Vad jag har längtat och nu äntligen är den här! Idag har vi spenderat förmiddagen på öppna förskolan med lek och sång därefter åkte vi till sjön för några härliga timmar i solen. Njuter verkligen av detta underbara väder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God Middag...
Nu har jag och barnen precis ätit lunch och två av tre barn vilar middag. Tänkte berätta lite vilka vi är och vad vi gör. Vi bor på landet i ett gammal lada som är renoverad till bostadshus. Ett stort hus på 180kvm, men ändå räcker inte platsen till. Är gift med min man Adam sen 4år tillbaka och tillsammans har vi tre barn, Betty 4år, Doris 1,5år och Abbe 3månader. Jag är hemma mamma sen 2012 och ägnar mig åt barnen hela dagarna men en hel del pyssel, trädgård och bakning hinner vi också med.
Trivs så bra med mitt liv och känner mig lyckligt lottad som lever det liv som jag vill!

Likes

Comments

Att se ens barn njuta av sommarvärmen och bara vara ute och leka värmer mitt hjärta så mycket. Så kul att se dem börja leka mer och mer tillsammans.

Likes

Comments

Mitt första inlägg handlar om bland det bästa jag vet, sommar. Vad vi har längtat. Att bara kunna gå ut i trädgården barfota och utan en massa kläder på, livet. Idag har det hoppats studsmatta lekts i lekstugan och blivit lite springande i vattenspridaren, en bättre tisdag. Tänk vilken lyx det är att få vara hemma med sina barn varje dag och en dag som denna njuter man lite extra.

Likes

Comments