RESTAURANGTIPS I GÖTEBORG

Som ni säkert vet är Göteborg en stor stad och här finns huuuur många ställen som helst att käka på. Eftersom att jag varit här en hel del den senaste tiden innebär det att jag faktiskt provat några av dem. Tänkte därför dela med mig av det, om det är någon som kanske vill ta sig hit eller bara vill se bilder med god mat <3

Och som sagt, det finns hur mycket som helst. Detta är några av de jag provat samt vad jag personligen tycker om dem. Ni får prova de själva för att se vad just ni tycker!

Magazzino

Magazzino ligger centralt på Magasinsgatan 3 här i Göteborg och är en italiensk restaurang. Jag är verkligen en sucker för italiensk mat (speciellt pasta) och gick hem mätt och belåten härifrån! Provade dock inte någon av deras pasta, men jag ska se till att ta mig dit snart igen för att smaka.

Athena

Restaurang Athena ligger på Engelbrektsgatan 53 och serverar grekisk tapas. Hade inga förväntningar alls på detta stället men OJ vad positivt överraskad jag blev. Det ligger vid Heden så den ligger nära och bra till allt!
Vill också tillägga att bilden inte är något vidare och den gör verkligen inte sig rättvis om man jämför med hur god maten var. Mums!!!

Made in China

Made in China ligger på Tredje Långgatan 9 här i Göteborg och de serverar Asiatisk tapas. Man märker tydligt att de lagt ner mycket fokus på inredning och design. Maten var fantastisk och servicen likaså!
Recommend recommend.

Tacos & Tequila

Tacos & Tequila ligger faktiskt PRECIS bredvid föregående tips (Made in China) då den ligger på Tredje Långgatan 9 också, men på innergården.
De serverar som ni kanske förstår tacos med olika spännande innehåll och det smakar så himla bra! Älskar deras kombinationer av ingredienser som man kanske aldrig själv hade satt ihop.

Mr. Cake

Mr.Cake har vi väl alla hört talas om, ellerhur? De har nyligen öppnat i Göteborg och ligger på Lilla Badhusgatan 2.
Som ni kanske vet är det väldigt hypat och omtalat, vilket gjorde att jag gick dit med höga förväntningar. Maten var faktiskt riktigt god, men jag trodde den skulle vara godare. DOCK måste jag erkänna att när det kommer till kakorna och bakelserna så förtjänar stället alla goda ord de har hängande efter sig, för jäklar vad goda saker de bakar!!!

(Var där ytterligare ännu en gång igår bara för att prova fler kakor hehe)

Levantine

Levantine ligger på Aschebergsgatan 22, nära avenyn. Maten var supergod, vi delade på två rätter som var råbiff samt Moule Frites och jag hade inte provat någon av dessa förut vilket innebär att jag har svårt att jämföra hur det smakar på andra ställen. Men jag kan ändå säga att det var väldigt gott och trevligt att sitta på deras uteservering!
(Och deras creme brulée var fantastisk)


Hoppas att dessa tips hjälper någon i nöd, eller fick er att bli lite hungriga! ;-)
Har ni själva tips på nice restauranger att gå till så får ni gärna kommentera, vill gärna testa fler.

Tycker ni om detta konceptet? Jag älskar att skriva och tipsa om saker så gillar ni det får ni gärna slänga en like eller kommentar. Isåfall fortsätter jag gärna med det.

Lots of love /Li

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
så härliga bilder❤️
nouw.com/johnssons
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
tack snälla för tipsen 🥰🙌🏽 Ser verkligen helt underbart ut 🌸🌿
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229