Nu har vi bott i huset i några veckor men det är fortfarande lite saker som ska införskaffas och fixas. Dessutom har Markus byggt en bar här hemma i helgen som är super, super fin så den ska de handlas lite saker till med. Så här är inköpslistan för tillfället:

- hållare till hushållspapper
- mörkläggande gardiner
- sånna stora "bladblommor"
- barstolar
- en "trädblomma"
- lampa till vardagsrummet
- nya tallrikar
- spegel och Matts till garderoben
- klädstång till hallen
- lampa till baren
- några glas
- lampa till gästrummet

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fixat lite bilder på min älskade walk in closet och jag är så himla nöjd! Är fortfarande en del som ska fixas, det ska sättas upp en lång hylla på ena väggen ovanför klädhängarna. Samt en spegel och en stor matta plus några posters! Sen är vi i mål!

Vad tycker ni???

Likes

Comments

Idag är det ett år sen du så drastiskt lämnade oss, alldeles för tidigt. Varför skulle just denna olyckan hända dig? Du skulle ha varit med oss nu och länge till. Jag saknar dig. Jag saknar ditt skratt, dina skämt och ditt konstanta leende! Vila i frid fina Anna, jag tänker på dig!

Likes

Comments

Ja ni läste rätt. Jag ska bli gudmor i slutet på augusti – början på september.

Alltså jag kan inte förklara hur glad jag är! Det är min käraste bästa vän Emmely som är gravid, hon och Tobias ska bli föräldrar och har redan utnämnt mig till gudmor/fadder. Den glädjen och lyckan är helt otrolig. Jag är så galet glad för deras skull, dom kommer bli helt fantastiska föräldrar, det är jag helt övertygad om. Och jag kommer finnas där för dom varje sekund och jag kommer göra allt för mitt gudbarn. Kommer skämma bort honom/henne så mycket jag bara kan och ska lära den allt jag bara kan.

Kan knappt förstå att det här händer. Tro mig jag har bölat, av glädje och lycka. Min bästa vän ska bli mamma. Helt sjukt och ingen är stoltare vän än mig! Jag vet redan nu att hon kommer bli en helt fantastisk mamma och det här gör även att jag själv vill skaffa barn nu, nu, nuuuu! Får börja med pärlan som kommer till hösten. Hallonet.

Likes

Comments

Idag fyller den här prinsen år! Älskade unge, du är helt fantastisk och jag älskar dig som du vore min egen ❤️ Hoppas du får världens mysigaste födelsedag!

Likes

Comments

Godmorgon!

Planen var att jag skulle jobba idag men jag kände igår att jag inte var helt bra och det känns verkligen dumt att åka och jobba när man inte är helt bra för det tar så himla lång tid innan det verkligen blir helt bra då. Så ja, jag är hemma idag med. Men det är så himla skönt för äntligen börjar jag känna mig bättre. Nu har jag lite ork och kraft så ska se om jag kan få lite gjort här hemma idag utan att anstränga mig för mycket!

Just nu ligger jag i soffan med mitt täcke och kollar OS, it's a cozy morning ❤️

Likes

Comments

Hittat sååå mycket fina kläder som jag vill ha just nu, hade helst bara velat beställa allt men lite självkontroll får jag ha.. Så om någon känner för att ge mig något så ser ni massa fint jag vill ha nedanför 🙏🏼

199kr från Gina Tricot

349kr och 399kr från Bikbok

399kr från HM

119kr från Bikbok och 599kr från HM

499kr och 343kr från Nelly

Likes

Comments

Jäklar vad jag längtar tills på onsdag. Då får jag droppa nyheten som jag velat berätta om ett tag nu. En nyhet som kommer förändra väldigt mycket här i livet, på ett positivt sätt. Det ska bli så himla kul och jag är så innerligt glad över det här. Det kommer bli massvis med fotograferingar, kärlek, firanden, motgångar och framgångar, framförallt framgångar. Jag är så stolt, stolt över mig själv på något sätt med haha. Så håll extra utkik på här på onsdag!

Likes

Comments

Senaste investeringen kostade oss 8000kr och heter Åke.

Ja jo för idag så lyckades jag ta mig utanför dörren med Markus och vi åkte till Ängelholm och gjorde lite snabba ärenden. Och ja då råkade det bli en sväng förbi Elgiganten och gick ut där ifrån led en robotdammsugare.. Ingen är lyckligare än Markus just nu. Och den där jäkla dammsugaren kostade 8000kr!!! Vem köper ens en dammsugare för så mycket pengar? Jo Markus!

Aja haha han är glad och då är jag glad. Jag fick även döpa den så fick bli en Åke. Men jag måste min själ säga att jag är imponerad över Åke. Tar sig över alla trösklar, får upp allt och han tar sig till med över tvättställningen och grisarna funkar jätte bra med den 🙏🏼

Likes

Comments