MIN RESA TILL ISRAEL

Hej hörni!
Hoppas att allt är fint med er efter över en månads frånvaro här från min sida.. Men! Nu tänkte jag börja med att uppdatera er om min resa till Israel för några veckor sedan.

Jag åkte till Israel med Julia & Charlie, världens finaste sällskap!! Vi flög från Köpenhamn och skulle vara borta i 9 dagar.


Vi landade mitt på dagen och blev hämtade av min farbror på flygplatsen. Därifrån tog vi oss till kibbutzen, hälsade på mina kusiner och sedan vidare till lägenheten som vi har i Petah Tiqwa (stad). Där droppade vi alla väskor och packning, gick och handlade och njöt sedan resten av dagen av att bara vara i Israel. Äntligen äntligen äntligen.


Dagarna därefter går bara i kors i mitt huvud så jag kommer helt enkelt uppdatera er om vad som generellt gjordes under semestern.
Tel Aviv har ni säkert hör talas om, ellerhur? Där var vi en hel del. Både på stranden, i gamla delen av staden (Yafo) och gick på shoppinggatorna och köpcentrerna. Käkade magisk mat och åkte runt på våra elektriska sparkcyklar vilket var höjdpunkten på resan 😂
Här nedan kommer en liten bildbomb från alla våra dagar i Tel Aviv.


Döda havet var såklart också en sak vi gjorde, det var så himla kul att se Julia och Charlies miner när de gick i vattnet och insåg att de flöt. Oslagbart haha!!


Sedan var vi alla sjuka under semestern, och då tog jag en eftermiddag och åkte in till Kibbuzen för att hälsa på alla vänner och familj, vilket var så mysigt <3


Jag hoppas att jag kan åka tillbaka riktigt riktigt snart igen. Saknar det redan.

Lots of love /Li

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så underbart det ser ut att ha varit!
Vilka coola bilder du tar, KRAM fining
nouw.com/hannaemmy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229