Hej! Idag är det torsdag. jag och min familj är i Österrike och åker skidor! Vi har varit här sen i torsdags och det har varit både bra och dåligt väder.❤️

Vi ska åka hem på lördag och vi kommer fram på söndag och sedan börjar ju skolan igen på måndag.

Alla de 4 svenska nationella proven är entligen avslutade och det har även varit ett so läxförhör och några franska glosor. Vi ska ha ett no prov måndag vecka 9 också men det är det ganska långt kvar till.

Jag var borta tre dagar från skolan förr förra veckan när jag var sjuk och då behövde jag tyvärr skippa ridningen och nu behöver jag ju skippa hela denna veckan också så det blir liksom fyra dagar totalt som jag missar😕

Som jag nämnde i förra inlägget så har jag börjat i en ny ridgrupp på lördagar som jag älskar!❤️

Jag har haft bästa champange (en häst då alltså) och det var bara roligt att hon bockade vid typ varje galoppfattning😂

hoppsan har fått vara ute på fina promenader och hon har även fått hoppa lite hinder! Just nu när jag är i Österrike passar mormor och morfar henne❤️🐰

Sedan till det sista att skriva om! Min födelsedag!!!! Nu är jag entligen tonåring. Många fina presenter och mycket god frukost var det😍

Aja, ingen gillar för långa texter och jag är inte ett stort fan av att skriva dom häller så det fick bli lite kortfattat om allt.

Ses i nästa inlägg!

Nu kommer det lite bilder❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, vet att det var länge sen sedan mitt förra inlägg men a. I tisdags började skolan och det var ju inget man längtat till precis. Nu till vårterminen kommer massa nationella prov och andra prov och läxor😕 än har det inte börjat och det är skönt för då kan man få denna helgen till att bara chilla👌🏼 Igår hade jag även min första ridlektion för terminen. Jag red hästen munsboro blir hen (även kallad jullan elr hönan) vi hade dressyr och hon var jätteduktig. Piggare och känsligare än vanligt vilket gjorde att galoppen var enklare att fatta och att hon lyssnade mer på mig👍 Dock har antingen jullan blivit smalare eller så har någon råkat byta sadelgjord för sadeln satt väldigt löst under hela passet fast att jag spänt på det innersta hålet på båda sidor om sadeln. Jag är i alla fall väldigt taggad för imorgon då det är första gången i den nya hoppgruppen❤️ Här kommer lite hästbilder:

Likes

Comments

Hej, var ett tag sen. Idag är det den 10 december och som ni läste i rubriken så har jag blivit fotograferad idag! Det var för att jag är med i stagepool ett film bolag och har varit statist i filmen om Ted gärdestad. Jag åkte till en studio i stan tidigt på morgonen (model house) och där blev jag sminkad och fotad. Fotografen tog 119 bilder och jag fick göra många olika poser och stå på många olika sätt. "Korsa benen, vrid huvudet, upp med hakan, titta in i kameran" mycket sånt sa dom. Det var i alla fall jätteroligt och så. Här kommer några av bilderna❤️

Likes

Comments

Som jag har nämnt innan har jag varit i London och haft det jättekul! I fredags åkte vi till flygplatsen klockan 5 på morgonen. Sedan så gick vi på planet och åkte i två timmar till Gatwick. Där ifrån tog vi ett tåg till Victoria station och hoppade på en taxi till hotellet. Vi checkade in våra väskor och gick till en restaurang där vi åt. Efter det så gick vi vidare till en teater för att kolla på musikalen lejon kungen.

På lördagen så gick vi runt lite på stan och bara var där till typ 1 eller något. Då åkte vi en buss till platsen där Harry potter spelades in och där alla skådisarna bodde under alla 10 åren. Där fick man verkligen se vart alla scener hade spelats in och då fattar man ju hur overkliga filmerna är.

På söndagen så gick vi runt och tittade på sevärdigheter som Big ben, trafalgar square och annat. Efter det gick vi till ett slags café och bakelserna där var jätte äckliga.

På måndagen checkade vi ut och la väskorna i ett rum medans vi gick och shoppade och spenderade hela dagen på stan. Vi gick även på en restaurang på kvällen med jättegod mat.

Likes

Comments

Hallo! Nu hade jag tänkt skriva om lite vad som händer just nu och vad som ska hända.

Idag så skruvade vi ihop Hoppsans nya kaninbur! Är jätte nöjdes buren och den är mycket större än hennes förra. Jag lät henne gå in i den och vara i den en liten stund men det tyckte hon var läskigt men jag tror att hon småningom vänjer sig.

Jag håller nu på att kolla efter kanin saker till henne som ny matskål, leksaker och annat.

Jag är också jätte taggad på att åka till London på fredag och vara där i fyra dagar!

Men det jag längtar mest över är att jag har kommit in i en ny rid grupp på lördagar! Jag ska börja i den nästa termin och i den gruppen kommer det vara inriktning på hoppning.

Sedan så måste man ju också göra det lite mindre roliga som att plugga inför tre prov och så men a.

Hoppas ni kommer ha en bra vecka❤️

​Nya buren😍

Likes

Comments

Äntligen är det fredag! Det har hänt mycket denna veckan men nu är det helg<33 Hoppsans nya bur ska komma idag så det kommer nog upp lite bilder på den sen. Inte så fint väder nu men vadå? Nu har man ju hela helgen framför sig! Jag taggar även London om en vecka❤️

Likes

Comments

Hej, nu har jag startat en blogg och här kommer jag uppdatera lite då och då. Bloggen kommer handla om lite allt möjligt och jag hoppas ni gillar den!

Visste inte vilken bild jag skulle ta men fick bli denna

Likes

Comments