VI HAR FÅTT LÄGENHET!

Som ni sett i rubriken har jag så roliga nyheter!! Vi har fått ett förstahandskontrakt på en 3:a Vasastaden som totalrenoveras just nu och är klar senast den 2:a december. Förstår ni att vi flyttar om SENAST 3 veckor??!?!

Jag är så glad alltså. Vi har dessutom diskmaskin, tvättmaskin och allt sådant vi inte har i vår nuvarande som vi för övrigt hyr i andrahand!

Vi har ett helkaklat badrum, helt nytt kök, matplats, vardagsrum, inglasad balkong, två rymliga sovrum och en stor walk in closet. Det kan verkligen inte bli bättre och jag vill bara flytta nu nu nu. Den ligger dessutom granne med coop, gym och en hållplats som tar oss precis vart vi vill!

Dock ska vi fylla hela läggan med möbler och detaljer och min plånbok skriker haha... Plus att det är så galet mycket man måste tänka på och så många småsaker man måste köpa som man inte riktigt räknat med. Saker som galgar, tvättställ, soptunna, handdukar, kökshanddukar, glas, ja allt. Vi vill nämligen lämna det mesta vi har bakom oss här i den gamla lägenheten för att fylla den nya med helt fräscha grejer!

Äsch, det blir säkert hur bra som helst. Vi har iallafall hunnit köpa 4 lampor (så vi har lite ljus när vi flyttar in), en soffa samt två puffar. 🖤


Har ni några tips när det kommer till att flytta? Hur man ska packa så smidigt som möjligt osv..?

Lots of love /Li

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh så roligt grattis!!
nouw.com/tildablanksvard
lisayar
lisayar,
Tusen tack fina du!!🥰🥰
nouw.com/lisayar
Hanna
Hanna,
Åh hur fick ni den?
lisayar
lisayar,
Vi sökte via HomeQ 😊
nouw.com/lisayar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229