MYSDAG MED MIN FAVVO

Innehåller affiliate-länkar

I tisdags var både jag och pojkvännen lediga från jobb så vi bestämde oss förra veckan för att vi skulle ha en mysdag vi två då eftersom han tidigt imorse åkte på semester till Kroatien.

Så, dagen startade med att vi åt frukost på Le Gbg där vi åt varsin bowl gjord på bland annat mango och därefter toppad med granola och massor av frukt samt en avokado-toast!
I måndags kände jag att jag hade ont i halsen när jag vaknade och i tisdags kom febern och ännu värre halsont, därav mitt te som finns på bilden haha! Vi satt i sol, värme och jag satt och frös :-) Rimligt. Det var väldigt väldigt mysigt iallafall!

Och titta så söt den där här nedanför är!!!


Därefter tog vi en promenad för att möta upp några i Simons familj och gick förbi en riktigt cool vägg. Tyckte att jag matchade den rätt bra med min gröna blus hehe

Blus (liknande) HÄR! (klick) // Jeans HÄR! (klick) // Solglasögon HÄR! (klick)

Sedan åkte vi ut en sväng till Torslanda och år lunch hos Simons föräldrar, och därifrån åkte vi ut mot delsjön för att spela minigolf! Hur mysigt som helst.


På kvällen käkade vi ute, och denna gången blev det pizza och charkbricka som vi delade på. Sedan gick vi hem, tände ljus och spelade kort resten av kvällen. Hur mysigt som helst! En fantastisk dag helt enkelt.


Nu sitter man istället här hemma helt ensam och saknar ihjäl mig redan, bara en veckas ensamhet kvar :-) Tur att jag jobbar hela helgen så tiden går fort! Jag är fortfarande väldigt krasslig, halsen gör lite ont fortfarande och jag har extremt mycket lock för öronen. Jag hör verkligen knappt när någon pratar med mig och det gör riktigt ont. Är dessutom svag i hela kroppen och har noll energi. Som tur är börjar jag jobba 14 imorgon så jag kan vila ut på morgonen! Önska mig lycka till.

Lots of love /Li

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229