MAGISK HELG

Jag har verkligen haft den absolut bästa helgen på väldigt väldigt länge. Vi var hemma en sväng i Skåne och hann med så himla mycket roliga saker. Känner att det är lättare att förklara med bilder så här nedan får ni se vad vi hittade på!

Okej, så jag slutade jobba 20:30 på fredagen, och där blev jag hämtad på jobbet för att åka direkt till Skåne. Vi var framme ca 23:00! På lördagen när vi vaknade käkade vi en god frukost som bestod av avokado, äggröra, fil med müsli samt melon...


... Därefter tog vi oss ner till stan. Vi gick i en del butiker, köpte faktiskt två små bord på Åhléns som var på rea! Kostade 1300kr styck förut men nu 300kr styck istället. Hur nice?! Sedan gick vi till Sjöholms bageri och köpte oss fika, gick ner till ån och satte oss och mös i den varma solen.


Därefter pallrade vi oss hemåt, bytte om, lämnade Nala och åkte till Våxtorp för lite äventyr. Det var nämligen sommarrodel & zipline som stod på schemat vilket var hur mysigt (och roligt, läskigt) som helst. Har ni aldrig provat så måste ni verkligen göra det!!


Dagen är inte slut ännu! Mot kvällen bytte vi om och fixade oss lite extra och åkte till Helsingborg för att äta på en finrestaurang belägen på stranden, Sillen & Makrillen. Magisk mat och vacker solnedgång. Kunde inte bli bättre!


Och HÄR var kvällen slut!
På söndag morgon åkte vi till Nala’s uppfödare då Nala har fått små syskon. Hennes mamma har alltså fått nya valpar och det var det sötaste jag sett. Titta bara....


Härefter åkte vi till min mormor och hennes man för fika, men där tog jag inga bilder. Därifrån åkte vi för att hyra brädor att paddla på! Stand up paddle, har ni provat det? Också väldigt mysigt!


På kvällen åt vi middag med familjen då vi grillade, och därefter åkte vi hem till Göteborg igen!

Fattar ni hur bra helgen har varit eller? Magisk!
Hoppas er har varit lika bra ❤️

Lots of love /Li

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
så mysigt inlägg!!
nouw.com/aliciasmood
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229