hjernen fungerer. Det er specielt signalstofferne serotonin, nordadrenalin og dopamin har en indvirkning på ens angst. Jeg vil lige indsætte et link her, hvor man kan se, hvilke signalstoffer der påvirker hvad. Det er skide svært at forklare, hvad angst er for en størrelse, da det er så individuelt. Nu så jeg programmet "Mor, jeg er bange" (link til udsendelsen her), som blev sendt på TV2 torsdag d. 1. juni 2017. Her følger man to piger og deres hverdag med angst. Jeg vil gerne påpege at mit slet ikke er i samme grad som der er blevet vist på tv, heldigvis da. Det var en rigtig god udsendelse, hvor de faktisk forklarer, hvad der sker og hvornår angsten er værst. Man lærte også at for at bekæmpe angst, så må man ligesom stå ansigt til ansigt mod angsten.


Men som nævnt længere oppe, så kan jeg ikke magte opgaven om at finde en psykolog til mig selv lige nu. Og det er der jeg står i mit liv lige pt. Til sidst vil jeg gerne slutte af med at fremhæve semikolon, da jeg ikke er færdig med min historie endnu. Jeg er en fighter og jeg skal nok komme ovenpå igen.

;// Frk. Flarup

Likes

Comments

Nu har vi efterhånden kendt hinanden i mange år. Men jeg fik først sat et navn på dig for lige præcis tre måneder siden. Tænk jeg skulle bruge tre måneder på at skrive dette indlæg.. Det er sindssyg grænseoverskridende, men for at du skal ud af mit liv bliver jeg nødt til at se dig i øjnene.

Men som du nok ved, så startede det med at jeg havde ondt i hovedet og ondt i maven. Jeg havde svært ved at sætte ord på, hvad der var galt med mig, da det her fandt sted stort set hver dag. Det udviklede sig til en konstant hovedpine i flere år, som bare blev værre og værre med tiden. Det førte til at jeg blev hæmmet i mit sociale liv. Denne hæmning resulterede i at mit selvværd blev lavere, jeg blev ensom og jeg hadede mig selv i en årrække. Du fik mig overbevist om at jeg ikke var god nok og at jeg skulle være mere perfektionistisk, at det var min skyld at jeg var havnet i den her situation, og at jeg fortjente det.

Du gjorde det svært for mig at koncentere mig. Du gjorde mig rastløs, specielt om natten. Det udviklede sig til tankemylder og for lidt søvn i for lang tid. Du gjorde mig angst for mig selv og for at fejle. Du gjorde mig angst for at gå udenfor, da jeg ikke havde fået søvn nok, og jeg var for træt til at køre bil og gå i skole. Du gjorde mig angst for at leve mit liv som jeg gerne ville. Du styrede jo mit liv og det tog overhånd.

Det tog så meget overhånd, at du fik mig overbevidst om at jeg skulle væk fra min hverdag og virkelighed. Du sagde at den nemmeste måde, at flygte fra virkeligheden, var igennem alkohol. Og jeg stolede på dig, så jeg gjorde som du sagde. Jeg drak mine hæslige tanker væk og gav slip på den virkelighed jeg befandt mig i til hverdag. Med alkoholen fik du mig til at tro, at folk bedre kunne lide den del af mig. Jeg levede mine gymnasie år igennem alkohol. Bare for at komme væk fra virkeligheden. De tre år gik jeg i byen tre ud af fire weekender - gerne torsdag, fredag og lørdag, hvis jeg kunne komme til det. Men heldigvis har jeg lært, hvordan jeg skal begå mig med alkohol. Jeg har lært mig selv, hvordan jeg ikke skal drikke som et hul i jorden - men det har taget lang tid. Sommetider går det stadig galt og jeg tænker på, hvordan jeg slipper nemmeste væk fra virkeligheden. Men tingene går i den rigtige retning, heldigvis.


Jeg vil bare sige, at vi ikke er sunde for hinanden længere, eller rettere sagt; du er ikke sund for mig. Jeg ville ønske du kunne forlade mig, mit hoved og min krop. Du har faktisk gjort tingene meget værre efter at jeg fik sat et navn på dig. Det med at jeg nu skal leve med dig og din manipulerende måde at styre mine tanker på, det har jeg rigtig svært ved - og det magter jeg ikke længere. Du får mig til at overtænke alle situationer og det har drænet mig for energi. Jeg er træt.

Kære angst, hvis det her nogensinde skal fungere mellem os, så bliver jeg nødt til at slå noget fast - det er mig der bestemmer og ikke dig! Hvem tror du egentlig du er? Du har generet mig længe nok, og der gik for lang tid før jeg fandt ud af, at du faktisk var inde i mig. Du har ødelagt mine følelser. Du gjorde sådan at min samvittighed forsvandt i en årrække. Og du fik mig til at gøre mange dumme ting, som jeg nu fortryder. For det var ikke mig der handlede, det var dig, angst. Det er din skyld, at jeg blev usikker på mig selv. Nu er det ikke længere mig selv jeg hader, men dig. Jeg hader at jeg skal arbejde med dig, for det fortjener du slet ikke. Du fortjener ikke den opmærksomhed som jeg faktisk giver dig.


Kære angst, nu tager jeg kampen op mod dig. Og jeg vinder.// Frk. Flarup

Likes

Comments

Nu er vi gået ind i sommerferien og alle er sikkert ude og rejse. Jeg skal afsted til Tyrkiet af to omgange. Og i den forbindelse ville jeg lige dele min standard pakkeliste, mine erfaringer samt tips og tricks til en nemmere pakning, så man husker alle ting.


Mine mest brugbare erfaringer og tips til rejsen og bagage:


 1. Lad være med at overpakke. Så hvis du skal være afsted i en uge, så pak tøj til hverdag, gerne i sæt, så kan du mikse og matche på kryds og tværs.

 2. Rul tøjet: Du sparer plads på denne måde i din kuffert.

 3. Hvis du rejser med en lille kuffer som håndbagage, så læg håndklædet og et par sko deri samt elektronik.

 4. Placer din toilettaske foroven af din kuffert, så bliver den ikke mast.

 5. Køb en kuffert der er hård da den ikke så nemt går i stykker og gerne med fire hjul, så dem er nem og transportere rundt i en lufthavn og til hotellet.

 6. Rejs i noget tøj du er komfortabel i.

 7. Lad være med at fylde kufferten til randen, så du ikke kan købe lokale ting og tøj med hjem.

 8. Parfume og andet glas kan rulles ind i noget tøj, så det ikke bliver ødelagt.

 9. Køb musik på din telefon, evt. Spotify, så du kan lytte til dit yndlingsmusik under hele flyturen og på din ferie.

 10. Penge, pas, p-piller,telefon, headset, rejsedokumenter, oplader, solbriller, smykker, læbepomade, håndsprit, medicin skal du altid have på dig under hele flyturen, ergo skal det være i din håndbagage - evt. et sæt tøj og undertøj, hvis din kuffert skulle blive væk.

TØJ:

 • T-shirts, trøjer og toppe
 • Kjoler
 • Buksedragt
 • Nederdel og shorts
 • Cardigan
 • Undertøj og strømper
 • Badetøj
 • Nattøj
 • Solhat
 • Solbriller

SKO:

 • Sandaler
 • Sneakers

DIVERSE:

 • Pung: Pas, penge, sygesikringskort, dankort
 • Telefon
 • Oplader, høretelefoner
 • Bog eller et blad
 • Rygsæk
 • Spillekort
 • Kuglepen
 • Højtaler
 • Kamera
 • Snor og tøjklemmer
 • Fladjern og/eller krøllejern
 • Vægt så du kan veje din kuffert
 • Druesukker
 • Vand til flyturen
 • Håndsprit

TOILETTASKE OG MAKEUP:

 • Deodorant
 • Parfume og bodymist
 • Tandbørste og tandpasta
 • Solcreme, aftersun, andre cremer
 • Hårbørste
 • Produkter til håret
 • Shampoo og balsam
 • Medicin
 • Smertestillende
 • Læbepomade
 • Plaster
 • Elastikker og hårnåle
 • Neglesaks, pincet
 • Vatpinde og vatrondeller
 • Skraber og barberskum
 • Smykker
 • Makeup og makeupbørster: BB-cream, concealer, pudder, mascara, øjenbryns produkter, contour og bronzer, highlighter, læbestift og lipgloss
 • Makeupfjerner
 • Neglelak og neglelaksfjerner


Håber I kunne bruge min ret almindelige pakkeliste og mine tips og tricks til noget og I fandt det praktisk.// Frk. Flarup

Likes

Comments

Jeg er her endnu og jeg er altså stadig i live. Men jeg kan så også fortælle at jeg ikke har det vanvittigt godt for tiden. Jeg har været optaget af arbejde og eksamensstress. Nårh ja, så har jeg været i Spanien, men det vil der komme et andet blodindlæg omkring når jeg engang får overskud. Jeg har været ved lægen af flere omgange. Jeg har været meget optaget af de her lægebesøg, som har taget hårdt på mit overskud. Jeg tror måske bare, at jeg har brug for en pause og ikke tænke alt for meget over nye emner jeg kan skrive om her på bloggen. For jeg er virkelig ideløs. Men der vil komme indlæg omkring Spanien og de her lægebesøg.

"Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always"

Jeg synes faktisk det er et meget fint citat fra Brad Meltzer og det passer rigtig godt ind i mit liv og hvad jeg gennemgår lige nu. Jeg beder ikke om medlidenhed, men bare forståelse for at jeg er i en sværere fase end normalt.


Peace out for now.


// Frk. Flarup

Likes

Comments

Har du nogensinde hørt om byen Bitez? .... Nej det tænkte jeg nok. Jeg vil mene at verdens dejligste ferieby, Bitez, fortjener et blogindlæg.

Bitez er en lille by der ligger på den vestlige side af Tyrkiet og fra Bitez' strandpromenade kan man se over til den græske ø, Kos, hvilket tager en lille time og sejle derover. Bitez er nok den mindste by og der er ca. 7 km ind til hovedbyen, Bodrum, som er en havneby, og ca. 35 km væk fra den nærmeste lufthavn, Milas. Dette område bliver også kaldt "Bodrum halvøen" og alle byer der ligger på halvøen ligger i bugter. Der er 35-40 grader varmt i sommerferieperiode. Sidste år var jeg der i august i 16 dage, og på de 16 dage, var der én dag hvor det dryppede fra himlen i 2 timer og det var stadigt varmt - så det er ikke meget regn man får og der er rig mulighed for at arbejde på sin tanline ;-) Det blæser ikke i bugterne da bjergene holder vinden væk, og når der så endelig er en brise, så er den faktisk rigtig behagelig da man ligger og sveder som en gris. Hjertet i Bitez er strandpromenaden, som strækker sig over nogle kilometer gennem bugten.


Stranden er børnevenlig, og vandet bliver langsomt dybt. Stemningen i Bitez er afslappet og lokal befolkningen er meget imødekommende og de vil rigtig gerne snakke med en. Der er store, farverige puder og hængekøjer man kan slænge sig i. De ældre mandelige tyrkere bruger som regel dagen i skyggen med et spil backgammon. Hele strandpromenaden er bygget op af restauranter, hvor man kan nyde sin frokost, drikke drinks og der er mulighed for at ryge vandpibe, hvilket tyrkerne gør rigtig meget i og de er gode til det. Når mørket falder på, er det almindeligt at mange kommer tilbage for at spise aftensmad på standpromenaden. Udover afslapning ved stranden kan man prøve rigtig mange vandsportaktiviteter som fx bananen, flyfish, jetski osv - her kan forhandles om prisen, men pas på de ikke snyder! Hvis man bevæger sig væk fra hjertet i Bitez og finder en sidegade til strandpromenaden, så ligger der rigtig mange gode lokale restauranter, hvor det virkelig bliver lokalt og her vil de gerne snakke med en, selvom deres engelske ikke er så godt, men de forsøger.

Hvis man går fra strandpromenaden og over på den anden side af bugten vil man møde de både der ligger til i "havnen", der sker ikke noget på den side af byen, men det er en sindssyg flot udsigt om aftenen og er bestemt gåturen værd. Det tog os ca. 20 minutter og derover. Her bliver også helt stille og man ikke høre musikken og de larmende gæster der sidder og spiser aftensmad og der er en helt anden ro og stemning på den side af bugten. Her er der mange fiskere der holder til og man kan se, at det er det de får at spise nede i båden.


Hvis man leder i Bitez, så kan man finde en lagune, som er helt uberørt af turister og lokale. Min bedste veninde og jeg fandt den sidste og og havde taget snorkeludstyr med og det var en fantastisk oplevelse, da vi havde gået hele formiddagen og så endelig fandt vi lagunen. I lagunen kunne man se over til strandpromenaden uden at være forstyrret af musik og turister. På billedet kan man se hvor sindssygt det ser ud og i baggrunden kan man fornemme byen, Bitez. Man skal passe på klipperne, da de kan være ret skarpe. Denne lagune er virkelig et sted, ingen kender til, hvilket jeg synes er mega fedt.


Fra Bitez kan man tage det der hedder en dolmus (en bus) indtil de større byer som fx Gümbet eller Bodrum. Gümbet ligger imellem Bitez og Bodrum og der går ingen direkte busser fra Bitez til Gümbet, så man skal indtil hovedbyen, Bodrum hvis man vil med bus til Gümbet, ellers koster det omkring 20 lira (45 kr) at komme med taxa fra Bitez til Gümbet. Jeg har aldrig boet i Gümbet, men jeg har været der rigtig mange gange - det er den vildeste festby jeg nogensinde har været i og jeg har haft nogle af de bedste byture i Gümbet, men alt det kommer der et andet blodindlæg om senere, da jeg faktisk skal til Gümbet i år og holde sommerferie og jeg glæder mig som et lille barn!!!

Bodrum halvøen er det feriested i Tyrkiet, hvor tyrkerne selv holder ferie og i hovedbyen, Bodrum er den by, hvor de rige og velhavende tyrkere holder til. Hele halvøen er ikke så turistpræget (endnu) som fx Alanya, der er stadig rigtig mange lokale der bor i bugterne til daglig og man kan finde mange tyrkiske restauranter, hvor der bliver serveret tyrkisk mad og drikke, som er virkelig godt. Det tyrkiske køkken er noget for sig selv, den måde de laver mad på er helt vildt og kebabben er slet ikke som vi får den i Danmark.

Når man er på Bodrum halvøen, så vil jeg sige, at man skal give sig tid til at tage en bådtur. Dette er i hvert fald blevet en tradition når jeg er afsted med min bedste veninde. Her er også mulighed for at arbejde videre på ens tanline og farve - men man skal passe på. Hvis man ikke lige tænker sig om og får smurt sig med solcreme, så ender man ud som en rød reje, hvilket både min bedste veninde og jeg gjorde den første gang vi var sted på en bådtur. Vi har taget heldagsture, hvilket vil sige, at vi er blevet hentet på vores hotel om morgenen efter morgenmad af en lokal og blevet kørt ud til samlingspunktet ved båden og taget afsted ud på havet. Vi valgte at købe frokost og fri drikkevare, hvilket var rigtig godt vi gjorde det, da vi drak sindssyg meget vand om bord, hvilket også er en ting man skal huske og specielt på sådan en bådtur, da man ligger i 7-8 timer ude på det åbne hav, hvor man ikke kan mærke solen pga vinden. På billedet havde vi et stop ved en lille bugt, hvor vandet var så klar at det ligende et akvarium vi svømmede rundt i. De fleste bådture er stort set ens hvor man stopper i løbet af en dag, så derfor vil jeg sige, at det er en mega god ide at få snorkeludstyr med.


Hvis man ikke kun er til badeferie, så har halvøen meget andet at byde på. Man kan tage på diverse udflugter som mange rejseselsskaber tilbyder, som fx Kos. Man kan tage ind og se et gammel slot, vindmøller, udendørs teater, hamam osv.

Tyrkiet er et dejligt, billigt og varmt land og selvom der er uroligheder vil det ikke stoppe mig i at tage på ferie derned til da vestkysten ligger så langt væk fra alt det farlige. Jeg håber I fik noget ud af verdens bedste ferieby, Bitez og Bodrum halvøen. Jeg har i hvert fald nydt at skrive dette indlæg da jeg været der en del gange efterhånden og kender til de små finurligeder byen har.


// Frk. Flarup

Likes

Comments

1) Mit navn er Lise Flarup

2) Jeg er fra 1995

3) Jeg har verdens bedste veninde, Nanna <3

4) Jeg lider af rejsefeber, hvilket vil sige, at det kribler i mine fingre for at komme ud og rejse hele tiden

5) Jeg har passion for at rejse

6) Jeg er god til at rejse

7) Jeg har taget en STX med et rigtig fint snit

8) Jeg er lige pt i gang med at uddanne mig til farmakonom

9) Efter min uddannelse skal jeg ud og rejse

10) Jeg er hundemenneske, og jeg vil sygt gerne have en mops

11) Min livret er sushi

12) Jeg er god til at lave desserter

13) Jeg elsker at blogge

14) Jeg elsker at tage billeder

15) Jeg er musikafhængig

16) Jeg har en bred musiksmag: Alt fra rock til rap til grunge til pop

17) Mit idol har altid været og vil altid være Marilyn Manson

18) Tyrkiet har en speciel plads i mit hjerte

19) Jeg elsker at nørde med redigering, uanset hvilken slags det er

20) Jeg er god til dansk og grammatik

21) Jeg har gået på forfatterskole

22) Hvis jeg ikke havde eksamensangst, havde jeg søgt ind på journalisthøjskolen

23) Jeg vil gerne være noget indenfor journalistisk

24) Jeg vil gerne bo i lejlighed

25) Jeg har min egen bil

26) Jeg ser en del serier

27) Jeg er underlig

28) Jeg ser youtubevideoer hele tiden

29) Jeg elsker at lægge makeup og lære nye beautyting

30) Jeg har gået på efterskole, hvilket har ændret mit liv!

31) Jeg har allergi

32) Jeg elsker min familie

33) Jeg glæder mig til at flytte i lejlighed

34) Jeg læser blogs hver evig eneste dag

35) Jeg følger med i diverse vlogs

36) Jeg har problemer med mig selv

37) Mit selvværd og min selvtillid er i bund

38) Men jeg kæmper videre

39) Jeg gør min uddannelse færdig, and then - GOODBYE DENMARK!

40) Jeg er social

41) Jeg er glad

42) Jeg har en kat

43) Jeg elsker at gå til fester, og er god til det

44) Jeg savner at fordybe mig i mine tekster og billeder

45) Jeg trænger til at finde mig selv igen

46) Jeg ved faktisk ikke, hvem jeg selv er

47) Jeg er ikke særlig god til at lave mad

48) Jeg har en engels tålmodighed

49) Jeg elsker alle årstider på hver deres måde

50) Jeg troede ikke jeg kunne skrive 50 facts om mig selv

Likes

Comments

Nu er vi gået ind i vinterhalvåret, hvilket vi faktisk har været det sidste stykke tid #hurraforseneindlæg, ej. Men hvis I har tørre ben i løbet af vinterhalvåret, ligesom mig, så har jeg en rigtig god creme man kan bruge til det. Jeg bruger den faktisk hele året rundt, da den er mega god til de steder på kroppen, hvor man har fået lidt for meget sol i sommerferien. Den har vundet "Positive Beauty Awards 2014". Cremen jeg snakker om er:

LA ROCHE-POSAY Lipikar Baume AP+. Denne creme er velegnet til meget tør, sensitiv og irriteret hud. Derudover virker den kølende, kløestillende og beroligende ved fx en forbrænding. Den genopretter hudens naturlige fugtbalance, som man kan mærke at man mister en smule på grund af kulden. Derudover er den med til at stabilisere hudbarrieren. Cremen fedter og klistrer ikke, hvilket er et mega puls for mig! LA ROCHE-POSAY Lipikar Baume AP+ er uden parfume, parabener og farvestoffer. Det er også dette mærke de fleste hudlæger verdenen over anbefaler!

Hvis man dufter til cremen, så har den en mild "creme duft", hvis man kan sige det sådan. Ellers dufter den ikke af noget, hvilket jeg synes er godt, da jeg har fundet ud af, at mens cremen tørre ind i huden, kan man lige sprøjte lidt bodymist på huden, og så hænger den bodymisten faktisk bedre fast.

Den fås i 3 størrelser: 75 ml, 200 ml og 400 ml:

Jeg har 2 af størrelserne. Jeg bruger 200 ml til at rejse med, den har jeg blandt andet haft med i Tyrkiet, da den var uundværlig. Jeg brugte efter jeg var kommet ud af badet efter vi havde ligget på stranden i 7-8 timer. Jeg stiller den nogle gange i køleskabet, hvis jeg vil have ekstra kølende effekt ud af cremen, hvilket har givet rigtig fine resultater i Tyrkiet.

400 ml står hjemme på mit badeværelse, så jeg husker at få mig smurt ind. Hvis den ikke står fremme, så glemmer jeg at få mig smurt ind, hvilket jeg kan mærke på mine ben. Dette er specielt fra november-marts jeg bruger den hver evig eneste dag og jeg kan simpelthen ikke undvære den.

Cremen kan fås på diverse netbutikker, som fx lige her og på apoteket. Jeg vil anbefale at man selv går ned på apoteket for at mærke konsistensen af cremen og ligesom får følelsen af den. Derudover skal den duftes, for det kan ikke beskrives, hvor "ren" den er i duften.

Efter min mening, så er det den bedste creme jeg nogensinde har prøvet til tørre ben og kroppen der er blevet forbrændt i Tyrkiet ;-). Jeg er i hvert fald ekstremt glad for min LA ROCHE-POSAY Lipikar Baume AP+, så det er den jeg anbefaler til alle der kommer ned på det apotek jeg arbejder på. LA ROCHE-POSAY ejet af L'oréal Paris (bonus information). LA ROCHE-POSAY er et fransk mærke og faktisk også en fransk by. Mærket kom til Danmark i år 2006. Jeg kan ikke komme på nogle negative egenskaber ved den her creme, og jeg har prøvet rigtig mange cremer igennem tiden, men den her bliver jeg ved med at vende tilbage til!

Jeg vil give denne creme 5/5 stjerner, da jeg ikke kan finde en eneste negativ ting at skrive om den. Den er fantastisk, køb den og elsk den!

Håber I har nydt denne anmeldelse af LA ROCHE-POSAY Lipikar Baume AP+


// Frk. Flarup

Likes

Comments

Nu er vi jo i december og folk flyver rundt efter gaver, men frygt ej! Jeg har en god gave som både kan bruges til julegave og værtindegave: "Idun Minerals Gift Set". Idun er en svensk serie med mineralmakeup mineral, som passer til alle hudtyper.

Denne gaveæske er rigtig god julegave, til dem der går op i mineral makeup og velvære.

Jeg vil indsætte et billede af gaveæsken nedenfor.

I æsken får du 3 full size produkter fra Idun:

Idun Mascara "Gull": Denne mascara er en af de bedste jeg nogensinde har prøvet. Mascaraen giver meget volumen til vipperne uden at klumpe. Den er velegnet til personer med tynde vipper. Derudover er den fri for parabener, nanopartikler, parfume og bismuth oxychloride.

Idun Eyeliner "Lava": Denne eyeliner har en indbygget blyantspidser for at få en optimal perfektion. Blyanten har desuden et indbygget viskelæder i den anden ende, for at tone de skarpe linjer ud. Idun Minerals øjenblyanter er smidige og klatfri. Denne er god til sarte øjne da den er fri for allergener, parabener, nanopartikler og parfume. Derudover indeholder Iduns Eyeliners 100% højt oprenset mineralpigment.

Idun Eyeshadow "Fjällsippa": Denne øjenskygge er en cremefarvet/gylden farve, som kan bruges af alle og ser godt ud på alle. Den forstørrer indtrykket af øjnene. Derudover er øjenskyggen lavet af pressede højtrensede mineraler og udviklet med hensyn til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere. Udover at bruge den som en øjenskygge kan man også bruge den som en super flot highlighter!


Idun har engang kunne købes på apoteket, men efter den nye lovgivning er det desværre ikke lovligt længere. Det er vi meget kede af på apoteket! Men jeg har fundet den til 272 kr lige her, og det er en rigtig god pris i forhold til at man får 3 full size produkter, som er mineral!


// Frk. Flarup

Likes

Comments