NYTT FRÅN MOVESFASHION

HEJ HÖRNI!

För någon vecka sedan fick jag hem ett paket med maaassa härligheter! En hel del silkeplagg blev det, är helt besatt av det just nu. Tänkte visa er 3 av 8 plagg i detta inlägget men ni lär se en del av de andra i kommande inlägg för jag lär leva i dem framöver. Hehe

Här ovan har jag på mig en svart silkeskjol samt en silkestopp som går att bära på 4 (!!) olika sätt!
Kjolen som just nu även är på REA hittar ni HÄR! (klick) och toppen är tyvärr slutsåld såg jag nu när jag skulle tagga den till er.


Sen har vi ju alla dessa overshirts. Jag är besatt av den här skogshuggarstilen som uppstår när man slänger på sig en sån, plus att jag tycker det är charmigt med rutigt! Det är perfekt att ha en overshirt när det är lite kallare ute, så man har den under jackan. Eller till våren när det är för kallt utan något alls men för varmt med jacka!
Ett bra-att-ha-plagg helt enkelt!

Just den jag har på mig hittar ni HÄR! (klick) men den finns även i flera andra fina färger!


Sist men absolut inte minst har vi denna vackra toppen som jag redan har invigt när jag och Simon hade date night i helgen. Den gör sig så himla vacker i alla ljus och jag gick även utanför min comfort zone genom att välja den guldiga och inte svart. Är dock så nöjd med mitt val och toppen sitter så galet perfekt på. Den glider inte ner oavsett hur mycket du rör dig!

Även denna är på galet bra REA och ni hittar den HÄR! (klick)

Lots of love /Li

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Du är ju bara för jäkla snygg Li!! <3
nouw.com/myjjohansson
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men wow så mycket snyggt!
nouw.com/tildablanksvard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229